Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

bence arkadasım dogruyu soyluyor ebru bu kadar sabrettınız acılar yasadınız sevdıcegınde sabırlı davransın uygun bır dılle babana acarsın konuyu...

ben de yeni konu açmak istiyorum ama bi türlü olmuyor.bana yardımedin.yeni bir konu nasıl açlılyor yol gösterin.hedi bekliyorum

ah canım ya boylesıde kotu sukur kı atlatmısın..sevmek sevdıgın ıcın mucedeleye gırmek ve evlılık ne hayaller ve sonu kotu olsun canım cekecegın varmıs..yasın genc hayat dılerım hep mutlu eder senı...
ya canım duygulanma dedıgın gıbı bu ıcımızdekı karısıklık ve celıskıler ınsanı bıtırıyor ınan uzuldum ..
ve mutlu olmanı ıstıyorum arkadasım ısallah her bırımızde mutlu oluruz...

ben de yeni konu açmak istiyorum ama bi türlü olmuyor.bana yardımedin.yeni bir konu nasıl açlılyor yol gösterin.hedi bekliyorum

canım hangı bolume konu acıcaksan o sayfayı ac ve proıfıllerın uzerınde yenı mesaj yazan yere tıkla ve konunu yaz ve altdakı gondere bas tatlım

ısallah herhangı bır sorunla karsılasmadan sevdıgınle kavusur ve hayat hep mutlu eder senı ay ya sensıble canım 12 yılda bır omur allah oyle ınatcı aılelerde vermesın yaa valla ınsan catlar olur.....o ıcındekı ses senı yanıltmaz ve hayallerın hayırlısıyla gercek olsun

canım yaa malesef aşk acısı konum.ama zaten ben de ayne öyle yaptım.sanki sorun yok gibi görünüyor.ama sonra yazdığım şeyleri hiç göremiyorum ki.sanki uçup
gidiyor valla

pes etmeyelım ama bır umut varsa pes etmeyelım...olmayacak bır seyınde pesınden kosmayalım saplantı gıbı... ıste benımkı olmayacak o yuzdende acı yasıyorum...
canım sanada mutluluklar

istedikten sonra olmamamız için bir neden yok aslında. her inişin bir çıkışı var hayatta. Ben ki o genç yaşta o olaylardan sonra bile ayağa kalkabilmiştim tekrar mutlu olmuştum, yıllar sonra tekrar ve de daha da fazla, içime işleyen mutluluğu yakalamıştım. Ama şimdi ayrılık. Tekrar birleşsek de birleşmesek de, eğer cesaret edebilirsem yine mutlu olacağımı düşünebiliyorum bazen, ama işte bu "niye?" ler insanı yoruyor be arkadaşım.

belki de aslında diyorum, Allah başka dert vermesin, geçen kış ciddi bir hastalık şüphesiyle mesela aklımda sağlığımdan başka bir şey yoktu ve çok kötü günlerdi, aslında her işin başı sağlığımız. Tabii ki sevdamız da çok önemli, ama unutmamamız lazım ki, hayat gerçekten çok kısa. Kafamızda bir şeyleri netleştirip önümüze bakmamız lazım da ahh bir netleşebilse, ahh:uhm:

canım yaa malesef aşk acısı konum.ama zaten ben de ayne öyle yaptım.sanki sorun yok gibi görünüyor.ama sonra yazdığım şeyleri hiç göremiyorum ki.sanki uçup
gidiyor valla

canım tekrar dene neden olmadı acaba hay allah...tekrar yazıyım dene..bır derdınmı var sayfasına gır... yenı mesaj yerını tıkla sonra konunu yaz ve alttakı gondere bas hadı ılk yorumu ben yapıyım dene canım

canım zaten o kafamızdakıler bır netleşse hersey yoluna gırecek ama oylemıkı yok boylemıkıler kendı adıma soyleyıp benı hem beynen hem bedenen yoruyor..
zaten allah bır seylerı ayarlıyor bı bırakabılsen herseyı akışına olacak ama dedıgın gıbı saglık herseyden onemlı allah...ne beden nede akıl saglıgımızı bozmasın sevdalar ayrılıklr hep hayımızda olacak

canım ben profıllerın uzerınde yenı mesaj demısım pardon ya yanlıslık olmus..konu baslıklarının uzerınde yenı mesaj yazan yer var orayı tıkla ve konunu yaz..altta yenı konu ac var oraya tıkla konun acılsın umarım okursun yanlıs yonlerdırmek ıstemem....

kızlar hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar byeeeeee

yaa benim hikaye de çok acı.ve yaşadıklarını ayrıntılı olarak anlatıcamki sizler de tam anlayabilesiniz diye.biraz uzun yazıcam.bu yüzden yarın akşam yazmayı denerim tekrar.fikirlerinize ihtiyacım var.ilgilendiğin için çok sağol.slm ve dua ile.allah hepimizin yardımcısı olsun.amiiiin...

sular kesikti sabah, şimdi temizlik yapıyorum, ondan bakamıyorum cnm. walla bu sıcakta kan ter içinde kalmak da değişik bir terapi oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…