Özlem'in çeyizi

kuzucum sen de burada olsaydın keşke seninle de english home çılgınlığı yapsaydık
Evet ozlemim insallah bigun kismet olur tanismak
Tanıştırayım kızlar, sevdiceğim ve beni temsil eden hoşgeldiniz kapı süsüm ❤

Eki Görüntüle 819994

Aman Allah im ne kadar tatlicik biseymis bu gule gule kullan canim benim bu arada konusamiyoruz ne zamandir sevdicegim derken yeni bisey varmi bebegim

Evet ozlemim insallah bigun kismet olur tanismak

Aman Allah im ne kadar tatlicik biseymis bu gule gule kullan canim benim bu arada konusamiyoruz ne zamandir sevdicegim derken yeni bisey varmi bebegim

2 ay oldu hayatım herşey yolunda ve çok güzel gidiyor maaşallah

Evettt çılgın alışverişimizden taze taze resimlerrrrr

Ayşegülümle yaptığımız alışverişin tadı hala damağımda, keşke birilerinin bizi videoya çekme fırsatı olsaydı da ne kadar eğlendiğimizi sizlerle de paylaşabilseydik

Evett başlıyoruzzz

Mumluklar ve mum tabakları

Romantik akşam yemekleri için

Mumlar ve mum diplikleri

Gül yaprakları

Galvaniz saksılar: küçük boy ve büyük boy

( Ayşegülüm büyüğünü de almam konusunda beni cesaretlendirdiğin için minnettarım, sana bahsettiğim güllerimi de koyunca enfess göründüler )

Pembişş saksılarımızzz Biz onları ayşegülümle başka şeyler için kullanmayı planlıyoruz Allah izin verirse, şimdilik süprayzzzz

Amerikan servisleri

Beyaz olan mum tabağı da amerikan servisi olarak kullanılacak inşallah

Tepsiler

Çerçeveler

Aşık olduğumuz vazo

Lale benim sevdiceğin en sevdiği çiçek, onun için lale aldım içlerine,

Ayşegül de benim kombinimi beğendi ve o da aynısından aldı

Birçok şeyi ayşegülle aynı aldık, evimizde kullandıkça birbirimizi analım istedik

Bakan gözleriniz dert görmesin, maşallah diyiverin kuzucuklar

2 ay oldu hayatım herşey yolunda ve çok güzel gidiyor maaşallah

özlemcim çok sevindim senin adına allah mutluluğunuzu daim etsin .

bu arada aldıkalrına bayıldım o gül yapraklarını nereden aldınnnnnnn heleki o ayşeğülün cesaretlendirdiği vazolara bittim desem
çerçevelere bende çok beğeniyrum inşallah brgün gidip bende bunlardan alacağım .
kapı süüsne diyecek sözüm yok

güle güle kullan tatlım

Son düzenleme:

Kuşum gül yaprakları da dahil paylaştığım herbişeycik ikea ganimeti

Sağolasınnn daha güzelleri senin olsun tatlımm

canımmm sonunda ekleyebildin aldıklarını. sanki görmemişim gibi bekliyorum heyecanla
aldıklarını hepsi çok güzel çok şekerler güle güle kullan ( kullanalım:)

maşallah maşallah aldıklarınız hepsi birbirinden güzel nazar değmesin bende bayramda gidicem birşeyler almadan dönmem heralde :)

canımmm sonunda ekleyebildin aldıklarını. sanki görmemişim gibi bekliyorum heyecanla
aldıklarını hepsi çok güzel çok şekerler güle güle kullan ( kullanalım:)

Kusura bakma ayşegülüm bikaç gündür bir keyifsizlik bir halsizlik var ki sorma gitsin..
Eve gelip yemek yedikten sonra inan takat kalmıyor hiçbir şey için..

İnşallah birlikte mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun

maşallah maşallah aldıklarınız hepsi birbirinden güzel nazar değmesin bende bayramda gidicem birşeyler almadan dönmem heralde :)

Teşekkür ederim sevgicim, senin cicileri de bekliyoruz öyleyse

maşallah maşallah hepsi çok çok güzel. çeyizlerimizde çok benzer şeyler var :) allahım ağız tadıyla kullandırsın inşallah canım :)

Kızçeler güle güle kullanın harikalar gerçekten yaaaaaaaaa

maşallah maşallah hepsi çok çok güzel. çeyizlerimizde çok benzer şeyler var :) allahım ağız tadıyla kullandırsın inşallah canım :)

Amin canım benim sağolasın hep birlikte musmutlu günlerde kullanalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…