• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Özlemcim hamarat ellerinden neler ckaagnı merakla bekliyorum ıvır zıvırlarn çok cici:16:

Ceyizinize aldıklarınız çok güzel ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allahım.

bir kaç parça eşyayı nereden aldıgınızı soracaktım :)

banyo seti hani şu minik kuvetli olan :)
mutfak saatinizin kaşıklı kepçeli olan :)
birde şu güllü sarkaçlı saat :)
ve çiçekli kelebekli banyo setiniz :)

Teşekkürler tatlım, sağolasın :16:

Küvetli banyo seti evim.netten alındı, diğer online alışveriş sitelerinde de sık sık görürsün takipte kalırsan,
Kepçeli mutfak saati eski oturduğum semt olan sarıyerden bir züccaciyeciden,
sarkaçlı saatler linensten,
çiçekli kelebekli banyo seti de furrow marka onu da limango dan almıştım :16:

Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım :31:

Merhabalar :3:
Özlem çeyiz sayfana baktım, çok fazla detay almışsın, bence durmalısın :52:
Senin yerine bakarken ben düşündüm "bu kız bunları nereye koyacak" diye :9: Bazılarını hediye etmek zorunda kalabilirsin :26:

Küvetli takım hakkında bilgilendirme yapmak için geldim. Küvetli sabunluğu olan takımlar çok pratik değil arkadaşlar. Katı sabunun suyunu akıtıp dikey koymanız gerekiyor, erimemesi için, çok uğraştırıcı... Benimki öyle çünkü. Altında delik yok. Ama özlemin küvet şeklinde olan şey, sanırım havluluk. o zaman bir sıkıntı yok :31:

Merhabalar :3:
Özlem çeyiz sayfana baktım, çok fazla detay almışsın, bence durmalısın :52:
Senin yerine bakarken ben düşündüm "bu kız bunları nereye koyacak" diye :9: Bazılarını hediye etmek zorunda kalabilirsin :26:

Küvetli takım hakkında bilgilendirme yapmak için geldim. Küvetli sabunluğu olan takımlar çok pratik değil arkadaşlar. Katı sabunun suyunu akıtıp dikey koymanız gerekiyor, erimemesi için, çok uğraştırıcı... Benimki öyle çünkü. Altında delik yok. Ama özlemin küvet şeklinde olan şey, sanırım havluluk. o zaman bir sıkıntı yok :31:

Evet haklısın ama durduramıyorum kendimi bu konuda kendimden çok muzdaribim aslında :19:

Küvetlik havluluk tatlım doğrusun :34:

Evet haklısın ama durduramıyorum kendimi bu konuda kendimden çok muzdaribim aslında :19:

Küvetlik havluluk tatlım doğrusun :34:

kendini koyacak yer ararken çıldırmış bir halde düşün :9:
ya da sen evlendiğinde daha neler neler çıkacak, "keşke" diyeceksin. o anı düşün :9:
Ben bile 1 sene oldu, keşke diyorum bazen, yeni şeyleri gördükçe :52:
Tabi sıfır hata, %100 doğru kararlar almamız mümkün değil. Arada gönlünün gittiklerini almakta sakınca yok :46:

kendini koyacak yer ararken çıldırmış bir halde düşün :9:
ya da sen evlendiğinde daha neler neler çıkacak, "keşke" diyeceksin. o anı düşün :9:
Ben bile 1 sene oldu, keşke diyorum bazen, yeni şeyleri gördükçe :52:
Tabi sıfır hata, %100 doğru kararlar almamız mümkün değil. Arada gönlünün gittiklerini almakta sakınca yok :46:

Biliyorum tatlım biliyorum da kendime söz geçirme konusunda sıkıntı yaşıyorum :14:

Ama artık eskisi kadar alışveriş yapmıyorum daha çok hobilerim için gereken malzemelere para yatırıyorum :52:

Biliyorum tatlım biliyorum da kendime söz geçirme konusunda sıkıntı yaşıyorum :14:

Ama artık eskisi kadar alışveriş yapmıyorum daha çok hobilerim için gereken malzemelere para yatırıyorum :52:

evet onlar bizim oyuncaklarımız, eşim öyle diyor :emir_bebek:
ben de bugün "oyuncaklarıma kardeş sipariş ettim" dedim eve gidip :60:
oyuncak almak daha mantıklı ve deşarj edici :16:
oyuncaklarını da göster burda, çeyiz dizen kızların rotasını değiştir :51:

:16::16::16:

bak mesela bu çok elzem bir şey çeyiz ve oyuncaklar için :9:
kızlaaar duyun sesimi :24:
evinizde her yerde kullanabilirsiniz :51:
yapıştırma işlemlerinde, 12 saat içinde beğnmezseniz çıkartabiliyorsunuz.
ve stencil yapıştırmada :52:

$FB,8975,88,3m-photo-mount-sprey-yapistirici-yapistiricilar-tutkallar-3m.jpg

evet onlar bizim oyuncaklarımız, eşim öyle diyor :emir_bebek:
ben de bugün "oyuncaklarıma kardeş sipariş ettim" dedim eve gidip :60:
oyuncak almak daha mantıklı ve deşarj edici :16:
oyuncaklarını da göster burda, çeyiz dizen kızların rotasını değiştir :51:

:16::16::16:

Evet tatlımm cidden daha mantıklı çünkü en azından yaparken deşarj oluyorum mutlu oluyorum kendi emeğimi görünce :16:

Bence de paylaşmalıyım hobilerimi çok mantıklı :51:

Bir iki aya dikiş makinası da alıcam fikrimi değiştirmezsem :32:

bak mesela bu çok elzem bir şey çeyiz ve oyuncaklar için :9:
kızlaaar duyun sesimi :24:
evinizde her yerde kullanabilirsiniz :51:
yapıştırma işlemlerinde, 12 saat içinde beğnmezseniz çıkartabiliyorsunuz.
ve stencil yapıştırmada :52:

Eki Görüntüle 861915

bacım nerden buldun bunu, ne işe yararr bu ben de alayım, güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım var benim de :52:

bacım nerden buldun bunu, ne işe yararr bu ben de alayım, güçlü bir yapıştırıcıya ihtiyacım var benim de :52:

stencil yapıştırıcısı ararken buldum, malum kaydırıyorum :9:
stencile sıkıyormuşsun, boyanan yüzeye yapıştırıp, sakin sakin taktak yapıyorsun, hiç gerilmeden:16:
onun dışında ben yüzeylere foto yapıştırmada kullanacağım. kağıdın şeklini bozmuyor, kırıştırmıyor ıslatıp.
bulurum başka şeyler de :emir_bebek::emir_bebek:

stencil yapıştırıcısı ararken buldum, malum kaydırıyorum :9:
stencile sıkıyormuşsun, boyanan yüzeye yapıştırıp, sakin sakin taktak yapıyorsun, hiç gerilmeden:16:
onun dışında ben yüzeylere foto yapıştırmada kullanacağım. kağıdın şeklini bozmuyor, kırıştırmıyor ıslatıp.
bulurum başka şeyler de :emir_bebek::emir_bebek:

hmm sen de benim gibisin birşeye taktın mı takıyorsun ve mutlaka buluyorsun :52:

nerden sipariş edebiliriz bu ürünü onu da paylaşsan hobican :16:

Son zamanlarda çeyiz alışverişi yapmamaya gayret gösteriyorum ama bir zamanlar aldığım ama ekleyemediğim bu güzelliği sizlerle de paylaşayım istedim :16: Hem vazo hem duvar dekoru :16:

$[img][5][1][900x1234]2.jpg $IMG_2483.jpg $IMG_2487.jpg

Back