Özlem'in çeyizi

Merhaba kızlar yeniden hoşgeldim aranıza

En son yazdığımda işsizdim ama hamdolsun buraya yazdığım günden iki gün sonra güzel bir ücrete imzaladım sözleşmemi

Dua eden herkese sonsuz teşekkürler

Bir haftadan fazladır Bursada memleketimde ailemin yanındayım.

Ramazan-ı Şerif boyunca burada kalacağım.

O İstanbulda ben Bursada birbirimizi daha şimdiden çok özledik ama yapacak birşey yok, sabredip bekliyoruz

Sevdicekle aramız iyi hamdolsun ama O'nun maddi sıkıntıları var.

Maddi durumları o kadar iyi değil düğüne dair tüm masrafı kendi yapacak ve halledicek

Beni de sıkıntısı şimdiden aldı.

Kendi başına o kadar masrafın üstesinden nasıl gelecek diye düşünürken daralıyorum :18:

Hem diğer yaza düğün istiyoruz bakalım ama bu kadar kısa sürede nasıl üstesinden geleceğiz o kadar masrafın bilemiyorum :26:

Allah yardımcımız olsun kızlar, şu arkadaşınız yine dua bekler sizden

Herkese hayırlı Ramazan-ı Şerifler bu arada

Çok seviyorum hepinizi

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun senin adına çok sevindim. dualarımız seninle. bende dügüne kısa süre kala kolları sıvayıp tadilata giriştim ama hala kiracı çıkmadı bizimkilerden de pek hayır yok işlerde ikimize kaldı

Özlem'cim hakkında hayırlısı olsun.
Umarım gönlüne göre bir kapı açılır. Dualarım seninle..

Amin canım çok sağolasın :))

Klasik olan güzeldir ayşegülüm severim klasiği ben

maşallah bir ay oldu haaa allah hakkından hayırlısını versin özlemcim iş için inş. en kısa zamanda istediğin neticeyi alırsın canım

Amin kansummm

vaay ben baya uzak kalmışım ya tatlım hayatında yeni biri oldugunu öğrendim şimdi çook mutlu ol inşallah seni çok sever ve kıymetini bilir

Bebeğim uzun zaman oldu görüşmeyeli yaww nerelerdesin sen

Aile desteği alamamak çok kötü derya.. Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarım seninle...

Özlemcim hayırlı olsun yeni işin, diğer mevzuda da aynıyız diyebilirim. Birlikte yapmaya çalışacağız biz de artık olduğu kadar diyerek

Çok güzel ve zevkli olmuş çeyizin, allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah

özlem cnm herşey allah'ın izni ile hallolur benim anne baba yok bildiğiniz üzere ee eşimin de ailesinin kendine yararı yoktu hatırlıyorsanız çok şükür herşeyimizi kendimiz yaptık elimiz ayağımız tutuyor çok şükür çalışıyorduk da borç harç oluyor sıkma tatlı canını ben çok sıkıldım da ne oldu herşeyimiz hallaoldu ve evlendik 2 aydırda mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz allah'ın izni ile sizde herşeyin altından kalkarsınız yeterki el ele verin ellerinizi sıkıca tutun herşey hallolur

Özlemcim hayırlı olsun yeni işin, diğer mevzuda da aynıyız diyebilirim. Birlikte yapmaya çalışacağız biz de artık olduğu kadar diyerek

Teşekkürler nihancım Allah razı olsunn

Maddi durum geriyor insanı ama bazen ben ona cesaret veriyorum bezen o bana öyle geçinip gidiyoruz

Herşeyi a dan z ye kendi emeği ile yapmanın da tadı farklıdır herhalde, yuva kurup aile olduktan sonra iki kat daha fazla haz alır insan böyle bir zorluğun üzerinden Allahın izniyle geldiği için di mi arkadaşım

İnşallah Allah yardımcımız olacak nihanım, inanıyorum ben

Gamzemmm çok sağolasınn cevabın beni inanılmaz rahatlattı canım benim

Biz de herşeyimizi kendimiz çalışıp kendimiz yapıcaz Allah yeter ki bize güç kuvvet versin sağlık versin

Herşeyin hayırlısı olsun kuzum dua et biz bekar kardeşlerine

dua etmez olurmuyum cnm allah'ım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine evlenecek arkadaşlarıma kolaylıklar bekar arkadaşlarımada en hayırlısından eş nasip etsin inş

Son zamanlarda aldıklarımı ekleyeyim bayadır burada paylaşmıyordum

Bunlar çok çok önceden alındılar aslında mutfakta soyma kesme namına ne varsa a dan z ye hepsini aldım ama çoğunun resmini netten bulamadım

3 adet büyük 3 adet orta ve 3 adet küçük pembe kapaklı erzak kavanozlarım

Bu ferforje mumluktan 2 adet aldım

Makyaj çantam

Daha önce aldığım fiyonklu şamdanlarım ve minik çerçevelerimle birlikte kullanacağım orta boy çerçeveliğim

Kalpli kalpli askılığım

6lı servis tabaklarım ve 3lü porselen muglarım

Luster gold 160 x 260 masa örtüsü
Alessa pembe 160 x 270 masa örtüsü
Pretty polycotton 160 x 250 taş rengi masa örtüsü
Rosa polycotton 160 x 280 pembe masa örtüsü
Alessa 50 x 150 runner

Eki Görüntüle 752047

ne güzel yine ciciler almışsın özlemim allah aşkla kullanmayı nasip etsin canım

canm hayırlı olsun hepsi çok güzeller erzak kavonozlarını nerden aldın birde servis tabaklarını ?

canım bütün english homu toplamışsın valla hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

teşekkür ederim canım benim
aslında benim gözüm daha birkaç parçada daha vardı ama onlar tükenmiş ben de bunları aldım şimdilik

hayırlı olsun yeni ciciler maaşı çeyize bırakıyosun sende

sağol sevgicim

aslında şubattan bu yana doğru düzgün hiç çeyiz alışverişi yapmıyordum, son zamanlarda kıyafetlere yatırıyordum maaşın çoğunu ama şimdi tekrar hevesim neyin geldi ben de aldım gözüm kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…