özlem duygusu

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Size daha öncede belirtmiştim unutur geçer dedim ama yok nafile annem sevgilimi öğrendi ve beni artik bi yere gondermiyo sevgilimi kaç ay oldu göremiyorum bulusamiyoruz ve ne zman gorusecegimizde belli değil 2 ay olcak ve ben onu çok özledim nasil gorusebilcegiz biz ya

20 yaşındasın ve annen bir yere salmıyor öyle mi?

Sonra kızım neden kocaya kaçtı diye evlatlıktan red ediyorlar..

Hadi buyrun.....!!

Küçük de değilsiniz ama, anneni yumuşatmanın bir yolu yok mu
annen ne sebeple görüşmeni istemiyor .
Maalesef yok üzülmesin diye biside diyemiyorum ayrıldık dedim çünkü annemde üzmek istemiyorum çok seviyorum çünkü annemi de . ailesi yüzünden istemiyo

20 yaşındasın ve annen bir yere salmıyor öyle mi?

Sonra kızım neden kocaya kaçtı diye evlatlıktan red ediyorlar..

Hadi buyrun.....!!
Evet canım öğrenmeden önce zar zor gidiyodum simdi öğrendi hic gidemiyorum aramızdaki mesafe yarim saat var hani ekmek alim hem onu görürüm niyetiyle de ciksam Olmuyo

telefon denen birşey var whatsapp skype viber tango daha sayiyimmi.. bisureligine böyle görüşün.. ben bile nişanlımı dört beş ayda bir görüyorum.

telefon denen birşey var whatsapp skype viber tango daha sayiyimmi.. bisureligine böyle görüşün.. ben bile nişanlımı dört beş ayda bir görüyorum.
Onlarla zaten gorusuyoruz ama bunlar ayrı bir de yüz yüze görüşmek ayrı . ve siz nisanliymissiniz bizde nişanlı olsak sonunda kavuşma ümidiyle beklerdim

Onlarla zaten gorusuyoruz ama bunlar ayrı bir de yüz yüze görüşmek ayrı . ve siz nisanliymissiniz bizde nişanlı olsak sonunda kavuşma ümidiyle beklerdim

Herşey tamamda niye annen görüşemene karşı ?

sabret ozaman canım er yada geç anlarlar nekadar sevdiğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…