• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem Tekin: Türk erkekleri kesin şu sakalları

Erkeklere sakal....

• Ankete Katılan
    44
Anlama özürlü olmam(?) mi dogru olan. o zaman senin igrenc olman da saygısızlık degil
Hakkimda dilekte bulunmak da haddin degil kimi bulacagim seni ilgilendirmez. O kisma nereden geldiysen. Ne alaka yani birini bulmak. Sanane bundan sana mu kaldi

bende sakal sevmemde
ama a be özlem abla bırıde dovmelıler sıldırsın dovmelerı;
kımse sacının arasına kırmızı mor renk attırmasın ıgreeennnc dese ona ne der acaba :D
kımse kımsenın ısıne karısmasın yahu :)

Ne muhtesem yuzyildin mubarek dizi bitti sakal virusu bitmedi.Kirli sakali biyigi severim ki dugunumde bile esim kirli sakalliydi kestirmemistim.Ama kimisi cok cirkin duruyor.Sunnet tabii isteyen biraksin.Ama eslerede fikirlerini sordunlar.

Anaaammmmm eşimin gençliği, tek farkla gözler kahverengi olacak:KK14:

Bu delikanlı 40'lı yaşlara geldiğinde saçlar seyrelir ve kısalırsa tamamdır:KK70:
Ama Ablacım Çok karizmatik değil mi :D Bence 40 yaşında değil 50sinde bile hala gideri olur :D

Valla göz zevkini beğendim:KK39: 60'a kadar yolu var LilYumiyum:KK70: Ne diyelim Allah sahibine bağışlasın, amin:KK70:
Ben çok beğenirim sakal, uzun saç :D Sakalı tutturdum ama uzun saç olmadı :KK53: Epey yolu var hem de yaşlandıkça daha da tatlı olur sanki :D Amin Amin :oops:

Ben çok beğenirim sakal, uzun saç :KK70: Sakalı tutturdum ama uzun saç olmadı :KK53: Epey yolu var hem de yaşlandıkça daha da tatlı olur sanki :KK70: Amin Amin :oops:
Saçı da uzattırırsın, hayatım biraz imaj yapalım sana dersin, havalı olursun yakışır aslanıma deyip gaza getirirsin:KK70:

ee özlemcim ben de senin saçlarını beğenmiyorum napcaz şimdi :KK64:
son tweet ne alaka, beyin detected :KK53:

Saçı da uzattırırsın, hayatım biraz imaj yapalım sana dersin, havalı olursun yakışır aslanıma deyip gaza getirirsin:KK70:
Aslında gazla çalışıyor ama o konuda kesin kuralları var ne yazık ki :D Gerçi 3 4 sene önce bir kere denedi de yakışmadı cidden :D

Back
X