D
destinaber
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi destinaber
Arkadaşım kabullenememişsiiniz sanırım hala.
Hala telefonunu,mesajlarını beklediğinizi söylüyorsunuz.
Böyle davranırsanız nasıl unutacaksınız ?
Mesajlarını silmeye mi kıyamıyorsunuz olmaz sileceksiniz,eğer unutmak istiyoranız ona ait herşeyi çıkaracaksınız hayatından.
Kendi kendinizi şartlamışsınız önce bundan vazgeçin.
''eğer iki kişi severse ve kavuşamazsa''... canım bu çok yanlış
iki kişi severse kavuşmama gibi bir durum olamaz. bana göre çünkü
demek ki bir kişi çoktan vazgeçmiştir, cesareti yoktur ve bu da onun artık eskisi kadar sevdiğinide göstermez..
Lütfen kendini topla, o hayatına devam ederken, eğlenirken, sen niye ağlıyorsun?
bunu yapma lütfen. Bırak o kendi kaybetti.
ama derler ya hani ''her hayırda bir şer, her şerde bir hayır varmış'' diye..belkide senin için doğrusu bu..
kendine acı çektirerek onun geri döneceğini filan mı sanıyorsun? hayır haberi bile yok senin ne acı çektiğinden..
kişi için ne kadar özel olurlarsa olsunlar erkek milleti işte..
artık değiştir kendini, kocaman bir hayat ve yeni bir dönem var önünde.
Mesela önce kendinden başla ve ağlamayı bırak (ne kadar kabullenmek zor gelsede)
ne biliyim saçlarında bir değişiklik yap, aynanın karşısına geç makyaj yap, giyin kuşan çık dışarı gez arkadaşlarınla..
sen yaranı deşmezsen o yara kabuk bağlarda, geçerde..
lütfen kendine eziyet etme a.s.
duygularımız aynı cnm(( :çok üzgünüm: benneyaptımki
eşşekten düşmüş gıbı hıssedıyorum ben de paraşütsız atlamısız gıbı sankı
sımdı olsa arardı
hedıye aldıgı hedıyenın ambalagını bıle karsıma koydum ona bakıyorum gunesten ne zaman sararcak onu düşünüyorumsenağlama
sabret dıyolar bana da gelıcekmıs cnmmm sabbrett sabrett ıncıı tanemmm bekleee benııı dönecegımmm mutlaka sabrettt senağlama
demıyolar tabııı de sen bekklee sevmeye devamm ettt
ahh kafasızlıgımızın cezasını cekıyoruz bız ah koca kafalı bızlerah ayrılmayaydık salaklık hep bak sımdı ezıyet daha m ı ıyı üzülme tatlım dırayetle sevınce gelcekler geerı :çok üzgünüm:
destınabercım canım ya yapma
konunu gorunce basladı uzuntum
senı oyle ıyı anlıyorumkı anlatamam bılıyosun
sabretcanım ya demesı cok zorama sabret
duygularımız aynı cnm(( :çok üzgünüm: benneyaptımki
eşşekten düşmüş gıbı hıssedıyorum ben de paraşütsız atlamısız gıbı sankı
sımdı olsa arardı
hedıye aldıgı hedıyenın ambalagını bıle karsıma koydum ona bakıyorum gunesten ne zaman sararcak onu düşünüyorumsenağlama
sabret dıyolar bana da gelıcekmıs cnmmm sabbrett sabrett ıncıı tanemmm bekleee benııı dönecegımmm mutlaka sabrettt senağlama
demıyolar tabııı de sen bekklee sevmeye devamm ettt
ahh kafasızlıgımızın cezasını cekıyoruz bız ah koca kafalı bızlerah ayrılmayaydık salaklık hep bak sımdı ezıyet daha m ı ıyı üzülme tatlım dırayetle sevınce gelcekler geerı :çok üzgünüm:
gercekten en kotusu tek basına kendını odaya kapatmak
ıster ıstemez onu dusunuyosun yasadıklarınızı
ve aglıyosun delı gıbı
gecmıcek sanıyosun
ıcın yanıyo kavruluyo
yas kalmıyo gozunde balon gıbı sısıyo gozlerın
buarad dua eıyosun
cabuk gecsın bu zaman dıye
allah buyuk dua et canım
sabret senı cok ıyı anlıyorum
burayla paylas burdabırılerının derdını oku ınankı faydalı ouyo
canım benim senin yassadıklarının hepsini bende yasadım çok bekledim bir telefon için onu bir kere görmek için özlemek çok zormus onu anladım sadace dua et ben unutmak için çok ugrastım ama olmadı 1 dk bile onu düsünmeden geçmedi en son allahıma dua ettim allahım eger hayırlıysa bana geri dönsün eger hayırsızsa onu kalbimden beynimden al lütfen diye gecelerce yıldızları seyrederk dua ettim ve bu acılarım hiç bitmiyecek gibi geliyordu ama bitti sonunda biz sözlüydük ve ekimde evlencektik su an iyiki olmamıs diyorum hayırlı degilmiş ve beni zaten hiç hak etmemiş allah bizden daha iyi biliyor sadece dua et ve ona bırak lütfen üzülme seni çok iyi anlayabiliyorum bana bu dönemde çok akıl veren oldu ama ben hiç birini yapmadım bırak onu baskasına bak ondan baskasını görmüyordum zaten sadece dua ettim ve hiç geçmeyecek sandıgım acılarım bitti .insalah sende kurtulursun biz bu kadar acı cekerken onlar ilk günden baska limanlara yelken acıyorlar benimki aynı gün kız aramaya baslamıstı erkek milleti işte hiç bir seyi haketmiyorlar
burdakı kısılerın benı tesellı edecegını ve bana destek olacagını bıldıgım ıcın uzuntumu ozlemımı paylastım..senın adınada sevındım hayırlısı olsun artık....
canım ya zman herşeye ilaç olucak emin ol . kendini ona endeksleme lütfen başka şeylerle uğraşmaya çalış .arkadaşlarınla gezz onlarla telefonda konuş ne bilim o yanlızlık hissini yaşama a.s.