Özlem'in çeyizi

Canım ben ufak mutfak eşyalarımın tamamına yakınını evimin ve iş yerimin yakınlarındaki züccaciyecilerden ve 1 milyoncu diye tabir edilen mağazalardan aldım. Her hafta iş çıkışı istisnasız uğradığım 3-4 dükkan var bu şekilde. İş yerime yakın tedy, a104 ve bim gibi mağazalar var; indirim günlerinde mutlaka uğrarım. Gördükçe aldım bu şekilde...

Arkadaşlardan bir çoğu mutfak için gereken ufak eşyaları sitelerden alıyorlar ama gerek kırılacak eşya olması yönülüyle gerekse ebatını, şeklini tam olarak göremememiz hasebiyle ben internetten birşey almadım bu yönde. Ben internet alışverişlerimi genellikle tekstil ürünleri, elektronik mutfak aletleri ve aksesuarlar yönünde kullananlardanım.

Sana tavsiyem; mutfak için gereken ufak araç gereçleri alırken öncesinde kafanda nasıl bir mutfak dekorasyonu hayal ettiğini belirlemendir. Eğer renkli cıvıl cıvıl bir mutfak istiyorsan, birbirine uyumlu renkleri tercih edebilirsin; ya da yalnızca kırmızı-siyah kombinlemek istiyorsundur; ya da sadece mor ağırlıklı bir mutfak, bu sana kalmış. Eğer renk ve dekorasyonu kafanda canlandırabilirsen aldıkların renk ve biçim olarak ahenkli ve estetik olur.

Son bir tavsiye daha; ucuz diye sağlıklı olmayan ürünlerden uzak dur arkadaşım. Özellikle gıda saklama ve hazırlama esnasında kullanacağın mutfak araç gereçlerinin plastik olmamasına dikkat et.

Merak ettğin birşey olursa seve seve cevaplarım canım

cnm askıların çok şık bayıldım valla bende vakit bulursam kendim yapacam askılarımı

Oooo gamzem de pek becerikliymişşş, yerim ben onun el yapımı askılarını

yapınca ekle kuzumm, görelimmm şimdiden sabırsızlanıyorumm

cnm vakit bulsam çok şeyler yapacam ama malesef işten fırsat bulamıyorum eve çok yorgun geliyorum ve böyle pc başında vakit geçirmek iyi geliyo üşengecim bu günlerde

benım hiç yok süs eşyam askım felan.. evi kurunca bakarım demiştim.. güle güle kullan canım .

Son düzenleme:
cnm vakit bulsam çok şeyler yapacam ama malesef işten fırsat bulamıyorum eve çok yorgun geliyorum ve böyle pc başında vakit geçirmek iyi geliyo üşengecim bu günlerde

Al benden de o kadar gamzem, ben de kendime hobi edinmek istiyorum böyle haftasonları falan uğraşacağım
Ama gel gör ki bütün gün çocuk ve aile dinlemekten eve geldiğimde kafam hiçbir şey götürmüyor; ancak buraya takılıp günün stresini atabiliyorum üzerimden

Musmutluyum bu yazımı görür mü bilmem ama demin bir topikte gördüm çok güzel peçetelik halkası yapmıştı; o buraya tarifini yazsa ne güzel olur Bir de gamzoşum http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/583806-ahsap-dekupaj-calismalarim.html bu linkte sen birbirinden güzel dekupaj işler yapmışsın ben sana nasıl özendim bir bilsen o merakla almıştım ahşap tepsi peçetelik ama bekliyor hepsi öyle kuzu kuzu senle bir ara bu dekupaj üzerine konuşsak, sen bana hocalık etsen vallahi ne sevinirimm

ah canım yaa kendimi çok ünlü hissettim bianda (çiçekler odama ) şekerim öncelikle çiçekleri küçücük bi dükkandan aldım ben küçük bi şehirde yaşıyorum her yerde satılır oratsındaki tohum gibi bişey önce çiçeklerin 4 tanesini aldım sapları tel olduğu için kolay yerleştirebiliyosun istediğin yere birleştirmek için 1-2 kez burdum sonra tohumu aldım ondada tel var onuda çiçeğe 1-2 kez burdum daha sonra eşit bişekilde telleri iki yana açtım ve halka ya bağlamaya başladım dediğim gibi telli olduğu için koyduğun yerde kalıyo kurdeleyide halkaya doladım olduda bitti maşşallah

benım hiç yok süs eşyam askım felan.. evi kurunca bakarım demiştim.. güle güle kullan canım .

Öyle canım eve eşyalar alınmadan aksesuarları almak bir risk ama olsun çok beğendim, koyacak bir yer bulurum inşallah

Bende istiyom bunlardann kızım yaaa , termomete nerden alındı bayıldımmm

Gözde kuzum ben İstanbul Sariyer'de ikamet ediyorum. Burada bir züccaciyeci var; bazen adama sorasım geliyor; siz de markafoni, trendyol, limango gibi sitelerden alıp mı burada satıyorsunuz diye İnternetteki alışveriş sitelerinde ne gördüysen hepsi var maşallah adamda

Termometrenin üzerindeki gül deseni çok hoşuma gitti, yoksa kırk yıl düşünsem evime termometre almak aklıma gelmezdi kuzum

Bu arada, saatli askıyı 15 , termometreyi 5 tl'ye aldım o züccaciye dükkanından canım, çok daha güzeli senin olsun gözdemm

Bitanem çookk güzel anlattın, ağzına sağlık, çok öperim seni kuzum; maşallah çok beceriklisin, Hz. Allah nazarlardan korusun senii

Demin aldıklarım

Çok beğenerek aldım

Eklentiler

• $agora gri.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $agora vizon takım.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $agora vizon.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $devon takım.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $devon.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $erica kırık beyaz & pembe.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $erica takım.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 62
canım yazdıkların duygulandırdı beni sende hoş geldin aramıza Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla canım
benimde 10 senelik bir ilişkim var liseden beri
ailelerimiz görüşüyor resmi bi durum olmadı henüz kısmetse bu yaza inşallah
ama artık o evin oğlu ben onların evinin kızı oldum sadece resmileştirme işlemi kaldı oda olursa tam olacak

Adın Ekin'di sanırım canım, topikinde Ekin'in çeyizleri yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Maşallah size, 10 yıl çok uzun bir zaman dilimi gerçekten... Bize 5 yıl beklemek ölüm geldi, sizi hayal edemiyorum canım arkadaşım

İnşallah çok yakında hepimiz muradımıza ereriz

İstanbula gelin geliyorum canım o halde beraber alırız gidip

canım iç çamaşırların yakıyor valla çok güzeller güle güle aşk dolu günlerde kullan

lise 1 den beri beraberiz işte çocukluktu gençlikti geçirdik işte kısmetse kalan ömrümüzü de geçiririz inşallah
önceden o kadar değildi okuldu fln derken şimdi beklemek zor oluyor
aminn inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…