Özlem'in çeyizi

gerçekten burayı takip etmek burada olmak insana çok şey katıyor tüm kızlar iyi ki varlar sende hoş geldin canım :16::16::16:

aramıza hoşgeldin:16: ne güzel şeyler yazmışsın cnm hiç sıkılmadan okudum valla:9: bir çok şeyini almışsın allah'ım kolaylıkla ödemeni nasip etsin cicilerinin resimlerini bizle paylaşırsan seviniriz:16:

aramıza hoş geldin özlemcim. güzel güzel çeyizler alman dileğiyle.. bende çok eski sayılmam ... ama çeyiz konusunda bayağı bir tecrübeye sahibim diyebilirim. ince eleyip sık dokuyorum biraz detaycıyım .. zorlanıyorum bazen alışveriş yaparken :1:

sanada kolaylıklar diliyorum .. bu güzel ve heyecanlı ve bir okadarda masraflı yolda allah yardımcın olsun.
içine sinecek en güzel ürünleri alırsın inşallah... benim konumuda inceleyebilirsin belki tarzlarımız uymaz ama sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...elini-oslemysin-ceyizi-hadi-buyrun-iceri.html

işin ve yeni hayatında hayırlı uğurlu olsun inşallah.

ayrıcaz adaşız :):):) tekrar memnun oldum..

Son düzenleme:
gerçekten burayı takip etmek burada olmak insana çok şey katıyor tüm kızlar iyi ki varlar sende hoş geldin canım :16::16::16:

Damlacım çok teşekkürler. Gerçekten öyle, bir günde katettiğim mesafeye kendim bile hayret ediyorum. Dünyada tupperwire denilen bir olgu varmış da ben yeni haberdar olmuşum, hey gidi hey :D

aramıza hoşgeldin:16: ne güzel şeyler yazmışsın cnm hiç sıkılmadan okudum valla:9: bir çok şeyini almışsın allah'ım kolaylıkla ödemeni nasip etsin cicilerinin resimlerini bizle paylaşırsan seviniriz:16:

Amin canım, inşallah resimlerini bulduğum kadarıyla eklemeye çalışırım, ya da memleketime gittiğimde çeker eklerim buraya inşallah :)

Amin canım, inşallah resimlerini bulduğum kadarıyla eklemeye çalışırım, ya da memleketime gittiğimde çeker eklerim buraya inşallah :)

aldığın markalar bellidir zaten..sitelerinden yada google dan fotolarını bulabilirsin.. bende öyle yapmıştım.. foto çekmem imkansız çünküü.

aldığın markalar bellidir zaten..sitelerinden yada google dan fotolarını bulabilirsin.. bende öyle yapmıştım.. foto çekmem imkansız çünküü.

evet haklısın, yazınca çıkıyor modeller. Resimleri nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz peki?

Damlacım çok teşekkürler. Gerçekten öyle, bir günde katettiğim mesafeye kendim bile hayret ediyorum. Dünyada tupperwire denilen bir olgu varmış da ben yeni haberdar olmuşum, hey gidi hey :D

evet canım öyle bi olgu var ve kullanan herkes acayip memnun
bende çok beğeniyorum şimdilik sadece bikaç parça aldım ama almayı düşündüğüm bi çok şey var:62:
ablam peynir saklama kabı istediğinde satıcı arkadaşı ona su set vermiş en iyi bunda saklanır diye ekşi peynir bile koysam lezzetli bi şekilde çıkıyor diyo :53: ablam olmasa söyleyen inanılacak gibi değil :1:

forumlardan birinde su şişesi hakkında içme suyunu yumuşattığı hakkında bi yorum görmüştüm onu da artık aldıktan sonra görecem bakalım nasıl :44:

özlemcim müsadenle ufak bir reklam yapmak istiyorum sayfanda...

2 yıldır tupperware danışmanıyım.
çeyizimdede 1 oda dolusu tupper var al al doyamadım.. :d

ayrıca arkadaşlar tupper almak isteyenlere yardımcı olurum fiyatlardan gelişinede verebilirim bana mesaj atın lütfen ....her konuda yardımcı olabilirm.. Ne istediğinizi söyleyin yeter...

Ayrıca özlemcim sana özel mesajlar gönderdim okuyabildinmi ???

konuya cevap ver e girmelisin önce.. zaten cevap yazarkende o şekilde yazıyorsun. sonra sayfadan biraz aşağı inersen orda eklenti ekle çıkıcak.. ona tıkla.. sonra dosya ekle çıkıcak , ve son olarak dosyaları seç yapıcaksın.. seçtikten sonra dosyaları yükle yaparsan bu iş bitmiştir:)

Teşekkürler canım bir deneyeyim bakayım yapabiliyor muyum :)

Arkadaşlar bugüne kadar sahip olduğum çeyizlerim bunlar. Bir de çok ıvır zıvır sayılacak mutfak malzemeleri alıyorum gördüğüm züccaciyecilerden :) Onları da çeker eklerim belki...

Eklentiler

• $1470_SHF510ATLANTA.400X400.jpg
    $1470_SHF510ATLANTA.400X400.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 170
  • $1538_SHFALFA.400X400_ çelik tencerelrim.jpg
    $1538_SHFALFA.400X400_ çelik tencerelrim.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 151
  • $16299_buyuk_özdilek.jpg
    $16299_buyuk_özdilek.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 224
  • $bahar-cicekli-cam-kapakli-teflon-tencere-tava-setleri-ceyizlik.jpg
    $bahar-cicekli-cam-kapakli-teflon-tencere-tava-setleri-ceyizlik.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 692
  • $bahar-çiçekli-Taç-Nevresim-Takımı-Modeli.jpg
    $bahar-çiçekli-Taç-Nevresim-Takımı-Modeli.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 165
  • $battaniye_days_in_colours_orgu_cift_kisilik_97808.jpg
    $battaniye_days_in_colours_orgu_cift_kisilik_97808.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 163
  • $FB,342,31,cotton-box-line-pamuk-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-gumus-bej-cift-kisilik-saten-.jpg
    $FB,342,31,cotton-box-line-pamuk-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-gumus-bej-cift-kisilik-saten-.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 163
  • $kalpli-tac-nevresim-takimi-modeli.jpg
    $kalpli-tac-nevresim-takimi-modeli.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 178
  • $Karaca-fine-bone-yemek-takimi--5.jpeg
    $Karaca-fine-bone-yemek-takimi--5.jpeg
    210,4 KB · Görüntüleme: 257
  • $LUİSE LİLA_ taç.jpg
    $LUİSE LİLA_ taç.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 240
  • $nevresim_.jpg
    $nevresim_.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 185
  • $productimage-picture-korkmaz-esta-caydanlik-takimi-a080-117.jpg
    $productimage-picture-korkmaz-esta-caydanlik-takimi-a080-117.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 282
  • $SarevCamilaNevresimT_2915442.jpg
    $SarevCamilaNevresimT_2915442.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 159
  • $sarev-cift-kisilik-amour.jpg
    $sarev-cift-kisilik-amour.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 159
  • $sarev-kirmizi-takim.jpg
    $sarev-kirmizi-takim.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 159
  • $Sarev-Sarev-Noele-Pamuk-Saten-Nevresim-Takımı-5936-7207-1-product.jpg
    $Sarev-Sarev-Noele-Pamuk-Saten-Nevresim-Takımı-5936-7207-1-product.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 132
  • $TAc-Dahlia-cift-Kisilik-Saten-Uy_2648_1.jpg
    $TAc-Dahlia-cift-Kisilik-Saten-Uy_2648_1.jpg
    212,8 KB · Görüntüleme: 310
  • $TAC-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK-OPALE-PEMBE-GF__59932881_0.jpg
    $TAC-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK-OPALE-PEMBE-GF__59932881_0.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 2.336
  • $tac-saten-delux-nevresim_2268_.jpg
    $tac-saten-delux-nevresim_2268_.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.494
  • $taç battaniye.jpg
    $taç battaniye.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 315
  • $taç pike takımı.jpg
    $taç pike takımı.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 824
  • $Taç_nevresim.jpg
    $Taç_nevresim.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 173
  • $Yatas-Mor-Cicekli-Nevresim-Takimi-Tasarimlari.jpg
    $Yatas-Mor-Cicekli-Nevresim-Takimi-Tasarimlari.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 239
Özlemcim hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin aramıza sana özel hayatında iş hayatında ve çeyiz hazırlıklarında başarılar diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Sevgiler..

Özlemcim hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin aramıza sana özel hayatında iş hayatında ve çeyiz hazırlıklarında başarılar diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Sevgiler..

Amin fadiyez, çok teşekkürler... Hepiniz iyi ki varsınız :)

çok güzelmiş aldıkların mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inş :16::16::16:

resimleri ilk mesaja eklemeyi de halledersen seni takip etmek daha kolay ve zevkli olacak inş canım :34:

Back