Ben bunlara yakistiriyorum, seviyorum. Bunlar isidci degil ki Çeçenistan askerleri..
Bu usluplara anca sananeyse banane sonra da saman ye diyerek cevap verilirNeden bu kadar gocundunuz anlamadım sizinmi sakalınız var acep
Artı size ne sakallı sevmememizden
Pardon hanfendide sizin şuan ki uslubunuz çok mu iyi,siz nasıl yorum yapma konusunda özgürseniz bizde bu konuda özgürüz herkesin fikri kendine...Bu usluplara anca sananeyse banane sonra da saman ye diyerek cevap verilir
Igrenc diyerek asagilamaniz da benim yorumum. Pardon ama kisitlama mi var istedigimi yazarim
Kimse kimsenin tarzini hedef göstererek iyk tiksincc mogdom bolondo diyemez. Saygusuzliktir bu . Sakalin mi var diye bir bayana bel alti vurmak da cabasi. Esim babam sakalli belki o yüzden gocundum belki efendimin sunnetine laf gelmesinden gocundum hesap mj vericem
@kavun kokusu
Açıkçası o sakallar bana hiç hijyenik gelmiyor. İğreniyorum ben de sakallı erkekten..
Ben de bıyık çok uzun olup dudağın üst kısmını kapatınca sevmiyorum. Yediği yemekler bulaşıyor.
Ama sakalda iğrenecek bir şey göremedim. Saç gibi işte. O zaman hepten kel seviyorsunuz siz
Upuzun sakaldan bahsediyorum. Yemek yerken damlaması dökülmesi. Yeternce temizlenememesi. Saç gibi değil konum itibariyle. Kirli sakal iyidir. Daha fazlası pislik. Bıyığın uzaması tam bir falso zaten
Bu usluplara anca sananeyse banane sonra da saman ye diyerek cevap verilir
Igrenc diyerek asagilamaniz da benim yorumum. Pardon ama kisitlama mi var istedigimi yazarim
Kimse kimsenin tarzini hedef göstererek iyk tiksincc mogdom bolondo diyemez. Saygusuzliktir bu . Sakalin mi var diye bir bayana bel alti vurmak da cabasi. Esim babam sakalli belki o yüzden gocundum belki efendimin sunnetine laf gelmesinden gocundum hesap mj vericem
@kavun kokusu
Asagamak nedir?Sevmemek baska asagamak baska
Yoksa
Banane istediğini sev sevme
Ben de bıyık çok uzun olup dudağın üst kısmını kapatınca sevmiyorum. Yediği yemekler bulaşıyor.
Ama sakalda iğrenecek bir şey göremedim. Saç gibi işte. O zaman hepten kel seviyorsunuz siz
Igrenc bulmak benim tarzim nedir yahu o bir tarz mi oluyorAsagamak nedir?
Benim tarzım da bu, ben de sakalları iğrenç bulan tarza sahibim. Bu yüzden kendi nasihatınızı kendiniz dinleyin ve susun.
İğrenç buluyoruz, hesap mı vereceğiz?
Size ayak uydurmusum neguzelPardon hanfendide sizin şuan ki uslubunuz çok mu iyi,siz nasıl yorum yapma konusunda özgürseniz bizde bu konuda özgürüz herkesin fikri kendine...
Çok bulanıyo midem bunlardan ya
Öf daha yazılanı anlamaktan bihabersiniz. Ayrıca sen diye hitap edecek kadar da terbiyeden bihabersiniz. Kısaca muhatabım değilsiniz. Hepsini geçtim kendi yazdıklarıyla çelişen haldesiniz.Igrenc bulmak benim tarzim nedir yahu o bir tarz mi oluyor
O zaman igrenc bulanlari igrenc bulmak da benim tarzim
Sus demek senin tarzin veya haddin de değil
Sakiz gibi uzatan sensin bana 'siz'deyip anlama özürlü deyince cok saygılı oldunÖf daha yazılanı anlamaktan bihabersiniz. Ayrıca sen diye hitap edecek kadar da terbiyeden bihabersiniz. Kısaca muhatabım değilsiniz. Hepsini geçtim kendi yazdıklarıyla çelişen haldesiniz.
Son kez yazıyorum, umarım bu sefer anlarsınız. Sakallar benim gözümde iğrenç. Ama siz sakala iğrenç diyenler iğrenç diyecek kadar terbiyesizleştiniz. Benim için iğrenç, sizin için değil. Ne uzatıyorsunuz?
Oky keske bu konu gercekten kil tuy kadar basit olsa keskekıl tüy konusundada tartışma çıktığına şahit oluyorum.
kızlar konu kıl tüy konusu
. kıldan tüyden konularla girmeyin bari birbirinize.
Doğruları söyleyince saygısız olunmaz. Göz ardı et dedim senin için, artık yazsan da, alıntı yapsan da göremem. Kendi kendine konuş dur. Kalbine göre, iğrenç sakallı birini bulursun umarım, ne diyeyim.Sakiz gibi uzatan sensin bana 'siz'deyip anlama özürlü deyince cok saygılı oldun
Sen demek de saygiszlikmis peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?