Özlem'in çeyizi

Kızlar merhaba :3:

Yarın Allahtan bir mani çıkmazsa isteme & söz merasimim olacak :21:

Ayağımın tozuyla İstanbul'dan Bursa'ya geldim, yarın sabah sevdiceğim ve ailesi bize gelecekler

Akşam üstü söz merasimimiz olacak Allah nasip ederse :30:

Çok heyecanlıyımm, dualarınızı beklerim dostlar :16:

canım sende kimbilir nasıl bir heyecan vardır şimdi Rabbim inş. bizede nasip eder bu heyecanları:) inş. herşey gönlünce olur canım haberlerini bekliyoruz

Kızlar merhaba :3:

Yarın Allahtan bir mani çıkmazsa isteme & söz merasimim olacak :21:

Ayağımın tozuyla İstanbul'dan Bursa'ya geldim, yarın sabah sevdiceğim ve ailesi bize gelecekler

Akşam üstü söz merasimimiz olacak Allah nasip ederse :30:

Çok heyecanlıyımm, dualarınızı beklerim dostlar :16:[/QUOTE

özlemcim bursa da mükemmel bi hava var. bak ne güzel bi işaret buldum sana:)) her şey güzel olacak arkadaşım şıp diye gelip geçiyo Allah'ın izniyle. bu güzel yolda hiç bi aksilik çıkmAdan hayırlısıyla sevdceğinle çok daha güzel heyecanlar yaşaman dualarımla çok sevindim adına. Ben de anneciğime kavuşuyorum yarın aşkımda orda tabii ama annemi çok ama çok özledim babamla ikisinin kucağından inmicem:emir_bebek::8::55:

Volyyyy kuzum ben artık bir sözlü hatunum :21:

Hala üzerimde tatlı bir sarhoşluk var canım yaa :52:

Resimlerime bak olur mu :54:

Güzel dileklerin için çok sağol tatlım, herşey mükemmeldi hamdolsun :34:

canım sende kimbilir nasıl bir heyecan vardır şimdi Rabbim inş. bizede nasip eder bu heyecanları:) inş. herşey gönlünce olur canım haberlerini bekliyoruz

Heyecan dolu bir günü geride bıraktık ayşegülüm, herşey çok güzeldi, resimleri ekledim

darısı başına kuzum :34:

Kızlarrr uzun bir aradan sonra yine aranızdayım :3:

Söz merasimi telaşı ardından annemin ameliyatı dolayısıyla buralara epey uğramadım ama çeyiz almalara son hız devam ettim tabii :23:

Güzel güzel ciciler aldım onları ekleyeyim hemencecik :32:

Öncelikle eskileri karıştırınca babamın ben taa minicikken okuduğu gazetelerin kuponlarını biriktirerek aldığı arcopal 6 kişilik yemek takımını buldum ve fotoğrafladım :1: Çorba kaseleri yok ama olsun zaten bunların dışında 2 tane daha 6 kişilik günlük yemek takımım var :24:Günlük yemek tabağı sıkıntısı çekmem gayri :9:

$arcopal günlük yemek takımı.jpg $arcopal yemek tabaklarım.jpg

Bunları da annem ben daha lise son sınıfken bir çeyiz mağazasının kampanyasından almış,

Bir adet porselenli demlik ve 3 adet teflon tencere takımı

Mor desenli birşey yok mutfağımda ama olsun anneciğimden yadigar, kullanırım ben allı morlu demeden :16:

Bu arada, bu tencereleri görünce Ayşegülcüm geldi aklıma, kendisi bir mor aşığıdır di mi Ayşegül :34:

Akşam çektiğim için resimler baya loş çıktı ama idare eder :37:

$Fotoğraf0537.jpg $karaca teflon tencere setim.jpg

Son düzenleme:
Konu yemek takımlarından açılmışken çeyiz serüvenimin en başlarında metro dan marine temasına hasta olup aldığım yemek takımım için amerikan servis arayışım vardı. Geçen haftaki Mudo çıkartmamda aşık olduğum 6lı takımı almamla bu arayış da son buldu :16:

Günlük yemek takımını koliledikleri için sadece pasta tabaklarını çıkarıp amerikan servisi ile öyle çektim, diğer fotoğrafları metroda tabakların açık halini bulunca çektim :1:

$güral porselen günlük yemek takımı yemek tabakları ve servis tabak.jpg $güral porselen günlük yemek takımı kase.jpg

Bu amerikan servisinin açılmamış hali, tepsisi ayrı bir sanat eseri sanki, oymalarına bayıldım bayıldım :16:

$Fotoğraf0558.jpg $Fotoğraf0559.jpg

Bu da koliden pasta tabağını çıkarıp takımı deneme çabalarımın ürünü :9:

$Fotoğraf0556.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0557.jpg
    $Fotoğraf0557.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 55
Eveett yemek takımlarıyla ilgili son birşey daha :37:

Bernardodan aldığım günlük yemek takımını bitaneciğimle baş başa yemek yerken kullanıcam inşallah ve tabi onların da altına bir amerikan servisi arayışım vardı.

Aslında takım halinde su bardakları amerikan servisleri vs hepsi vardı ama yine de ben daha kullanışlı olacağını umarak koçtaş dan bu iki amerikan servisini de çeyizciklerimin arasına ekledim :21:

$2li pembe amerikan servislerim.jpg $b55295.jpg

Evet kısa bir mola, sonra aldıklarımı eklemeye yine devam ederim :9:

Severek baktığım bir çeyiz topiği daha,
Herşey Çok güzel İnşallah Güzel Günlerinizde kullanırsınız...
Amerikan Servisleri de geerçekten çok hoş :nazar:

Severek baktığım bir çeyiz topiği daha,
Herşey Çok güzel İnşallah Güzel Günlerinizde kullanırsınız...
Amerikan Servisleri de geerçekten çok hoş :nazar:

Pericimm çok sağol arkadaşım, seni de topiğimde görmek beni ziyadesiyle mutlu etti canım :16:

Evet yeni çeyizlerimi eklemeye devammm :10:

Mudo çıkartmamın diğer ürünleri;

Çeyiz başlığında fenomenleşmiş olan çilek tencereden artık benim de var dostlar :16:

$çilek formlu sos tenceresi.jpg

Bunlar da yine mudo dan aldığım kavanozlarım :16:

Büyük orta ve küçük boy olmak üzere 3 adet aldım, inşallah tezgah üstünde kullanacağım :21:

$mudo kuşlu cam kavanozlar 3 adet.jpg $mudo kuşlu cam kavanozlarım 3lü.jpg

Gelelim ikea çıkartmama

Buradaki topiklerde yine fenomenleşmiş birçok şey vardı ve benim de alınacaklar listemdeydiler

İşte aldıklarım;

3lü metal kutular; içlerine çay, kahve ve neskafe koyulacaklar inşallah :16:

$ikea 3lü gül desenli metal kutular.jpg

Tüm ikea'yı tırım tırım aradığım kasesi gül desenli gül kokulu mumlarım :16:

$2li kase gül kokulu mumlarım_ ikea.jpg

Peçeteliğim :16:Buradaki birçok arkadaşımla ben de peçetelik kardeşi oldum artık :9:
$ikea peçetelik.jpg

Ve bunları yanyana koyunca ne kadar da uyumlu oldular :16:

$ikea.jpg

Şekline, rengine herbişeyine aşık olduğum mutfak setim;
Mutfak önlüğüm tasarım açısından çok kullanışlı olacak gibi görünüyor, önünde geniş bir cep var ve içine yemek yaparken ihtiyaç duyacağım şeyleri koyabilirim :21:

$mutfak önlüğüm.jpg $tutacaklarım.jpg $kurulama bezlerim.jpg

Ve ıvır zıvır diğer ihtiyaçlar;

3lü meyve şekillendiricim,

Kalpli buzluğum,

Dondurma kaşığım,

Patates ezicim - ki ağırlığı nedeniyle belki ileride uzak doğu sporlarından biri için evde kullanılabilir :51:

Ve çok kullanışlı süzgecim, iki yanındaki kulpları açılabiliyor ve böylelikle lavaboda bir de süzgeci tutmak zorunda kalmıyorsunuz :9:

İkili doğrama platformlarım, kırmızı olan et ürünleri, yeşil olan sebzeler için inşallah :32:

$ikea_meyve şekillendirici 3lü set-kalpli buz kalıbı-dondurma kaşı&.jpg $2li ikea doğrama platformu-yeşil.jpg $2li ikea doğrama platformu-kırmızı.jpg

Eveettt... Bunlar da metro çıkartmamdan topladıklarım :10:

Lavabo gideri tıkayıcılarım :16:
$banyo gider kapatıcısı.jpg

Sebze meyve yıkamak için aldığım katlanır süzgecim :16:
$çok amaçlı yıkama süzgeci.jpg

Teflonlar ve seramikler için aldığım servis setim :16:

$yanmaz yapışmaz servis seti.jpg

Morhipo dan aldığım masa örtülerim;

Bunları mutfak masası için kullanmayı planlıyorum, ebatlarını büyük aldım ki masama göre kestirebileyim diye

Elime geçti, kumaşları gerçekten şahane görünüyordu :16:

$gül desenli masa örtüsü.jpg $kuş desenli masa örtüsü.jpg

Back