• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem Tekin: Türk erkekleri kesin şu sakalları

Erkeklere sakal....

• Ankete Katılan
    44

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Özlem Tekin: Türk erkekleri kesin şu sakalları
fft107_mf5970800.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/ozlem_tekin_turk_erkekleri_kesin_su_sakallari-1443864

Ünlü şarkıcı sakallı erkek fotoğrafları eşliğinde şu tweet’leri attı:

“Bütün Türk erkekleri birbirinize benzediniz! kasin şu sakalları tiksenç! yemin ediyorum hiiiiiiç sevmedik berbat görünüyorsunuz böagh”

“Sakal ne yaaa hacı mısın hoca mısın diilsen niye sakalın var? Kesin de yüzünüzü görelim benden söylemesi. Hiç olmuyor.”

“ Atatürk ’ün askerleriyiz! Yakışıyor mu kesin onları!”

201510021332_ozlem-tekin-ic.jpg

aynen katılıyorum, gına geldi sakallı adam görmekten hem dışarda hem tv de.. bi hipster midir nedir öyle bi moda çıktı, neyin nesiyse, tembeliz hergün traş olmak zor geliyo demiyorlarda hipsteriz diyolar, neyse yanlış yazmış olabilirim dalga geçmeyin:KK70:

aynen katılıyorum, gına geldi sakallı adam görmekten hem dışarda hem tv de.. bi hipster midir nedir öyle bi moda çıktı, neyin nesiyse, tembeliz hergün traş olmak zor geliyo demiyorlarda hipsteriz diyolar, neyse yanlış yazmış olabilirim dalga geçmeyin:KK70:

hipster de ney il kez duyuyorum :D umarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
ben sakallı bşr erkeğin karşımda yemek yemesine dahi katlanamıyorum midem kalkıyor.
bide sigara içiyorlar sararıyor pis pis.

Atatürk'ün askerleri olmakla sakalin ne alakasi varmis??
Sakal bir dini ibaredir, sunnettir. Peygamber Efendimiz (s.a.s) biyik degil sakal birakmistir ve farza yakin vaciptir. Ne guzel bilmeden guzel bir sey yapiyorlar sakal birakanlar.
Moda ama olsun :)))

Atatürk'ün askerleri olmakla sakalin ne alakasi varmis??
Sakal bir dini ibaredir, sunnettir. Peygamber Efendimiz (s.a.s) biyik degil sakal birakmistir ve farza yakin vaciptir. Ne guzel bilmeden guzel bir sey yapiyorlar sakal birakanlar.
Moda ama olsun :)))

Dini boyutu bir tarafa kabulum ama benim midem bulanıyor. Koca koca sakkallı adamlardan.

hipster de ney il kez duyuyorum :KK70: umarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
ben sakallı bşr erkeğin karşımda yemek yemesine dahi katlanamıyorum midem kalkıyor.
pelinn sen şimdi bu adamı beğenmiyonmu kız şuna bak hele ne yakuşukluuu..:KK53::KK53::KK53:
1-4872.jpg

hipster de ney il kez duyuyorum :KK70: umarım sinek kaydı moda olur temiz temiz.
ama bide buna bakk ıykkkk yani moda diye yapılann..
page-1_img02.jpg

Back
X