• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem'in çeyizi

Gizemcim hoşgeldin topiğime canım :16:

Masa örtüsü konusunda kesinlikle sana hak veriyorum canım, aslında ben de bugüne kadar hiç masa örtüsü olayına bulaşmamıştım ama english home'da indirimli bulunca alayım dedim, her birininin fiyatları 25 ila 35 arasında değişiyordu ve dediğin gibi aslında ideal olan 160 220 ama o ebatlarda kalmamıştı ben de bunlardan aldım :31: İçlerinden sadece biri dantelli diğerleri polycotton ve kestirilebilir.

Tekrar diyorum, kesinlikle haklısın mobilya almadan masa örtüsü olayına girmemek lazım cidden ama dayanamıyor insan :31:

Önerilerin için çok ama çok teşekkürler arkadaşım :54:

canım dayanamıyorsun dimi bende öyleydim artık tutuyorum kendimi daha masa örtüsü sakın alma ilerde masa ölçüsü belli olunca alırsın bende çok aldım kestirilebilinir cinsten ama dantelli alsam kıyamazdım inan

çeyizlerin çok güzel ayrıca phılıps elektirkli süpürge ve ütü alacaklaırm arasında aynıları hemde braun blendır setindende alıcam fiyatları ne kadardı hatırlıyormusun yakın zamanda almam gerekiyor benimde çeyizime çok ara verdim

özlemmmmm yine ciicler almışsın kanca ev şekerciklerin çok güzel sevdiceğinle berbaer aşkla kullan peri kızı:16:

Kanca evden dün itibariyle aldığım son ciciler :16:

tatlı çatallarım :16:
Eki Görüntüle 754588

çay kaşıklarımm :16:
Eki Görüntüle 754589

bize özel çay kaşıklarımız :16:
Eki Görüntüle 754590

dondurma kaşıklarımız :16:

Eki Görüntüle 754592

ve şirin peçeteliğimm :16:

Eki Görüntüle 754591

tam olarak almak isteyip alamadıklarım :) ertelendiler biraz. ama benim olcaklar. :)

çok tatlılar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
güle güle kullan şekercim :16:

tam olarak almak isteyip alamadıklarım :) ertelendiler biraz. ama benim olcaklar. :)

çok tatlılar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
güle güle kullan şekercim :16:

inşallah tez zamanda alınırlar ve biz de çeyizdaş oluruz pembecim :)

son cicilerimm :16:

Kanca ev amerikan servislerim :32:

$863080ZYKH_1_org_thumb.jpg $885201SARI_1_org_thumb.jpg $87112037_1_org_thumb.jpg

özlemccimm hızlı gidiosunnn bu senemi evleniosun yoksaaa :52::52::52:
şaka biyana hayırlı zamanda olsun inş canım benim herşeyinn çok güzel güle güle kullannn tatlımm :nazar::nazar::16::16:

özlemccimm hızlı gidiosunnn bu senemi evleniosun yoksaaa :52::52::52:
şaka biyana hayırlı zamanda olsun inş canım benim herşeyinn çok güzel güle güle kullannn tatlımm :nazar::nazar::16::16:

bu gidişle biraz zor evlenirim ben siboşum :52:

teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun :16:

bebeğim güle güle kullan cicilerini bende yeni ciciler aldım ama resimlerini çekemedim daha ozaman yükleyeceğim. bu arada bakıyorumda son hız çeyiz alıyorsun düğün tarihleri belli oluyormu yoksa :16:

yok kuzum ortalıkta henüz evlilik falan işler biraz karışık :31:

alıyorum da alıyorum bakalım sonum hayır olsun :37:

seninkileri de bekliyoruz kuzucum tez zamanda ekle emi :31:

Back