• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

aysegul34 ten mi bahsediosun canim aslında olabolir hatta harika olur benimde ikeadan hala alacagim bi cok sey var ama ben hafta sonlari calisyrm muhtemeln de siz calismiosunzdr hafta sonu gidersiniz:(

daha kesinleşmedi ne zaman gideceğimiz ama muhtemelen pazar olur diye düşünüyorum. Sen pazar günleri de çalışıyor musun ki?

Çay tabaklarım :16:

çiçeklilerden 6 adet güllülerden 2 adet aldım :31:

Eki Görüntüle 809746 Eki Görüntüle 809747

ümraniyede ara sokakta bimilyoncu keşfettim ordan aldım hatta şu çakma Cath Kidston tarzı salata kasesini de ordan aldım :16:

Eki Görüntüle 809775 Eki Görüntüle 809774

özlemmmmmm:52: bende istiyorum o çay tabaklarından bu kaseden hemde çok istiyorum:)) bayram tatilinde buralarda olucan mı o zaman rahat rahat buluşuruz . yada yakın zaman bir pazar günü:)

özlemmmmmm:52: bende istiyorum o çay tabaklarından bu kaseden hemde çok istiyorum:)) bayram tatilinde buralarda olucan mı o zaman rahat rahat buluşuruz . yada yakın zaman bir pazar günü:)

tatlım götürmesine götürürüm çarşıya yakın ama güllü olandan kalmamış olabilir ben aldığımda 3adet kalmıştı, çiçeklilerden epey vardı, salata kasesinden de :31:

istersen bu cumartesi iş çıkışı akşam 5 buçuk 6 gibi çarşıda buluşuruz ben seni götürürüm :16:

tatlım götürmesine götürürüm çarşıya yakın ama güllü olandan kalmamış olabilir ben aldığımda 3adet kalmıştı, çiçeklilerden epey vardı, salata kasesinden de :31:

istersen bu cumartesi iş çıkışı akşam 5 buçuk 6 gibi çarşıda buluşuruz ben seni götürürüm :16:

Ben de zaten çiçekliyi beğendim:) olabilir buluşabiliriz ön buluşma olur bu:D bende 6ya kadar çalışıyorum ondan sonra buluşabiliriz. müsait olursan hafta içide buluşabiliriz 6dan sonra.

Ben de zaten çiçekliyi beğendim:) olabilir buluşabiliriz ön buluşma olur bu:D bende 6ya kadar çalışıyorum ondan sonra buluşabiliriz. müsait olursan hafta içide buluşabiliriz 6dan sonra.

hafta içi de olabilir aslında ben de 5 buçukta ümraniyede oluyorum, haberleşiriz telden :31:

Cok cok güzel :nazar:
Gercekten türkiyede yasamak bir ayricalik, ben yurtdisinda bu kadar güzel seyler bulamiyorum ne yazik ki :50:
Hersey özenle secilmis, tarzimiz ayni zaten :34:
Dilerim huzurla saglikli günlerde kullanirsin :nazar::nazar::nazar:

Cok cok güzel :nazar:
Gercekten türkiyede yasamak bir ayricalik, ben yurtdisinda bu kadar güzel seyler bulamiyorum ne yazik ki :50:
Hersey özenle secilmis, tarzimiz ayni zaten :34:
Dilerim huzurla saglikli günlerde kullanirsin :nazar::nazar::nazar:

Öncelikle topiğime hoşgeldin arkadaşım :3:

Amin inşallah hepimiz huzurla sağlıkla kullanalım :16:

Sen de şanslısın aslında yurt dışında cath kidston lar var greengate ler var dhaa ne cici şeyler var biz Türkiyedeki çeyiz tutkunları için :34:

Öncelikle topiğime hoşgeldin arkadaşım :3:

Amin inşallah hepimiz huzurla sağlıkla kullanalım :16:

Sen de şanslısın aslında yurt dışında cath kidston lar var greengate ler var dhaa ne cici şeyler var biz Türkiyedeki çeyiz tutkunları için :34:

Ah canim ben kücük bir ülkede yasiyorum, bu arada istedigim parcalari bulmakta cok zorlaniyorum. :50:
Bende careyi Türkiyeden begenip kuzenime aldiriyorum, o da sagolsun alip posta yolu ile bana ulastiriyor :69:

Kızlar bugün ayşegülümle tanıştıkk ve çok keyifli vakit geçirdik birlikte :16:

Yemek yedik birlikte ve mağaza mağaza dolaştık güzel ciciler aldık :16:

Yarın detayları topikte inşallah :34:

Ah canim ben kücük bir ülkede yasiyorum, bu arada istedigim parcalari bulmakta cok zorlaniyorum. :50:
Bende careyi Türkiyeden begenip kuzenime aldiriyorum, o da sagolsun alip posta yolu ile bana ulastiriyor :69:

Hangi ülkede yaşıyorsun ki tatlım :26:

Olsun bak en azından kuzenin beğendiklerini alıp yolluyormuş sana ne güzel :16:

Özlemcim silikon kek kalıplarını nerden aldın? Ben tantitoniden bakıyorum da çin meşeli diyor aklım karıştı. :44: Sonuçta silikonun da kalitesi önemli.
Bir de 6lılar ve 15liler arasında kararsız kaldım, 15liler çok mu küçük, sende vardı sanırım:26:

Back