• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

özlem nasılsın yeni yeni mutlu haberlerini okuyorum burdan çok seviniyorummmm çok rabbim tez zamanda hayırlısını versin sana peri kızııııııııı:16:hadi bekliyorum çeyizlerini yine :46::46:

merhaba özlem.
aklıma takıldı, english home dikiş kutusu almıştın sen. onun içindekiler de dahil miydi, iğnesi ipliği vs. yoksa sadece kutu mu?
güzel haberlerini okuyorum, bu sefer turnayı gözünden vurmuş olmanı diliyorum :16:

özlem nasılsın yeni yeni mutlu haberlerini okuyorum burdan çok seviniyorummmm çok rabbim tez zamanda hayırlısını versin sana peri kızııııııııı:16:hadi bekliyorum çeyizlerini yine :46::46:

Kansucum çok teşekkür ederimmm :54:

Evet ya çok güzel haberler var, çok güzel gidiyor herşey elhamdülillah :16:

Çeyizler bitti kuzum ya, beyaz eşyalar kaldı bir tek,

Aksesuarlara taktım bu aralar da fazla abartmak istemiyorum, yeniden bir ihtiyaç analizi yapıp yavaştan eksikleri tamamlamayı düşünüyorum bitanem :34:

merhaba özlem.
aklıma takıldı, english home dikiş kutusu almıştın sen. onun içindekiler de dahil miydi, iğnesi ipliği vs. yoksa sadece kutu mu?
güzel haberlerini okuyorum, bu sefer turnayı gözünden vurmuş olmanı diliyorum :16:

Amin canım, teşekkürler, ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah :16:

evet canım english home kutusundan aldım ama içinde iğnesi ipliği falan yok içinde, üzerinde iğne iplik gibi süsler var sadece :34:

Kızlar nasılsınız bakalım ben geldim :3:

Haftasonu evde bu saat kutusunu boyayarak stres attım :27:

Bir blogda görmüştüm, benim de boşta duran bir saat kutum vardı,

Benim neyim eksik dedim ben de boyadım, işte huzurlarınızda eski saat kutumun yepisyeni hali :16:

güzel haberlerini alayım diye geldim bu güzel kutuyu gördüm harika olmuş canım ellerine sağlık :16:

güzel haberlerini alayım diye geldim bu güzel kutuyu gördüm harika olmuş canım ellerine sağlık :16:

Teşekkür ederim damlam, beğenmene sevindim :16:

Bu haftasonu annecikiyle tanıştırcak benimkisi :17:

Sonra ben 1 aylığına bursaya gidicem memleketime, görüşemiycez bir müddet :5:

huhuuu anneyle mi tanışıcaksın :) son sürat evliliğe gidiyor vallahi maşallah :nazar:
olsun biraz ayrı kalsanız da bence iyi olur, yüzyüze olmadan iletişim kurmayı becerebilmek de önemli :16:

1 ay çok uzun zamanmış yahu ama artık teknoloji çağındayız netten falan görüşürsünüz ne kadar aynı olmasa da :126:
hem belki atlar gelir hafta sonları falan daha romantik olur :69::69::69:

müstakbel anneciğinle görüşmen de inşallah çok çok iyi geçer canım benim :16:

huhuuu anneyle mi tanışıcaksın :) son sürat evliliğe gidiyor vallahi maşallah :nazar:
olsun biraz ayrı kalsanız da bence iyi olur, yüzyüze olmadan iletişim kurmayı becerebilmek de önemli :16:

Evet gamzecim, maşallah çok güzel ilerliyoruz hamdolsun :17:

Ayrı kalıcaz biraz ama, olsun, her gün görmenin tadı başka, özleyip kavuşmanın tadı başka :34:

1 ay çok uzun zamanmış yahu ama artık teknoloji çağındayız netten falan görüşürsünüz ne kadar aynı olmasa da :126:
hem belki atlar gelir hafta sonları falan daha romantik olur :69::69::69:

müstakbel anneciğinle görüşmen de inşallah çok çok iyi geçer canım benim :16:

Bakalım damlacım, birazcık özliycez birbirimizi,, öyle görünüyor :69:

Amin canım, haberleri burdan iletirim inşallah :17:

kız şaka olarak söylemiştim, hemen gitmiyorum:1:

şuan o tarafa geçme gibi bir durumum yok maalesef :50:

Canım vallahi bugün sarıyer pazarında gördüm bana sorduğun kahvaltılığı, aklıma sen geldin hemen :9:

Bulamazsan haber ver, ben alır yollarım sana canımcım :34:

Özlemcim Merhaba,

Blogunu inceliyorum da çok hoş şeyler paylaşmışsın gezindikçe insanın içi kıpır kıpır oluyo :)
Aldığın eşyaların hemen hemen hepsini çok beğendim birazda gözüm korktu açıkçası ben bu kadar çeşit ürünü nerden alıcam diye :17:

Rabbim ağız tadı versin yuvanızdan mutluluğu ve huzuru eksik etmesin...

Sevgiler...

Özlemcim Merhaba,

Blogunu inceliyorum da çok hoş şeyler paylaşmışsın gezindikçe insanın içi kıpır kıpır oluyo :)
Aldığın eşyaların hemen hemen hepsini çok beğendim birazda gözüm korktu açıkçası ben bu kadar çeşit ürünü nerden alıcam diye :17:

Rabbim ağız tadı versin yuvanızdan mutluluğu ve huzuru eksik etmesin...

Sevgiler...

Canım benim çok teşekkür ederimmmm :54:

Beğenmiş olman beni inanılmaz mutlu etti :16:

Nacizane paylaşıyorum hayatıma dair herbişeyi, okuyan gözlere dünyada ve ahirette sıkıntı vermesin Rabbim :16:

Aldıklarıma şuan bakınca evet çok şey aldım ama bunların hepsi bir anda alınmadı, internet siteleri gezildi, beğenilenler not edildi, indirimler takip edildi vs

Sana her türlü yardımcı olurum canım, çekinmeden sorabilirsin :34:

Back