bide bu kelime ne alaka beyin yerine ne taşıyorsunuz meraklardayımmm..Atatürk ’ün askerleriyiz! Yakışıyor mu kesin onları!”
aynen katılıyorum, gına geldi sakallı adam görmekten hem dışarda hem tv de.. bi hipster midir nedir öyle bi moda çıktı, neyin nesiyse, tembeliz hergün traş olmak zor geliyo demiyorlarda hipsteriz diyolar, neyse yanlış yazmış olabilirim dalga geçmeyin
Atatürk'ün askerleri olmakla sakalin ne alakasi varmis??
Sakal bir dini ibaredir, sunnettir. Peygamber Efendimiz (s.a.s) biyik degil sakal birakmistir ve farza yakin vaciptir. Ne guzel bilmeden guzel bir sey yapiyorlar sakal birakanlar.
Moda ama olsun :)))
pelinn sen şimdi bu adamı beğenmiyonmu kız şuna bak hele ne yakuşukluuu..hipster de ney il kez duyuyorumumarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
ben sakallı bşr erkeğin karşımda yemek yemesine dahi katlanamıyorum midem kalkıyor.
bide sigara içiyorlar sararıyor pis pis.
hipster de ney il kez duyuyorumumarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
ben sakallı bşr erkeğin karşımda yemek yemesine dahi katlanamıyorum midem kalkıyor.
ama bide buna bakk ıykkkk yani moda diye yapılann..hipster de ney il kez duyuyorumumarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
soldakini paket yapın.
Bu saç sakal hiç olmamış kessin gelsinpelinn sen şimdi bu adamı beğenmiyonmu kız şuna bak hele ne yakuşukluuu..
bunlarrr ıykkkk ama buuu
Sinek kaydı yakışmadığı için sakal bırakıyorlar.Kıvanç'ı, Burak özçivit'i sakalsız bıyıksız düşünelim bi.
Eki Görüntüle 1645554 Eki Görüntüle 1645555
bunlarrr ıykkkk ama buuu
ama bide buna bakk ıykkkk yani moda diye yapılann..
ama bide buna bakk ıykkkk yani moda diye yapılann..
Dini boyutu bir tarafa kabulum ama benim midem bulanıyor. Koca koca sakkallı adamlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?