Özlem'cim hakkında hayırlısı olsun.
Umarım gönlüne göre bir kapı açılır. Dualarım seninle..
canım inş. gönlüne göre bir iş bulursun dualarım seninle.
1. ayınız kutlu olsun:) nice aylara mı demeliyim tam bilemedimhep böyle heyecanlı mutlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum:)
çok mu klasik konuştum ne
maşallah bir ay oldu haaa allah hakkından hayırlısını versin özlemcim iş için inş. en kısa zamanda istediğin neticeyi alırsın canım
vaay ben baya uzak kalmışım ya tatlım hayatında yeni biri oldugunu öğrendim şimdi çook mutlu ol inşallah seni çok sever ve kıymetini bilir
canım hayırlısı olsun senin adına çok sevindim. dualarımız seninle. bende dügüne kısa süre kala kolları sıvayıp tadilata giriştim ama hala kiracı çıkmadıbizimkilerden de pek hayır yok işlerde ikimize kaldı
Çok güzel ve zevkli olmuş çeyizin, allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah
Özlemcim hayırlı olsun yeni işin, diğer mevzuda da aynıyız diyebilirim. Birlikte yapmaya çalışacağız biz de artık olduğu kadar diyerek
özlem cnm herşey allah'ın izni ile hallolurbenim anne baba yok bildiğiniz üzere ee eşimin de ailesinin kendine yararı yoktu hatırlıyorsanız çok şükür herşeyimizi kendimiz yaptık elimiz ayağımız tutuyor çok şükür çalışıyorduk da borç harç oluyor sıkma tatlı canını ben çok sıkıldım da ne oldu herşeyimiz hallaoldu ve evlendik 2 aydırda mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz allah'ın izni ile sizde herşeyin altından kalkarsınız yeterki el ele verin ellerinizi sıkıca tutun herşey hallolur
dua etmez olurmuyum cnm allah'ım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine evlenecek arkadaşlarıma kolaylıklar bekar arkadaşlarımada en hayırlısından eş nasip etsin inşGamzemmm çok sağolasınn cevabın beni inanılmaz rahatlattı canım benim
Biz de herşeyimizi kendimiz çalışıp kendimiz yapıcaz Allah yeter ki bize güç kuvvet versin sağlık versin
Herşeyin hayırlısı olsun kuzum dua et biz bekar kardeşlerine
dua etmez olurmuyum cnm allah'ım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine evlenecek arkadaşlarıma kolaylıklar bekar arkadaşlarımada en hayırlısından eş nasip etsin inş
canım bütün english homu toplamışsın vallahepsi birbirinden güzel güle güle kullan
hayırlı olsun yeni cicilermaaşı çeyize bırakıyosun sende
ne güzel yine ciciler almışsın özlemim allah aşkla kullanmayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?