Özlem'in çeyizi

Özlemcim hamarat ellerinden neler ckaagnı merakla bekliyorum ıvır zıvırlarn çok cici

Teşekkürler tatlım, sağolasın

Küvetli banyo seti evim.netten alındı, diğer online alışveriş sitelerinde de sık sık görürsün takipte kalırsan,
Kepçeli mutfak saati eski oturduğum semt olan sarıyerden bir züccaciyeciden,
sarkaçlı saatler linensten,
çiçekli kelebekli banyo seti de furrow marka onu da limango dan almıştım

Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

Merhabalar
Özlem çeyiz sayfana baktım, çok fazla detay almışsın, bence durmalısın
Senin yerine bakarken ben düşündüm "bu kız bunları nereye koyacak" diye Bazılarını hediye etmek zorunda kalabilirsin :26:

Küvetli takım hakkında bilgilendirme yapmak için geldim. Küvetli sabunluğu olan takımlar çok pratik değil arkadaşlar. Katı sabunun suyunu akıtıp dikey koymanız gerekiyor, erimemesi için, çok uğraştırıcı... Benimki öyle çünkü. Altında delik yok. Ama özlemin küvet şeklinde olan şey, sanırım havluluk. o zaman bir sıkıntı yok

Evet haklısın ama durduramıyorum kendimi bu konuda kendimden çok muzdaribim aslında

Küvetlik havluluk tatlım doğrusun

Evet haklısın ama durduramıyorum kendimi bu konuda kendimden çok muzdaribim aslında

Küvetlik havluluk tatlım doğrusun

kendini koyacak yer ararken çıldırmış bir halde düşün
ya da sen evlendiğinde daha neler neler çıkacak, "keşke" diyeceksin. o anı düşün
Ben bile 1 sene oldu, keşke diyorum bazen, yeni şeyleri gördükçe
Tabi sıfır hata, %100 doğru kararlar almamız mümkün değil. Arada gönlünün gittiklerini almakta sakınca yok

Biliyorum tatlım biliyorum da kendime söz geçirme konusunda sıkıntı yaşıyorum

Ama artık eskisi kadar alışveriş yapmıyorum daha çok hobilerim için gereken malzemelere para yatırıyorum

Biliyorum tatlım biliyorum da kendime söz geçirme konusunda sıkıntı yaşıyorum

Ama artık eskisi kadar alışveriş yapmıyorum daha çok hobilerim için gereken malzemelere para yatırıyorum

evet onlar bizim oyuncaklarımız, eşim öyle diyor
ben de bugün "oyuncaklarıma kardeş sipariş ettim" dedim eve gidip
oyuncak almak daha mantıklı ve deşarj edici
oyuncaklarını da göster burda, çeyiz dizen kızların rotasını değiştir

bak mesela bu çok elzem bir şey çeyiz ve oyuncaklar için
kızlaaar duyun sesimi
evinizde her yerde kullanabilirsiniz
yapıştırma işlemlerinde, 12 saat içinde beğnmezseniz çıkartabiliyorsunuz.
ve stencil yapıştırmada

Evet tatlımm cidden daha mantıklı çünkü en azından yaparken deşarj oluyorum mutlu oluyorum kendi emeğimi görünce

Bence de paylaşmalıyım hobilerimi çok mantıklı

Bir iki aya dikiş makinası da alıcam fikrimi değiştirmezsem

bacım nerden buldun bunu, ne işe yararr bu ben de alayım, güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım var benim de

bacım nerden buldun bunu, ne işe yararr bu ben de alayım, güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım var benim de

stencil yapıştırıcısı ararken buldum, malum kaydırıyorum
stencile sıkıyormuşsun, boyanan yüzeye yapıştırıp, sakin sakin taktak yapıyorsun, hiç gerilmeden
onun dışında ben yüzeylere foto yapıştırmada kullanacağım. kağıdın şeklini bozmuyor, kırıştırmıyor ıslatıp.
bulurum başka şeyler de

hmm sen de benim gibisin birşeye taktın mı takıyorsun ve mutlaka buluyorsun

nerden sipariş edebiliriz bu ürünü onu da paylaşsan hobican

Son zamanlarda çeyiz alışverişi yapmamaya gayret gösteriyorum ama bir zamanlar aldığım ama ekleyemediğim bu güzelliği sizlerle de paylaşayım istedim Hem vazo hem duvar dekoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…