Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemcim mesajlarımı okudunmu ???
bu arada yatakodası tekstilin bitmiş sayılır gelin yatak örtü ve nevresim kalmış sadece sanki
aldıklarında çok güzel ve zevkli tercihler.. allah sağlıkla huzurla sevdiğinle kullanmayı nasip etsin
tekstil ürünlerine baya bir yatırım yapmıssın canım:) hepside çok güzel zevkli seçimler olmuş bende olsam heralde senin seçtiklerini seçerdimgüle güle aşkla kullan inş.
canım aldıklarıını güle güle kullan özellikle çaydanlığını ve renkli teflon tencerelerine bayıldım harikalar![]()
Şimdi yavaş yavaş elektrikli mutfak eşyaları ve diğer mutfak gereçlerinde... Çok teşekkürler ayşegülcüm, beğendiğine çok sevindim canım...
İlk başlangıç olarak yatak odası tekstili ve mutfak setlerinden başladım ki onların taksitleri hemencecik ödenip bitsin :)
çok güzelmiş aldıkların mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inş
resimleri ilk mesaja eklemeyi de halledersen seni takip etmek daha kolay ve zevkli olacak inş canım![]()
Damlacım ilk mesajımı düzenle kısmını açtım ama orada eklenti butonu göremedim ben![]()
Hoşgeldin aramıza Özlem
Bende nasip olursa 2013 gelini olacağım
Çeyiz hazırlıkları tam gaz gidiyor,ama henüz bi topik açmak nasip olmadı
Sen benden hızlı çıktın,inşAllah aldığın herşeyini Aşk'la kullanmak da nasip olur
Bu arada nevresim zevklerimiz birbirine benziyor,bende taç angelina modeliyle giriş yaptım
Mutlu çeyizler
cnm aldıkların çok güzel bayıldım sanki senin çeyizindede bir country havası hakimaşkla kullan aldıklarını
buda benim topikim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/526483-solitarynin-ilk-ceyizcikleri.html