özlemek ne acımasız yokluk ..

geçecek bunlarıın hepsi..dua et ve kendine mutlu olmak için fırsatlar yarat..

Bende ayriyim henuz dava acilmadi.. zor cerencim hemde cok zor.. o ne umutlarla kurdugumuz yuvamizi dagitmak zorunda kaldik.. bizde isterdik mutlu mesut yasayip gidelim. Ama kader bize bu yolu cizmis. zamana birakmaktan baska care yok

Bende ayriyim henuz dava acilmadi.. zor cerencim hemde cok zor.. o ne umutlarla kurdugumuz yuvamizi dagitmak zorunda kaldik.. bizde isterdik mutlu mesut yasayip gidelim. Ama kader bize bu yolu cizmis. zamana birakmaktan baska care yok

Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın canım. Inşallah mutlu mesut olursunuz.

ya hanımlar zor zor zor zor deyıp duruyosunuz,ne zor,boşanmık mi?hııı tabıya dayak yemek,uyuşturucu kullanan admala yaşamak,hakaret kolay,vallah tebrikler hiçde zor değil,ışığımı sonduren ailem olsa siler geçerim yaa,nedir bu,herşey zor,hayatta dık durcan,çalışmakda patronun lafınıda yemek zor,her sabha uyanıp işe gelemkde zor,ayyy zor deyıp salya sumuk ağlıyoruzmu?çekıyoruz ne yapalım,nefes almanın bedeli var,bunlar varya,adamları hayatında merkezıne koyunca oluyor,ya burda bazı hanımalrı görünce şok oluyorum,ne kadar güçlü ve dıkmışım,bu kızımıza özelden ayzdım ben,çok genç,tabı bıraz üzülcek,ama zor zor zor deyıpte durmayın

şu kahrolası duygusallığımız yok mu? herşeyi zorlaştıran o..
bende kumarbaz dayakçı küfürbaz bi adamla evliydim sadece 10 ay evli kalabildik 3 aydır ayrıyız boşanmadık henüz..
herkes kurtulduğuna sevin diyo evet mantığım da öyle diyo
ama kahrolası kalbim güzel günleri hatırlatıyo
nasıl tanıştık nasıl bağlandık nasıl sevdik nasıl güldük birlikte evleneceğimiz için nasıl heyecanlandık eşyaları nasıl seçtik ne kadar nutluyduk
neye üzülüyoruz neye ağlıyoruz biz de bilmiyoruz ki

duygusallık değil,kendı kımetınızı bılmemenız,boşluk,mesgale bulun,yaşla ilgisi var,gençken bu hatalar olur,ama bır yerde düzeltir ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…