Canım çok üzüldüm başın sağolsun
babanla ilgili açtığın önceki konunu okumuştum. Bu yeni konuyu görünce kahroldum. Babamın ölümü içime doğmuştu sende de mi öyle oldu diye düşündüm bi an
acını tarif edemediğini biliyorum. Bende yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende babamı 4 ay önce kaybettim kalp krizinden. Kötü olan ne biliyor musun? Babama kırgındım. Aylardır görüşmüyordum. Zaten çocukluğumdan beri kopuk bi baba kız ilişkimiz vardı. Annemle ayrılardı. Aylarca görmediğim babamı “babama gideceğim, babamı çok özledim” dediğim vakit kaybettim. Son kez göremedim. Bir tabak çorba içirmek nasip olmadı o hastayken. Çok haklı sebepleri vardı kırgınlığımın ki bunu herkes söylüyor, fakat vicdanımı susturamıyorum zaman zaman. Bu anlamda çok şanslısın. Baban için elinden geleni yaptın. İyi bi evlat oldun. Görevini tamamladın . Yapamadım diye bahsettiğin o şeyleri şimdi yapacaksın. Okumadıysan oku, çalışmıyorsan çalışmaya başla. Abinden de uzaklaşmış olursun hem. Babacığın için yapacağın en güzel şey onu güzel anılarla hatırlamak, adına güzel işler yapmak, dua etmek… Acını paylaşıyorum , sabırlar diliyorum.