- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
-
- Konu Sahibi destinaber
kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar yıne konusuruz saolun
Canim bizde engelleri asmis sayilayiz.
Ilerde ne olacagini bilemden bir iliski yasiyorum bende.
Tipki senin gibi.
Ama ümidimi yitirmiyorum.
Anladim ki güclü olmak zorunda bir insan.
Aglamak, ayrilmak hic birsey fayda etmiyor, üzüntüden baska birsey vermiyor.
Ama söyle birseyide unutmamaliyiz, herzaman en hayirlisini istemeliyiz.
Bende cok seviyorum, sevildigimide biliyorum ama yinede diyorum Allah'im sen hayirlisiysa nasip et.
Sevgiline konuyu simdi acamayacagini yumusak bir dille anlat bence.
Babam iyice inatlasir, biraz üzerinden zaman gecsin de.
Bak KK'dada bir kac kisi taniyorum, ailesi pek sicak bakmayan fakat daha sonra evlenenleri.
Arkadasin biri bana demisti, bizimkilerde karsi ciktilar ama ben son zamanlarda konuyu fazla gündeme getirmedim demisti. Konuyu acacaksin. Sonra biraz bekleyeceksin. Tekrar acacaksin, gerekiyorsa tekrar bekleyip, yeniden gündeme getireceksin¨. Böylece birbirinizden vazgecmeyeceginizi anlarlar.
Ama kisa araliklarla degil, uzun araliklarla olmali, yoksa inatlasma olur canim dikkatli davranin.
Kendine güven. Sevdigini birakma. 12 yil sonra evlenen bir cift taniyorum ben. Babasi 12 yilin sonunda verdi düsün artik. Ama sonunda evlendiler yani. Babanda bir hayir der, iki hayir der, hadi ücüncüyede hayir desin, dördüncüye artik pes eder.
Benim icimden bir ses, (eger sen güclü olurda sevgilini birakmazsan) bu isin olacagini söylüyor.
kuruldumu ağlaklar kulubü,bende varım bende beni unutmayın..
arkadaşım, sıcaktan herhalde, yarıda kesmişim ben mesajımı.
daha zormuş dememin sebebi; daha 20 yaşında 1 yıllık evliliğin ardından ayrılmıştım 8 sene önce. Büyük aşk hikayesiydi, meydan okumalar ailelere vb. neler neler. Ama ne olmuştu 1 yıl değil 6 ayda her şey tükenmeye başlamıştı, hoş daha çocukmuşuz o zamanlar, sonradan anladık.
süre sadece alışkanlık olarak fark edebilir diye düşünüyorum, her ayrılık öyle ya da böyle acıtır.
ama boşandığım zaman, tüm sevgim tükenmiş, nefret sinyalleri başlamıştı, ama yine de olaysız atlatmıştık çok şükür. Ancak o zaman ayrıldığıma memnundum. Hayat vardı önümde up uzuuuuno zaman sığınacak şey vardı yani sizlerin de değin gibi, ve insan hani psikolojide derler ya istemediği, mutsuz olduğu anıları bilinçaltına derinliklere atarmış. öyle olmuştu bende de.
ama şimdi kavga yok, gürültü yok. Birinin hatası olup da ayrılma değil. kafamçokkarıştı Zor demem acı fazlalığı açısından değil de kafamçokkarıştı kafa karışıklığı açısındandı.
yine duygulandım:çok üzgünüm:
ben de yeni konu açmak istiyorum ama bi türlü olmuyor.bana yardımedin.yeni bir konu nasıl açlılyor yol gösterin.hedi bekliyorum
Canim bizde engelleri asmis sayilayiz.
Ilerde ne olacagini bilemden bir iliski yasiyorum bende.
Tipki senin gibi.
Ama ümidimi yitirmiyorum.
Anladim ki güclü olmak zorunda bir insan.
Aglamak, ayrilmak hic birsey fayda etmiyor, üzüntüden baska birsey vermiyor.
Ama söyle birseyide unutmamaliyiz, herzaman en hayirlisini istemeliyiz.
Bende cok seviyorum, sevildigimide biliyorum ama yinede diyorum Allah'im sen hayirlisiysa nasip et.
Sevgiline konuyu simdi acamayacagini yumusak bir dille anlat bence.
Babam iyice inatlasir, biraz üzerinden zaman gecsin de.
Bak KK'dada bir kac kisi taniyorum, ailesi pek sicak bakmayan fakat daha sonra evlenenleri.
Arkadasin biri bana demisti, bizimkilerde karsi ciktilar ama ben son zamanlarda konuyu fazla gündeme getirmedim demisti. Konuyu acacaksin. Sonra biraz bekleyeceksin. Tekrar acacaksin, gerekiyorsa tekrar bekleyip, yeniden gündeme getireceksin¨. Böylece birbirinizden vazgecmeyeceginizi anlarlar.
Ama kisa araliklarla degil, uzun araliklarla olmali, yoksa inatlasma olur canim dikkatli davranin.
Kendine güven. Sevdigini birakma. 12 yil sonra evlenen bir cift taniyorum ben. Babasi 12 yilin sonunda verdi düsün artik. Ama sonunda evlendiler yani. Babanda bir hayir der, iki hayir der, hadi ücüncüyede hayir desin, dördüncüye artik pes eder.
Benim icimden bir ses, (eger sen güclü olurda sevgilini birakmazsan) bu isin olacagini söylüyor.
kızlar lütfen üzülmeyinn.. inan ki istediğiniz olsun.. neye inanırsanız o olur unutmayın.. Bende kısa bir süre önce sevgilimden ayrılmştım.. Daha dogrusu o benden üstelik askere gitmeden iki gün önce.. Ne sesini duydum. ne nerede oldugunu bildim.. hayatımda öyle bir çıkıp gitti ki.. onu kaybettim.. o 15 gün nasıl geçti anlatamam. uyku düzenim bozuldu.. bir gece bir göz yaşı dökmeden uyuyamadım.. yemek yemedim.. Ağlama krizleri geçirdim.. sonra ne yaptm ne ettim onun nerde oldugunu öğrendim.. 2gün önce onu aradım askeriyeden.. size yemin ederim ki Telefonda ki asker bana dediki onlar şuan eğitmdeler ama çok önemliyse buraya çağırtayım.. artık sesim karşı tarafa nasıl gitmişse.. akşama bir daha aradım.. Ve aşkımla görüştüm.. öyle kızgındı ki bana.. Bagırıyor çagırıyor.. yarın arayacagım seni dedi.. Hiç ümidim yoktu.. Ve aradı.. İlk sordugu şey beni nasıl buldugunda öyle mutlu olmuşki aslında... Biz barıştık.. Darısı sizin başınıza.. Aşkınıza sahip çıkın.. Gerçekten seviyorsanız vazgeçmeyin.. mücadele edin.. Aşkım beni hep mücadelem için sevdigini söyler.. Asla pes etmediğim için.. Onu çok seviyorum... Sizleride.a.s.
ah canım ya boylesıde kotu sukur kı atlatmısın..sevmek sevdıgın ıcın mucedeleye gırmek ve evlılık ne hayaller ve sonu kotu olsun canım cekecegın varmıs..yasın genc hayat dılerım hep mutlu eder senı...
ya canım duygulanma dedıgın gıbı bu ıcımızdekı karısıklık ve celıskıler ınsanı bıtırıyor ınan uzuldum ..
ve mutlu olmanı ıstıyorum arkadasım ısallah her bırımızde mutlu oluruz...
canım yaa malesef aşk acısı konum.ama zaten ben de ayne öyle yaptım.sanki sorun yok gibi görünüyor.ama sonra yazdığım şeyleri hiç göremiyorum ki.sanki uçup
gidiyor valla
istedikten sonra olmamamız için bir neden yok aslında. her inişin bir çıkışı var hayatta. Ben ki o genç yaşta o olaylardan sonra bile ayağa kalkabilmiştim tekrar mutlu olmuştum, yıllar sonra tekrar ve de daha da fazla, içime işleyen mutluluğu yakalamıştım. Ama şimdi ayrılık. Tekrar birleşsek de birleşmesek de, eğer cesaret edebilirsem yine mutlu olacağımı düşünebiliyorum bazen, ama işte bu "niye?" ler insanı yoruyor be arkadaşım.
belki de aslında diyorum, Allah başka dert vermesin, geçen kış ciddi bir hastalık şüphesiyle mesela aklımda sağlığımdan başka bir şey yoktu ve çok kötü günlerdi, aslında her işin başı sağlığımız. Tabii ki sevdamız da çok önemli, ama unutmamamız lazım ki, hayat gerçekten çok kısa. Kafamızda bir şeyleri netleştirip önümüze bakmamız lazım da ahh bir netleşebilse, ahh:uhm:
ben de yeni konu açmak istiyorum ama bi türlü olmuyor.bana yardımedin.yeni bir konu nasıl açlılyor yol gösterin.hedi bekliyorum
sular kesikti sabah, şimdi temizlik yapıyorum, ondan bakamıyorum cnm. walla bu sıcakta kan ter içinde kalmak da değişik bir terapi oluyormuş.