Özlem'in çeyizi

Sağol bitanem, artık çeyiz almaları bıraktım sayılır, çok hoşuma giderse ancak öyle alıyorum ev eşyası. Velev ki beyaz eşyalar dışındakiler zaten bitti, alırsam da aksesuar alıyorum. Sonradan düşündüm de, ben evlenene kadar ne güzel modeller çıkar. Ondan şu aralar pek birşey ekleyemiyorum topiğime. Böyle olunca da topik 2. sıralara falan düşüyor yani anlayacağın

Iyi olmana sevindim canım bende iyiyim topiğini bıoş bırakma her gün bu sayfayı dört gözle bekliyorum amayeni cicilerini ekle yine olurmu

Iyi olmana sevindim canım bende iyiyim topiğini bıoş bırakma her gün bu sayfayı dört gözle bekliyorum amayeni cicilerini ekle yine olurmu

kansucum artık ne eski hevesim ne de azmim kaldı, hiçbir şey almasam aslında daha iyi ama alıyorum az da olsa,
mayıs ayında aksilik çıkmazsa birkaç ferforje daha almayı düşünüyorum Eng. Home'dan,
alırsam eklerim tatlım :)

özlemcm cok beğendm çeyizini seninde nasıl bir emek bu bölee
banyo setin çok gselmiş özdilekten almıssın hepsini bende alıcam ama sitesnden mi alsam yoksa mağazasndan mı bilemedm..
ömür boyu mutlulukla kullan hepsini çok gsellerrr cnm

Canımm, çok güzeller maşallah
Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Almayı düşündüğüm parçalar var senin çeyizinde, zevklerimiz benziyormuş

Nilcim çok sağol tatlım

Evet binbir emekle bitirdim sayılır çeyizi, bir damat adayımız eksik şuan

Canımm, çok güzeller maşallah
Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah
Almayı düşündüğüm parçalar var senin çeyizinde, zevklerimiz benziyormuş

Sağol mutellacım, amin hepimize nasip olsun inşallah

Hangileri sen de katacaksın çeyizine merak ettim

Şurda gözüme takılan bir kitap var; İçinizdeki Öküze OHA Deyin!
Bu adamla konuşmuştum, çok sivri dili var ve bazen görmediğimiz, görmek istemediğimiz gerçekleri suratımıza vuruveriyor
Çok eğlenceliydi, kitap da öyle.
Diğerleri de çok ilgimi çekti bu arada, kardeş sayılır benim bölümüm de, Sosyoloji

Son düzenleme:
Sağol mutellacım, amin hepimize nasip olsun inşallah

Hangileri sen de katacaksın çeyizine merak ettim

Mesela gürallar sultan çay bardağı takımı çok uzun zamandır almaya çalıştığım ama bi türlü emin olamadığım takım
Kızartma tenceresi aynı şekilde, ikea peçeteliğine de bayıldım almak istiyorum ben de ama burda ikea yok maalesef
Mudo kuşlu cam kavonozların yine almayı düşündüğüm parçalardan. Korkmaz krep tavası bi de

Bunların dışında özellikle belirtmeden geçemeyeceğim, şu 3 tane turuncu sarı ve yeşil olan şeyler, ne onlar? Bayıldım da
Ayrıca süsleme aparatlarını nerden aldığını merak ettim
Bir de kaşıklı çatallı mutfak saatin, çok beğendim özellikle bunları

Ben güralları çok beğenerek aldım farklı bir tarzı var, ama gürallardan aldığım 3 takım var hepsini günlüğe aldım canım,

Sarı, turuncu ve yeşil olanlar fırın tepsisi; süsleme aparatları tedi'den, kaşıklı çatallı saat de burdan bir züccaciyeciden ama internet alışveriş sitelerinde sık gelen bir ürün, denk gelirsin canım

Uzunca bir aradan sonra herkese merhaba

Nasılsınız çeyiz ahalisi

Ben bunları alalı bir aya yakın oluyor ama anca ekleyesim geldi

English Home çıkartmaları

Runnerı, amerikan servisi ve peçetelikleri, ekmekliği
Takılık ve bardak altlığı

Saatimi ve aynamı bir züccaciyeciden aldım

Son düzenleme:

özleeemmimmmm ne kadar guzel seyler almissin oyle aynana ve saatine ayri ayri begendiiimmm hatta bayildiiiiimmm cooookkkk guzeller ya ne kadara aldin onlari bende istiyorum ama nerden bulabilirimki english home mutfak setinede bayildim hatta bugun baktim ne kadar guzel demistim diger hepside cok cok begendim insallah askla bakacagin biriyle ask mutluluk ve huzur dolu gunlerde kullanirsin

ama saat ve aynaya bayıldım yaaaaaaaaaa

sağol bitanem daha daha güzelleri senin ve diğer kızların olsun

saat ve aynayı bahçeşehirde bir züccaciyeden almıştım, bir aile dostumuzu ziyarete gittiğimde oradaki bir züccaciyeciden denk geldi ikisi 40 tl idi yanlış hatırlamıyor isem :26:

ben de çok beğendim englsh home'un bu serisini, belki tamamlayabilirim diğerlerini de alarak ama bakalım bu aralar çeyiz alışverişi yapmıyorum

Yakın zamanda görücü usulü biriyle tanıştırılıcam nasipse, eğer nasip ederse Hak Teala, belki buralara hızlı bir dönüş yapabilireeemmmm

dualarınızı beklerimmm kuzucuklarr

aa bebegim cok sevindim Rabbim hakkinda hayirli olani guzel iyi olani versin insallah hayirlisiyla buralara donmeni bekliyorum been ilham kaynagimsin

ınsallah rabbım gonlune gore verır hayırlıysa olsun ınsallah hayırsızsa senden uzak olsun . bız hep beklıyoruz senı buralardayız benım bıyere gıtmeye nıyetım yok

aa bebegim cok sevindim Rabbim hakkinda hayirli olani guzel iyi olani versin insallah hayirlisiyla buralara donmeni bekliyorum been ilham kaynagimsin

Sağol kuzumsun sen de benimm

Hayırlısı olur hakkımızda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…