Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

D

destinaber

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi destinaber
KIZLAR...
oncedende yazdım bilen biliyor cok ayrıntyada girmeden...içimi özlemimi yazmak paylaşmak istiyorum...senağlama
hem yazıyorr hem aglıyorum uf ya nasıl gececek bu içimdeki özlem unutamamak her an sanki o varmış gibi yada telefon acacak mesaj atacak mış gibi beklemek ölduruyor beni.senağlama.

düşünmemeye çalışıyorum olmuyor..yolda onun kullandıgı modelde araba görsem acaba omu diye bakıyorum ???şu saatte işten çıktı,şimdi yemekte,suan uyuyor,ayrılmasaydık şimdı arardı beklentisi yıkıyor beni...:çok üzgünüm:

yolda sokakta elele gezen sevgilileri goruyorum..neden ben degilim dıyorum..neden sevenlerin arasına illa birileri girer..neden herşey yolundayken ayrılık

KURŞUN GİBİ VURUR...sesini özledim,sıcacık bakan gözlerini özledım,içten gülümsemesini özledım,ÖZLEDİM HERŞEYİNİ ÖZLEDİM.

NASIL UNUTULACAK..mesajlarını okuyorum sil dıyorlar kıyamıyorum.telefon acıp bir sesini duysam diyorum sonu yine üzülecegim...:1no2:

hani bir şarkı vardı şurası oturp ıçtıgımız yer
şurası elele gezdıgımız yer dıye
ne dalga gecerdım sarkıya komık sozler eklerdım:roflol:
şimdi bu şarkı sankı bana yazıldı
aynısını yaşıyorum

ayrılınca anladım ben onu sevmisim hemde cok kendımı eşşekten düşmuş gıbı hıssetıyorum yada paraşutsuz atlayıp yere çakıldım halende ayaga kalkamıyorum:tomato:.

NASIL UNUTULACAK,NASIL İÇİMDEN SÖKUP ÇIKARACAGIM,ACIM NASIL HAFİFLEYECEK,ARKAŞLAR NE OLUR BENİ TESELLİ EDİN LUTFEN SIZE SORUYORUM..YARDIM EDİN...İHTIYACIN VAR:uhm:

SÖYLE BİR YAZI OKUMUŞTUM... EGER BIR KISI SEVERSE SEVGI OLURMUŞ ...EGER İKİ KİŞİ SEVERSE SEVGİLİ OLURMUŞ....EGER İKİ KİŞİ SEVERDE KAVUŞAMASSA AŞK OLURMUŞ.Şeniz....MEGER BEN AŞIKMIŞIMsenağlama senağlama

• Konu Sahibi destinaber
canim zaman herseyin ilaci inan diniyor bu acilar sen zamana birak kendin mesgul edecek bsyler bul

• Konu Sahibi destinaber
Arkadaşım kabullenememişsiiniz sanırım hala.

Hala telefonunu,mesajlarını beklediğinizi söylüyorsunuz.

Böyle davranırsanız nasıl unutacaksınız ?

Mesajlarını silmeye mi kıyamıyorsunuz olmaz sileceksiniz,eğer unutmak istiyoranız ona ait herşeyi çıkaracaksınız hayatından.

Kendi kendinizi şartlamışsınız önce bundan vazgeçin.

• Konu Sahibi destinaber

canım dogru soyluyorsun...ama tam yapıyım ve herseyden vazgecıyım ona aıt ne varsa..yok edıyım dıyorum ama o cesaretıde bulamıyorum...

• Konu Sahibi destinaber
canım benim üzme kendini bukadar
ve şartlandırma
zaman herşeyin ilacı kolay olmayacak ama
unutacaksın.
hakkında umarım hayırlısı olur.

• Konu Sahibi destinaber
''eğer iki kişi severse ve kavuşamazsa''... canım bu çok yanlış
iki kişi severse kavuşmama gibi bir durum olamaz. bana göre çünkü
demek ki bir kişi çoktan vazgeçmiştir, cesareti yoktur ve bu da onun artık eskisi kadar sevdiğinide göstermez..
Lütfen kendini topla, o hayatına devam ederken, eğlenirken, sen niye ağlıyorsun?
bunu yapma lütfen. Bırak o kendi kaybetti.
ama derler ya hani ''her hayırda bir şer, her şerde bir hayır varmış'' diye..belkide senin için doğrusu bu..
kendine acı çektirerek onun geri döneceğini filan mı sanıyorsun? hayır haberi bile yok senin ne acı çektiğinden..
kişi için ne kadar özel olurlarsa olsunlar erkek milleti işte..
artık değiştir kendini, kocaman bir hayat ve yeni bir dönem var önünde.
Mesela önce kendinden başla ve ağlamayı bırak (ne kadar kabullenmek zor gelsede)
ne biliyim saçlarında bir değişiklik yap, aynanın karşısına geç makyaj yap, giyin kuşan çık dışarı gez arkadaşlarınla..
sen yaranı deşmezsen o yara kabuk bağlarda, geçerde..
lütfen kendine eziyet etme a.s.

• Konu Sahibi destinaber
destınabercım canım ya yapma
konunu gorunce basladı uzuntum
senı oyle ıyı anlıyorumkı anlatamam bılıyosun
sabretcanım ya demesı cok zorama sabret

• Konu Sahibi destinaber
duygularımız aynı cnm (( :çok üzgünüm: benneyaptımki

eşşekten düşmüş gıbı hıssedıyorum ben de paraşütsız atlamısız gıbı sankı

sımdı olsa arardı
hedıye aldıgı hedıyenın ambalagını bıle karsıma koydum ona bakıyorum gunesten ne zaman sararcak onu düşünüyorum senağlama

sabret dıyolar bana da gelıcekmıs cnmmm sabbrett sabrett ıncıı tanemmm bekleee benııı dönecegımmm mutlaka sabrettt senağlama
demıyolar tabııı de sen bekklee sevmeye devamm ettt
ahh kafasızlıgımızın cezasını cekıyoruz bız ah koca kafalı bızlerah ayrılmayaydık salaklık hep bak sımdı ezıyet daha m ı ıyı üzülme tatlım dırayetle sevınce gelcekler geerı :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi destinaber

canım benim okadar guzel seyler yazmısınkı cok tesekkur ederım....dedıgın gıbı bırakmalıyım ınan bende buraya ayrılık acısı ceken arkadaslarada ....unutmalırı adna bırseyler yazıyorum ama ınsanın kendısı olunca ne cektıgını bılınce toparlanmasıda bır o kadar zor oluyor guzelım...

• Konu Sahibi destinaber

sen asker beklemıyomuydun :1shok:ayrıldınmı:uhm:

• Konu Sahibi destinaber
destınabercım canım ya yapma
konunu gorunce basladı uzuntum
senı oyle ıyı anlıyorumkı anlatamam bılıyosun
sabretcanım ya demesı cok zorama sabret

canım hep ben sana kızıyorum sende bana ama bazen ınsanın duygularına ve kalbıne soz gecmıyor bır yerde tıkanıyor... kendı basıma halledemedıgım ıcınde buraya konu actım..

bılıyorum bu acıları kendıme yasatmamam lazım ama bazen ruh halı ne yapacagını bılemıyor.

• Konu Sahibi destinaber

uzulmemek elde degıl...bazen oyle oluyorkı hıc onunla karsılasmamısım gıbı....aklıma gelmıyor...bazende aklımı kemırıyor..kafayı yedırtıyor...resmen salaklasıyorum evın ıcerısınde oylece dolasıyorum...aglıyorum odaya cekılıp ıcım yanıyor...ama bunlarıda atlatmak gerekıyor....

• Konu Sahibi destinaber
canım ya zman herşeye ilaç olucak emin ol . kendini ona endeksleme lütfen başka şeylerle uğraşmaya çalış .arkadaşlarınla gezz onlarla telefonda konuş ne bilim o yanlızlık hissini yaşama a.s.

• Konu Sahibi destinaber
gercekten en kotusu tek basına kendını odaya kapatmak
ıster ıstemez onu dusunuyosun yasadıklarınızı
ve aglıyosun delı gıbı
gecmıcek sanıyosun
ıcın yanıyo kavruluyo
yas kalmıyo gozunde balon gıbı sısıyo gozlerın
buarad dua eıyosun
cabuk gecsın bu zaman dıye
allah buyuk dua et canım
sabret senı cok ıyı anlıyorum
burayla paylas burdabırılerının derdını oku ınankı faydalı ouyo

• Konu Sahibi destinaber

burdakı kısılerın benı tesellı edecegını ve bana destek olacagını bıldıgım ıcın uzuntumu ozlemımı paylastım..senın adınada sevındım hayırlısı olsun artık....

• Konu Sahibi destinaber

ısallah canım ustesınden gelır ve aklımdan cıkarırım

• Konu Sahibi destinaber
burdakı kısılerın benı tesellı edecegını ve bana destek olacagını bıldıgım ıcın uzuntumu ozlemımı paylastım..senın adınada sevındım hayırlısı olsun artık....

saol canım ben hep senın yanındayım
ısallah senın de sevıncegın seylere bızde sevınırız
kendını kaybetme umudunu kaybetme

• Konu Sahibi destinaber
canım ya zman herşeye ilaç olucak emin ol . kendini ona endeksleme lütfen başka şeylerle uğraşmaya çalış .arkadaşlarınla gezz onlarla telefonda konuş ne bilim o yanlızlık hissini yaşama a.s.

canım ya bılıyorum gececek ama su sıralar bıraz duygu yogunlugu yasıyorum

• Konu Sahibi destinaber
canım bak üzüldüm haline.ben de yakın zamanda aynı şeyleri yaşadım,toparlanmaya çalışyorum.tavsiyem kendinle çok fazla başbaşa kalma.kapatma kendini.insan yalnız kaldıkça geçmişe odaklanıyor.kalabalık ortamlara takıl,sevdğin yakın hisstetiğin arkadaşalarınla vakit geçir.bi uğraş bul kendine.yalnızken vakit hiç geçmek bilmez daralırsın düşün düşün.bi de çok dua et,çok faydası var.inan bak zaman geçtikçe duanın gücüyle birlikte herşeye alışmaya başlıyosun.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…