• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Anladım canım, eğer takım yapmak istiyorsan hepsini aynı desen alsan olur ama farklı farklı olması da sıkıntı teşkil etmez bence :31:

Sağ ol tatlım işgal ettim burayı da çok özür dilerim... Özelden resimleri gönderemedim o yüzden yazdım yeniden kusura bakma. Ayaksız kek fanusunu alayım diyorum varsa tabi... Ayaklısını da farklı bir model düşünüyorum bakayım artık.

Sağ ol tatlım işgal ettim burayı da çok özür dilerim... Özelden resimleri gönderemedim o yüzden yazdım yeniden kusura bakma. Ayaksız kek fanusunu alayım diyorum varsa tabi... Ayaklısını da farklı bir model düşünüyorum bakayım artık.

Aşkolsun canım benim o nasıl söz öyle hiç işgal etmiş falan olmadın bir daha duymayayım öyle sözler bak kırılırım :20:

Cupcake serisine son eklenenler :16:

$IMG_2437.jpg $IMG_2438.jpg $IMG_2444.jpg $IMG_2445.jpg

$IMG_2446.jpg $IMG_2482.jpg $IMG_2453.jpg $IMG_2454.jpg

canım senın bu cupcake lı esyalarına hastayım bana nasıp olmadı bır turlu bu cupcake kavanozlardan almak kıskannıcam valla:1::16::nazar:

canım senın bu cupcake lı esyalarına hastayım bana nasıp olmadı bır turlu bu cupcake kavanozlardan almak kıskannıcam valla:1::16::nazar:

Tatlım teşekkür ederim :16: Ben bunları züccaciyeciden aldım ama Markafonide de sık sık görüyorum mutfak ürünleri butiğinde, sen de alırsın inşallah tez zamanda, çok tatlılar cidden :16:

Çok ciciler özlemcim güzel günlerde kullanalım benimde var o minnak kavanozlardan :8:

Teşekkür ederim büşracım beğenmene çok sevindim, ikimiz de mutlu günlerde kullanalım inşallah :16:

Son düzenleme:
Son cicilerin de çok güzel özlemcim, güzel günler de kullan inşallah. :nazar:
Benim bu aralar çeyiz alışverişi hiiiç içimden gelmiyor, erkek arkadaşımı askere gönderiyorum ondan olsa gerek.. :5:

özlem nasılsın, çok şekerler cupp cake li ürünlerin

Teşekkür ederim duygucum iyiyim hamdolsun sen nasılsın bayadır konuşamıyoruz seninle :31:

Teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim :16:

canım aldıkların gerçekten çok güzel güle güle kullan. çiçekli havlularını çok beğendim acaba nerden aldığını öğrenebilir miyim? :)

Son cicilerin de çok güzel özlemcim, güzel günler de kullan inşallah. :nazar:
Benim bu aralar çeyiz alışverişi hiiiç içimden gelmiyor, erkek arkadaşımı askere gönderiyorum ondan olsa gerek.. :5:

Ayy canımm benim zordur şimdi senin için anlayabiliyorum ancak kısa dönem yapacak, zaman su gibi akıp gider inşallah :31:

canım aldıkların gerçekten çok güzel güle güle kullan. çiçekli havlularını çok beğendim acaba nerden aldığını öğrenebilir miyim? :)

Canım misafir havlularım rosemus marka, güllü olanları diyorsan;
Gündelikler Özdilek :34:

Back