Özlem'in çeyizi

Ayy canımm benim zordur şimdi senin için anlayabiliyorum ancak kısa dönem yapacak, zaman su gibi akıp gider inşallah

Hep bunu bekliyorduk, beklediğimiz geldi çattı inş dediğin gibi zaman su gibi akıp geçer yalnız benim bu süreçte çeyize yeni ciciler eklemem gerekiyor. Eski şevkimin geri gelmesi dileğiyle inşallah..

Tatlım teşekkür ederim Ben bunları züccaciyeciden aldım ama Markafonide de sık sık görüyorum mutfak ürünleri butiğinde, sen de alırsın inşallah tez zamanda, çok tatlılar cidden
Markafonide goryrm canim bende ama kavanozkar bitm8s hrralde artik sen hangi zuccaciyeden nerden aldin canim tam olarak

Hep bunu bekliyorduk, beklediğimiz geldi çattı inş dediğin gibi zaman su gibi akıp geçer yalnız benim bu süreçte çeyize yeni ciciler eklemem gerekiyor. Eski şevkimin geri gelmesi dileğiyle inşallah..

İnşallah şevkin tekrar gelir canım benim, hem oyalanmış olursun zihnen

Markafonide goryrm canim bende ama kavanozkar bitm8s hrralde artik sen hangi zuccaciyeden nerden aldin canim tam olarak

Canım ümraniyede bir züccaciyeciden aldım ama sarı ve pembesinden ben de bulamamıştım, maaşı alınca tekrar bir uğrar bakarım senin için hala var mı diye

Canım ümraniyede bir züccaciyeciden aldım ama sarı ve pembesinden ben de bulamamıştım, maaşı alınca tekrar bir uğrar bakarım senin için hala var mı diye
canim umraniyede hangi zuccaciye ismimi ve tam olarak yerini soyleyebilirmisin merak ettim sen daha oncede cicekli salata kasesi faln almistin orasi mi acaba aklimda olsun gittikce ugrarim bende sik gidiyrm umraniyeye

canim umraniyede hangi zuccaciye ismimi ve tam olarak yerini soyleyebilirmisin merak ettim sen daha oncede cicekli salata kasesi faln almistin orasi mi acaba aklimda olsun gittikce ugrarim bende sik gidiyrm umraniyeye

Canım çiçekli kaseyi aldığım yere yakın aslında ama ismen bilmiyorum ikisini de tarif edemem ama cupcakeleri aldığım yer Ümraniye English Home a çok yakın

merhabalar,ankarada yaşayanlar için batıkent atlantıs avm de kipa marketının yanındakı ceyız magazasında hısar tenceresının 3 tencere 1 tava hısar markalı catal kasık takımı 990,000tl yazıyordu.porselenlerdede ıyı ındırım vardı.bırcok urunde ındırım yapmışlar

saol canım bilgilendirdiğin için

Canım ben fissleri öğrenmeden önce almıştım düdüklümü, benimkisi karaca melodi, ama sana fisslerin 4,5 litrelik olanlarından öneririm. Vitavit edition son çıkan serisinden, umarım yardımcı olabilmişimdir

Ayrıca çok teşekkür ediyorum tatlım, inşallah hepimiz mutlu günlerde kullanalım

çok teşekür ederimm canım bakayım bi o modele

Ceyizinize aldıklarınız çok güzel ve ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allahım.

bir kaç parça eşyayı nereden aldıgınızı soracaktım :)

banyo seti hani şu minik kuvetli olan :)
mutfak saatinizin kaşıklı kepçeli olan :)
birde şu güllü sarkaçlı saat :)
ve çiçekli kelebekli banyo setiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…