• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Ayşegülüm ben bunu yolumun üzerindeki bir mağazanın vitrininde görmüştüm ilk, gidip gelip aşk yaşıyorduk o sıra, sonra ben bunu morhipo kampanyalarından birinde gördüm hem de mağazadaki fiyatından çok çok daha uyguna.. Hemen atladım tabi :52:

Ama illa almak isterim dersen aynı mağazada şuan bunun sadece pembe güllü olanı var, dilersen götürürüm seni bir gün :31:

Mia nın bir ürünü yanılmıyorsam, bahsettiğim pembe güllü olanın da resmi bu

$images.jpg

wla canm maşallahhh ne kdar güzel şler almışsn neler nler bunlardan kopya çekip eksik tamamlicaz anlaşşılann :)

Ayşegülüm ben bunu yolumun üzerindeki bir mağazanın vitrininde görmüştüm ilk, gidip gelip aşk yaşıyorduk o sıra, sonra ben bunu morhipo kampanyalarından birinde gördüm hem de mağazadaki fiyatından çok çok daha uyguna.. Hemen atladım tabi :52:

Ama illa almak isterim dersen aynı mağazada şuan bunun sadece pembe güllü olanı var, dilersen götürürüm seni bir gün :31:

Mia nın bir ürünü yanılmıyorsam, bahsettiğim pembe güllü olanın da resmi bu

Eki Görüntüle 862954

bebeğim bu çok güzelmiş bayıldım söylediğin züccaciyede ne kadar ki fiyatı bir de telefonum değişti o yüzden numaralar silindi bana mir mesj atarsan kaydedeyim numaranı

bebeğim bu çok güzelmiş bayıldım söylediğin züccaciyede ne kadar ki fiyatı bir de telefonum değişti o yüzden numaralar silindi bana mir mesj atarsan kaydedeyim numaranı

Hatırlamıyorum bitanem ya ama en fazla 40 küsür birşeydir daha fazla olacağını sanmıyorum :26:

Öncelerden alıp da eklemeye fırsat bulamadığım o kadar çok şey var ki.. Bu çay fincanları da onlardan biri :16:

$IMG_2457.jpg $IMG_2458.jpg

Merhaba ballı lokumlarım ben geldim :3:

Hayalimdeki evin eksikliklerini tamamlamaya devam ediyorum :10:

Evimin en nadide parçaları, aşk kokan abajurlarımı sizlerle paylaşıyorum :16:

Geçen yıl sıkça yer alıyordu kampanyalarda ama ben es geçmiştim sonradan da hiç denk gelmediği için üzülüyordum ama nasip bugüneymiş :32:

Yatak odası için aldığım abajurlarım :17:

$001_1421_2124.jpg $001_1421_2126.jpg

$001_1421_2127.jpg $001_1421_2129.jpg

Yaşam alanı için aldıklarım :16:

Eki Görüntüle 886079 $001_1421_2148.JPG $001_1421_2152.jpg

Ve çalışma odası için aldıklarım :16:

$001_142_2823.JPG $001_142_2826.jpg

$001_142_2825.jpg $001_142_2827.jpg

Daha paylaşacak çok güzel cicilerim var inşallah en kısa zamanda onları da paylaşıcam burada :31:

Şimdilik hepinizi kocaman öptüm :54:

Son düzenleme:
Canim bayildim abajurlarina harika gorunuolar yatak odan icin aldıklarını bende gecenlerde gordum sanki bi sitede nerden aldin sen merak ettim

Canim bayildim abajurlarina harika gorunuolar yatak odan icin aldıklarını bende gecenlerde gordum sanki bi sitede nerden aldin sen merak ettim

Teşekkür ederim canımcımmm daha güzelleri senin olsun :54:

Bunları bir hafta önce aldım Altıncı Cadde deki Misto Home kampanyasından :31:

yaa bayıldım hepsine bu güzelliklere baktıkça insan mutlu oluyor güle güle kullan :16:

hepsinden ikişer tane mi aldın canım ortada ki yaşam alanı için aldığını ben de gözüme kestirdim ne zamandır ama malum ayın 7 si bekleniyor:) sen nereden aldın canım ben pera bulvarıyla evmanya da görmüştüm fiyatlar hep aynımıydı geçen seneye göre

yaa bayıldım hepsine bu güzelliklere baktıkça insan mutlu oluyor güle güle kullan :16:

hepsinden ikişer tane mi aldın canım ortada ki yaşam alanı için aldığını ben de gözüme kestirdim ne zamandır ama malum ayın 7 si bekleniyor:) sen nereden aldın canım ben pera bulvarıyla evmanya da görmüştüm fiyatlar hep aynımıydı geçen seneye göre

Teşekkür ederim bitanem en güzelleri senin olsun :54:

Abajurlar Altıncı Cadde Misto Home kampanyasından.

Yatak odası için iki adet, yaşam alanı için iki adet, çalışma odası için bir adet aldım.

Yatak odası için aldıklarımın tanesi 99 lira, diğerlerinin tanesi 79 liraydı canım. Ben de riske atmak istemedim, maaşı alır almaz hemen kk taksitlerimi yatırdım ve bu güzellikleri çeyizime ekledim :9:

Teşekkür ederim bitanem en güzelleri senin olsun :54:

Abajurlar Altıncı Cadde Misto Home kampanyasından.

Yatak odası için iki adet, yaşam alanı için iki adet, çalışma odası için bir adet aldım.

Yatak odası için aldıklarımın tanesi 99 lira, diğerlerinin tanesi 79 liraydı canım. Ben de riske atmak istemedim, maaşı alır almaz hemen kk taksitlerimi yatırdım ve bu güzellikleri çeyizime ekledim :9:

güle güle kullan tekrar canım bayağı tutmuş ama olsunn güzel evlerimiz olacak inşallaaah:9: pepsi kapaklarının altındaki şifrelere %15 indirim varmış yararlansadın keşke:9:

güle güle kullan tekrar canım bayağı tutmuş ama olsunn güzel evlerimiz olacak inşallaaah:9: pepsi kapaklarının altındaki şifrelere %15 indirim varmış yararlansadın keşke:9:

Valla canım ben abajurların olduğu kampanyayı görünce, içinde de aradığım abajurları görünce resmen saldırdım, fiyatını falan görmedi gözlerim

Canım sağolsun evlenince sahip olacağım ve eşimle yaşayacağım evin hayali bile mutlu ediyor beni, bana da bu yetiyor da artıyor bile :17:

Allah can sağlığı versin, borçlar ödenir biri şekilde, bir ay çalışıyoruz çeyiz alışverişi yapmak en doğal hakkımız :60:

öncelikle hepsi çok güzel yaşam alanı için aldıklarını ben yatak odam için almıştım ama o kampanyafda senin yatak odası için aldığın abajur ve ayrıca başka bir abajur daha beğendim çalışma odan için aldığınıda oturma odası yaparsam onun için düşünüyorum çünkü toprak tonları olacak oturma odam napsam bende bilemedim güle güle kullan canım
o kalplileri yaşam alanı için kulllanırmıyım diye hiç düşünmemiştim ben

Back