- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
Merhaba kızlar yeniden hoşgeldim aranıza ![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
En son yazdığımda işsizdim ama hamdolsun buraya yazdığım günden iki gün sonra güzel bir ücrete imzaladım sözleşmemi
Dua eden herkese sonsuz teşekkürler
Bir haftadan fazladır Bursada memleketimde ailemin yanındayım.
Ramazan-ı Şerif boyunca burada kalacağım.
O İstanbulda ben Bursada birbirimizi daha şimdiden çok özledik ama yapacak birşey yok, sabredip bekliyoruz
Sevdicekle aramız iyi hamdolsun ama O'nun maddi sıkıntıları var.
Maddi durumları o kadar iyi değil düğüne dair tüm masrafı kendi yapacak ve halledicek
Beni de sıkıntısı şimdiden aldı.
Kendi başına o kadar masrafın üstesinden nasıl gelecek diye düşünürken daralıyorum :18:
Hem diğer yaza düğün istiyoruz bakalım ama bu kadar kısa sürede nasıl üstesinden geleceğiz o kadar masrafın bilemiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun kızlar, şu arkadaşınız yine dua bekler sizden![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Herkese hayırlı Ramazan-ı Şerifler bu arada![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Çok seviyorum hepinizi![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
En son yazdığımda işsizdim ama hamdolsun buraya yazdığım günden iki gün sonra güzel bir ücrete imzaladım sözleşmemi
Dua eden herkese sonsuz teşekkürler
Bir haftadan fazladır Bursada memleketimde ailemin yanındayım.
Ramazan-ı Şerif boyunca burada kalacağım.
O İstanbulda ben Bursada birbirimizi daha şimdiden çok özledik ama yapacak birşey yok, sabredip bekliyoruz
Sevdicekle aramız iyi hamdolsun ama O'nun maddi sıkıntıları var.
Maddi durumları o kadar iyi değil düğüne dair tüm masrafı kendi yapacak ve halledicek
Beni de sıkıntısı şimdiden aldı.
Kendi başına o kadar masrafın üstesinden nasıl gelecek diye düşünürken daralıyorum :18:
Hem diğer yaza düğün istiyoruz bakalım ama bu kadar kısa sürede nasıl üstesinden geleceğiz o kadar masrafın bilemiyorum :26:
Allah yardımcımız olsun kızlar, şu arkadaşınız yine dua bekler sizden
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Herkese hayırlı Ramazan-ı Şerifler bu arada
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Çok seviyorum hepinizi
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Son düzenleme: