• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

kuzucum sen de burada olsaydın keşke seninle de english home çılgınlığı yapsaydık :31:
Evet ozlemim insallah bigun kismet olur tanismak :16::69:
Tanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤

Eki Görüntüle 819994

Aman Allah im ne kadar tatlicik biseymis bu gule gule kullan canim benim :16: bu arada konusamiyoruz ne zamandir sevdicegim derken yeni bisey varmi bebegim :16::69:

Evet ozlemim insallah bigun kismet olur tanismak :16::69:

Aman Allah im ne kadar tatlicik biseymis bu gule gule kullan canim benim :16: bu arada konusamiyoruz ne zamandir sevdicegim derken yeni bisey varmi bebegim :16::69:

2 ay oldu hayatım herşey yolunda ve çok güzel gidiyor maaşallah :nazar:

Evettt çılgın alışverişimizden taze taze resimlerrrrr :10:

Ayşegülümle yaptığımız alışverişin tadı hala damağımda, keşke birilerinin bizi videoya çekme fırsatı olsaydı da ne kadar eğlendiğimizi sizlerle de paylaşabilseydik :9:

Evett başlıyoruzzz :10:

Mumluklar ve mum tabakları :16:
$IMG_2515.jpg $IMG_2517.jpg $IMG_2516.jpg $IMG_2520.jpg

Romantik akşam yemekleri için :17:

Mumlar ve mum diplikleri :16:

$IMG_2544.jpg $IMG_2545.jpg

Gül yaprakları :16:

$IMG_2541.jpg

Galvaniz saksılar: küçük boy ve büyük boy :16:

( Ayşegülüm büyüğünü de almam konusunda beni cesaretlendirdiğin için minnettarım, sana bahsettiğim güllerimi de koyunca enfess göründüler :16: )
$IMG_2563.jpg $IMG_2551.jpg

Pembişş saksılarımızzz :16: Biz onları ayşegülümle başka şeyler için kullanmayı planlıyoruz Allah izin verirse, şimdilik süprayzzzz :51:

$IMG_2529.jpg $IMG_2528.jpg

Amerikan servisleri :16:
$IMG_2547.jpg $IMG_2546.jpg

Beyaz olan mum tabağı da amerikan servisi olarak kullanılacak inşallah :31:

$IMG_2519.jpg $IMG_2518.jpg

Tepsiler :16:

$IMG_2524.jpg $IMG_2523.jpg

Çerçeveler :16:

$IMG_2522.jpg

Aşık olduğumuz vazo :16:

Lale benim sevdiceğin en sevdiği çiçek, onun için lale aldım içlerine,

Ayşegül de benim kombinimi beğendi ve o da aynısından aldı:31:

$IMG_2589.jpg

Birçok şeyi ayşegülle aynı aldık, evimizde kullandıkça birbirimizi analım istedik :16:

Bakan gözleriniz dert görmesin, maşallah diyiverin kuzucuklar :54:

2 ay oldu hayatım herşey yolunda ve çok güzel gidiyor maaşallah :nazar:

özlemcim çok sevindim senin adına allah mutluluğunuzu daim etsin .:16:

bu arada aldıkalrına bayıldım o gül yapraklarını nereden aldınnnnnnn heleki o ayşeğülün cesaretlendirdiği vazolara bittim desem :52:
çerçevelere bende çok beğeniyrum inşallah brgün gidip bende bunlardan alacağım .
kapı süüsne diyecek sözüm yok:52::52::52:

güle güle kullan tatlım :16:

Son düzenleme:
özlemcim çok sevindim senin adına allah mutluluğunuzu daim etsin .:16:

bu arada aldıkalrına bayıldım o gül yapraklarını nereden aldınnnnnnn heleki o ayşeğülün cesaretlendirdiği vazolara bittim desem :52:
çerçevelere bende çok beğeniyrum inşallah brgün gidip bende bunlardan alacağım .
kapı süüsne diyecek sözüm yok:52::52::52:

güle güle kullan tatlım :16:

Kuşum gül yaprakları da dahil paylaştığım herbişeycik ikea ganimeti :9:

Sağolasınnn daha güzelleri senin olsun tatlımm :54:

canımmm sonunda ekleyebildin aldıklarını. sanki görmemişim gibi bekliyorum heyecanla:1:
aldıklarını hepsi çok güzel çok şekerler güle güle kullan ( kullanalım:)

maşallah maşallah aldıklarınız hepsi birbirinden güzel nazar değmesin bende bayramda gidicem birşeyler almadan dönmem heralde :)

canımmm sonunda ekleyebildin aldıklarını. sanki görmemişim gibi bekliyorum heyecanla:1:
aldıklarını hepsi çok güzel çok şekerler güle güle kullan ( kullanalım:)

Kusura bakma ayşegülüm bikaç gündür bir keyifsizlik bir halsizlik var ki sorma gitsin..
Eve gelip yemek yedikten sonra inan takat kalmıyor hiçbir şey için..

İnşallah birlikte mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun :16:

maşallah maşallah aldıklarınız hepsi birbirinden güzel nazar değmesin bende bayramda gidicem birşeyler almadan dönmem heralde :)

Teşekkür ederim sevgicim, senin cicileri de bekliyoruz öyleyse :31:

maşallah maşallah hepsi çok çok güzel. çeyizlerimizde çok benzer şeyler var :) allahım ağız tadıyla kullandırsın inşallah canım :)

maşallah maşallah hepsi çok çok güzel. çeyizlerimizde çok benzer şeyler var :) allahım ağız tadıyla kullandırsın inşallah canım :)

Amin canım benim sağolasın hep birlikte musmutlu günlerde kullanalım inşallah :16:

Back