Özlem Tekin: Türk erkekleri kesin şu sakalları

Erkeklere sakal....

• Ankete Katılan
    44
bu seferde sakallı erkek resimleri ekleniyor allahım allahım kaç gündür ekle ekle erkek ekle hahhahha

yakışana yaşıyor bazende bakıyorum kendi kendime diyorum ki şu sakallı adam işid lideri filan mı diye

yada birazdan o sakalım içinde tavşan çıkaracaklarmış gibi duruyor okus pokussssss

valla özlem dini bi gönderme yapmak istemiş objektif baktığımda ama olmamış, sonuçta onun sevdiği metal, rock tarzında da erkekler hep sakallı

valla özlem dini bi gönderme yapmak istemiş objektif baktığımda ama olmamış, sonuçta onun sevdiği metal, rock tarzında da erkekler hep sakallı

Bence çevresindeki saçlı sakallı erkeklerden sıkılmışta olabilir
Atatürk ile ne alaka birde hiç olmamış hemde.

Simdi onun boyu uzun.
Bende onun gozlerine bakabilmek icin sakallarina tirmaniyorum kakaom.
Tirmaninca da bulutun uzerindeymisim gibi hissediyorum kendimi ahahambaha
O zaman şöyle diyebiliriz, dizlere kadar sakalı bulut sanmaktır Aşk...

Yok benim o kadar uzun sakala tahammülüm yok, o uzun sakalları alır boğazına dolarım, cildim tahriş oldu yıllardır, nadasa bırakayım dedi kabul ettim ama çok uzarsa örer boncuk takarım kesmek zorunda kalır

görüştüğüm kişi sabah sakalını kesmış,anladı laf söyleyecem,sakal dediğsem kırlı hafif sakal,dedım traş olmuşsun,hımm diyor sen kes dedınya,halbukı çok beğendığımı bılır,

sakalı sakallı erkekleri hiç sevmem sevmesine de

kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok isteyen bırakır isteyen keser

saçma sapan söylemlerde bulunmuş

Atatürk ü de işin içerisine katmış.

millete diyeceğine kendi de o iğrenç saçlarını dövmelerini düzeltsin o vakit göz zevkimizi bozuyor

görüntü kirliliği yaratıyor

Atatürk ile sakal bırakmanın alakası nedir anlayamadım.

Ben sakalı seviyorum eşime de sakal bıraktırırım zorla kirli sakal bırakıyor ben seviyorum diye.
Keşke erkeklerin hepsi sakal bıraksa ama hacı sakalı değil tabi

Kıvanç'ı pek beğenmem ama o fotoda bence Kıvanç ondan bin kaç daha iyi çıkmış kendi saçlarına baksın iğrenç yıllardır banyo yüzü görmemiş gibi.

ben severim kirli sakal ya
sevgülüm uzatınca içim gidiyor çok datlu çok da hoş bi kere:)))

Son düzenleme:
kirli sakal begeniyrm ben hos oluyo esimi ben hic soyle sinek kaydi trasli gormedm mesela belki taniyamam adamiama su upuzun sakaldan tiksiniyrm ya.muhtesem yuzyil dan snra butun millette bi sakal modasi herkes ayni kaliptan cikma...bnm de en sevmedgm biyik..bde yemek flan yerlerken iykkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…