- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Hoşgeldin aramıza dicem ama sanırım ben senden sonra katıldım ama çok faydasını gördüm kızlar saolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar =)
Hazır böle bir alan bulmuşken sorayım mutfak ürünlerine çelik tencere dışında hiç başlamadım kızlar nerden başlamalıyım bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz ??
cnm askıların çok şık bayıldım vallabende vakit bulursam kendim yapacam askılarımı
cnm vakit bulsam çok şeyler yapacam ama malesef işten fırsat bulamıyorum eve çok yorgun geliyorum ve böyle pc başında vakit geçirmek iyi geliyo üşengecim bu günlerde
Bende istiyom bunlardann kızım yaaa , termomete nerden alındı bayıldımmmcanım yeni cicilerini çok beğendim askında çok güzelmiş gezerken falan bana denk gelmiyor böyle askılar ya:)
benım hiç yok süs eşyam askım felan.. evi kurunca bakarım demiştim.. güle güle kullan canım .
Bende istiyom bunlardann kızım yaaa , termomete nerden alındı bayıldımmm
ah canım yaa kendimi çok ünlü hissettim bianda (çiçekler odama )şekerim öncelikle çiçekleri küçücük bi dükkandan aldım ben küçük bi şehirde yaşıyorum her yerde satılır oratsındaki tohum gibi bişey önce çiçeklerin 4 tanesini aldım sapları tel olduğu için kolay yerleştirebiliyosun istediğin yere birleştirmek için 1-2 kez burdum sonra tohumu aldım ondada tel var onuda çiçeğe 1-2 kez burdum daha sonra eşit bişekilde telleri iki yana açtım ve halka ya bağlamaya başladım dediğim gibi telli olduğu için koyduğun yerde kalıyo kurdeleyide halkaya doladım olduda bitti maşşallah
canım yazdıkların duygulandırdı beni sende hoş geldin aramıza Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla canım
benimde 10 senelik bir ilişkim var liseden beri
ailelerimiz görüşüyor resmi bi durum olmadı henüz kısmetse bu yaza inşallah
ama artık o evin oğlu ben onların evinin kızı oldum sadece resmileştirme işlemi kaldı oda olursa tam olacak
İstanbula gelin geliyorum canım o halde beraber alırız gidipGözde kuzum ben İstanbul Sariyer'de ikamet ediyorum. Burada bir züccaciyeci var; bazen adama sorasım geliyor; siz de markafoni, trendyol, limango gibi sitelerden alıp mı burada satıyorsunuz diyeİnternetteki alışveriş sitelerinde ne gördüysen hepsi var maşallah adamda
Termometrenin üzerindeki gül deseni çok hoşuma gitti, yoksa kırk yıl düşünsem evime termometre almak aklıma gelmezdi kuzum
Bu arada, saatli askıyı 15 , termometreyi 5 tl'ye aldım o züccaciye dükkanından canım, çok daha güzeli senin olsun gözdemm
İstanbula gelin geliyorum canım o halde beraber alırız gidip
Adın Ekin'di sanırım canım, topikinde Ekin'in çeyizleri yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Maşallah size, 10 yıl çok uzun bir zaman dilimi gerçekten... Bize 5 yıl beklemek ölüm geldi, sizi hayal edemiyorum canım arkadaşım
İnşallah çok yakında hepimiz muradımıza ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?