özlemcim çok güzel ciciler almışsın zor buldum kız topiğini aralardan çıkarttım görmemişim aldıklarını hayırlı olsun yeni cicilerin özellikle kıyafetlerinn birsürüleerrrhepsini güle güle giyy
özlemmmmm nerdesin
Iyi olmana sevindim canım bende iyiyim topiğini bıoş bırakma her gün bu sayfayı dört gözle bekliyorum amayeni cicilerini ekle yine olurmu
özlemcm cok beğendm çeyizini seninde nasıl bir emek bu bölee
banyo setin çok gselmiş özdilekten almıssın hepsini bende alıcam ama sitesnden mi alsam yoksa mağazasndan mı bilemedm..
ömür boyu mutlulukla kullan hepsini çok gsellerrr cnm
Canımm, çok güzeller maşallah
Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Almayı düşündüğüm parçalar var senin çeyizinde, zevklerimiz benziyormuş
Nilcim çok sağol tatlım
Evet binbir emekle bitirdim sayılır çeyizi, bir damat adayımız eksik şuan
Bunlar da bir markette görüp aldığım muglar. Deniz temalı yemek takımım ve pasta takımım var, onlara çok yakışacağını düşünerek aldım. Diğer güllü olanlar ise bernorda romance serisi günlük yemek takımımla şahane olacaklar inşallah
Eki Görüntüle 680719 Eki Görüntüle 680720
Sağol mutellacım, amin hepimize nasip olsun inşallah
Hangileri sen de katacaksın çeyizine merak ettim
Mesela gürallar sultan çay bardağı takımı çok uzun zamandır almaya çalıştığım ama bi türlü emin olamadığım takım
Kızartma tenceresi aynı şekilde, ikea peçeteliğine de bayıldım almak istiyorum ben de ama burda ikea yok maalesef
Mudo kuşlu cam kavonozların yine almayı düşündüğüm parçalardan. Korkmaz krep tavası bi de
Bunların dışında özellikle belirtmeden geçemeyeceğim, şu 3 tane turuncu sarı ve yeşil olan şeyler, ne onlar? Bayıldım da
Ayrıca süsleme aparatlarını nerden aldığını merak ettim
Bir de kaşıklı çatallı mutfak saatin, çok beğendim özellikle bunları
Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba
Nasılsınız çeyiz ahalisi
Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi
English Home çıkartmaları
Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı
Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım
Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927
Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba
Nasılsınız çeyiz ahalisi
Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi
English Home çıkartmaları
Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı
Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım
Eki Görüntüle 718922 Eki Görüntüle 718923 Eki Görüntüle 718924 Eki Görüntüle 718925 Eki Görüntüle 718927
özleeemmimmmm ne kadar guzel seyler almissin oyle aynana ve saatine ayri ayri begendiiimmm hatta bayildiiiiimmm cooookkkk guzeller ya ne kadara aldin onlari bende istiyorum ama nerden bulabilirimkienglish home mutfak setinede bayildim hatta bugun baktim ne kadar guzel demistim diger hepside cok cok begendim insallah askla bakacagin biriyle ask mutluluk ve huzur dolu gunlerde kullanirsin
ama saat ve aynaya bayıldım yaaaaaaaaaa
sağol bitanem daha daha güzelleri senin ve diğer kızların olsun
saat ve aynayı bahçeşehirde bir züccaciyeden almıştım, bir aile dostumuzu ziyarete gittiğimde oradaki bir züccaciyeciden denk geldi ikisi 40 tl idi yanlış hatırlamıyor isem :26:
ben de çok beğendim englsh home'un bu serisini, belki tamamlayabilirim diğerlerini de alarak ama bakalım bu aralar çeyiz alışverişi yapmıyorum
Yakın zamanda görücü usulü biriyle tanıştırılıcam nasipse, eğer nasip ederse Hak Teala, belki buralara hızlı bir dönüş yapabilireeemmmm
dualarınızı beklerimmm kuzucuklarr
aa bebegim cok sevindimRabbim hakkinda hayirli olani guzel iyi olani versin insallah hayirlisiyla buralara donmeni bekliyorum been ilham kaynagimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?