Özlemim mudo' dan beklediğim kargo sonunda gelmiş, kardeşim de evde olunca teslim etmişler.
İlk işim aç bak bakalım resim var mı dedim?
Evet makarna resimleri deyince tam tüüüh dedim ki bu resmi göndermiş.
Eki Görüntüle 898945
Tatlımmm çok sevindim istediğimiz gibi çıkmasına
Güle güle kullan canım arkadaşım
Bayildim bayildimmmmmmm Ne kadar guzel seyler bunlar senin evine bunlar yerlesince nasil guzel duracaklar dogrusu cok merak ediyorum evini nasil olacak .Gene döktürmüssünMusmutlu günlerde kullanirsin insallah Özlemcim
Seninle evlenecek olan eniste bey cok sansli
Özlemciiim çok güzel hepsiiii.... Ben de evini çok merak ediyorum gerçekten. Çok güzel olacağına eminimGüle güle kullan hepsini inşallah
Kızlar son birkaç ay öncesine kadar baya bir alışveriş yapmıştım English Home'dan.
Topluca paylaşayım hepsini
Kapı önü paspasımŞuan bekar evimde kullanıyorum kendisini
Eki Görüntüle 900701
Aynalı kafesimBunu English Home'un outlet kısmından 20 küsüre aldımm
Outlet bölümünde genellikle az da olsa hasarlı ürünler yer alıyor.
Bu kafesin güllerinden birkaçı sökülmüştü, ama aynası metalleri falan hepsi sağlamdı aslında
Oradaki ilgili kızlardan müsade istedim kullanılmayacak vaziyette olan diğer kafeslerin sağlam güllerini alıp buna monte etmeme izin verdiler. Ve sapasağlam kendisi şuanda antremi süslüyor
Eki Görüntüle 900716
Bunu da Ayşegülümle gezmelerdeyken almıştık baya önce, ben onu takılarım için kullanıyorum
Eki Görüntüle 900715
Bu runnerı da outlet bölümünden buldum, etiketi falan sökülmüştü, sistemden aradılar taradılar ve 4 liracık ödetip bana verdilerBenim marine serisi mutfak eşyalarımla uyumlu olacağını düşünüp aldım
Eki Görüntüle 900717
Bunlar da English Home'un romantik tabak çanakları
Eki Görüntüle 900707 Eki Görüntüle 900706
Eki Görüntüle 900709 Eki Görüntüle 900708
Çerçeveler ve kutular
Eki Görüntüle 900705 Eki Görüntüle 900710
Kalpli kutu
Eki Görüntüle 900704 Eki Görüntüle 900702
Runnerlarım
Eki Görüntüle 900713 Eki Görüntüle 900712
Saksım(Güller English Home'dan değil)
Eki Görüntüle 900703
Hepsiciği bu kadar işte
Hepsi harika guzel günlerde kullan arkadaşım özellikle o paspapa bayiliyorum utanmasam ceyizime koyucam yani şimdiden ama cok daha öncelikli şeyler var sirada :)
Hahhah haklısın kuzum onca şey varken almak biraz absürd karşılanabilir -hoş benim açımdan hiçbir sakınca yok çünkü ben henüz zamanı olmayanları bile aldım
Ben paspası kullanıyorum şuan evlenene kadar neye benzer bilemem ama kullanılacak gibiyse evlenince de kullanırım zaten zümrütten olacak hali yok sonuçta dışarının pisliğini topluyor bir bakıma
Senim gibi böyle erkenden bitirebilseydim herseyimi kesin alırdım diyorum kullanirsin kullanirsin merak etme arkadasim hem english home daha ne paspaslar cikarir bu olmazsa baskasi olur)
Haklısın kuzucum o zamana kadar English home belki cupcakeli paspas bilene çıkartır
Hanım hanııııım English Home'da bişeler bırak daha bizde alıcaz
Çok güzel Özlem bunlar ya bayıldım valla ben ne zaman alıcam dekorasyon şeyisileri Daha bissürü şeyim yoook
Herşey çok güzel, özene bezene almışsın, iyi günlerde kullan. Bu arada Madam Coco' da tüm ürünlerde %50+%20 indirim var şu günlerde. Okuyanların, ilgilenenlerin bilgisine :)
Ya cok tatlı bunlar Ya masallah nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?