- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
hipster ne baaa.. tahmin ettiğim sakal galiba evet o sakal gerçekten iğrençç.klasmanlar farklı bu hipster değil yurdum normal erkeği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hipster ne baaa.. tahmin ettiğim sakal galiba evet o sakal gerçekten iğrençç.klasmanlar farklı bu hipster değil yurdum normal erkeği![]()
Sinek kaydı yakışmadığı için sakal bırakıyorlar.Kıvanç'ı, Burak özçivit'i sakalsız bıyıksız düşünelim bi.
Eki Görüntüle 1645554 Eki Görüntüle 1645555
tamam chess ıykkk buna benim böyle bir kocam olsunn yatağıma almam onuuu..bu hipster işte![]()
Ya tabi bazen insanin midesi bulanir :) ben seviyorum da benim esim de isinden dolayi birakamiyor. :))
bende tahammül edemediğim sakalıyy benim tahammül edemediğim model bu işte :) sinek kaydı tercihim ama az sakalada lafım yok tabi.
tamam chess ıykkk buna benim böyle bir kocam olsunn yatağıma almam onuuu..![]()
valla ben sakalın her türlüsüne karşıyım hipster, ışid tarzı, o tarzı bu tarzı fark etmez
ama bazı erkekler pis sakallı olmadan olmuyo ya, hele kıvanç tatlıtuğ, hele aşkı memnun final sahnesinde damat traşı olmuştu ya, yolunmuş tavuğa döndürmüşlerdi adamı![]()
temiz gelmiyor sakallı erkekler bana
Ya ama su yukarda paylastiklariniz cok kotu insanin midesi bulanir bi de ben bunlari gorsem cok korkarim ne o öyle. Ben boyle sakal seviyorum..
![]()
maksat başka,sakaldan değil,sakalın çağrıştırdığından tıksınıyor, ben sakalı severım,ama sünnet nıyetı ile olanını daha bı severım,o moda olan sakalı değil,oda bana ıtıcı geliyor,yalnız kakao davıd bakcham koy görelimmmm :)
Aaa Kakao böyle göbeğe kadar sakalı bende sevmem ama az bir sakal yakışana yakışıyor, hele birde temizliğe dikkat ediyorsa pek güzel oluyorbende tahammül edemediğim sakal
dediğim gibi munem sakal var,, sakal varr benim sevdiğim teee.. işte bu sakal baksana şuna ne yakışıklı olmuş o sakal ileeee...Aaa Kakao böyle göbeğe kadar sakalı bende sevmem ama az bir sakal yakışana yakışıyor, hele birde temizliğe dikkat ediyorsa pek güzel oluyorfakat bıyıktan hiç hoşlanmıyorum, Sakalla birlikte olunca kabulümde yalnız bıyık varsa
Çaktırma eşim sakal bıraktı son 4 senedir![]()