Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

kolay gelsın canım
bende bugun oruc tuttum cokta sııkkınım ıcım daralıyo kımsede yok

Allah kabul etsin. Ay amma ter attım temzilik yaparken, kilo değil de gram vermişimdir herhalde azıcık:)

ebru.e cim dün akşam senle yazıştıktan sonra bir düşünce aldı beni. hani konuşmuştuk ya, belki o artık çok daha mutlu olun diye babanın ikna olmasını şart koşuyor ama senin üzülmeni engellemiyor tabii bu. gerçi ben onun da en az senin kadar belki daha bile fazla üzüldüğünü düşünüyorum. çünkü sevdiği halde kendini sınırlamak zorunda hissediyor benim gibi. belki de yanlış yapıyoruz, onu da düşünüyorum ya neyse.

gece aradım, ve 1 ay içinde 2 defa onun tekrar başlayalım önerisini reddetmiş olmaktan rahatsız olduğumu, kendimi kötü hissettiğimi söyledim. böyle hissetmememi söyledi.

o ilişkinin bittiğini, ve tekrar başlarsak bu öncekinin uzantısı değil sıfırdan bir ilişki olmalı, edindiğimiz tecrübelerden faydalanmalıyız bu yeni ilişki için. artık olan bitenleri konuşmayalım, sen de unutma, ben de hatırlatmayayım, kendi kafamızda rahatsız olduğumuz, sabırsız olduğumuz şeyleri düşünelim. Ve eğer beraber olmaya bu şekilde kalkışırsak, bu yeni bir ilişki olmalı. Artık sözden çok hareketler bizi ikna edebilir. Konuşarak değil yaşayarak görmemiz lazım. Bu konularda hem fikir olduk sonunda. Bu sefer beni ikna etmesi çok daha zor oalcak ama:jeyyar: tabii fikrinden caymazsa:uhm: belki de diyecek paçamı kurtardım, bir daha yakmayayım başımı diye:eek:

hayırlısı olsun .....

birşey soracağım ben sıfırdan mesaj yazma yerini bulamadım.Kafayı yiyeceğim bana yardımcı olurmusunuz?

hayırlısı olsun .....

birşey soracağım ben sıfırdan mesaj yazma yerini bulamadım.Kafayı yiyeceğim bana yardımcı olurmusunuz?

anasayfaya git, hangi bölüme açmak istiyorsan tıkla ve açılan sayfada hani alt alta mesajlar görüyorsun ya onların üstünde sol tarafta yeni mesaj yazan yeri tıklayarak. kafamçokkarıştı

Allah kabul etsin. Ay amma ter attım temzilik yaparken, kilo değil de gram vermişimdir herhalde azıcık:)

ebru.e cim dün akşam senle yazıştıktan sonra bir düşünce aldı beni. hani konuşmuştuk ya, belki o artık çok daha mutlu olun diye babanın ikna olmasını şart koşuyor ama senin üzülmeni engellemiyor tabii bu. gerçi ben onun da en az senin kadar belki daha bile fazla üzüldüğünü düşünüyorum. çünkü sevdiği halde kendini sınırlamak zorunda hissediyor benim gibi. belki de yanlış yapıyoruz, onu da düşünüyorum ya neyse.

gece aradım, ve 1 ay içinde 2 defa onun tekrar başlayalım önerisini reddetmiş olmaktan rahatsız olduğumu, kendimi kötü hissettiğimi söyledim. böyle hissetmememi söyledi.

o ilişkinin bittiğini, ve tekrar başlarsak bu öncekinin uzantısı değil sıfırdan bir ilişki olmalı, edindiğimiz tecrübelerden faydalanmalıyız bu yeni ilişki için. artık olan bitenleri konuşmayalım, sen de unutma, ben de hatırlatmayayım, kendi kafamızda rahatsız olduğumuz, sabırsız olduğumuz şeyleri düşünelim. Ve eğer beraber olmaya bu şekilde kalkışırsak, bu yeni bir ilişki olmalı. Artık sözden çok hareketler bizi ikna edebilir. Konuşarak değil yaşayarak görmemiz lazım. Bu konularda hem fikir olduk sonunda. Bu sefer beni ikna etmesi çok daha zor oalcak ama:jeyyar: tabii fikrinden caymazsa:uhm: belki de diyecek paçamı kurtardım, bir daha yakmayayım başımı diye:eek:

evet o bana sart kosuyo babanı ıkna etmeden baslamam ddı ve artık bana bıse yapmıyo resmen ayrıldık yıne
aynı seylerı yasamaktan korkuyo
ama sana bıse dıyım ben cok uzuluyorum ve bu yolda ona ıhtıyac duyuyorum sende boyle dusun
dedgın gıbı o kendenı frenlıyo
kalbıme gomuyorum dıyo zaten
dılerım allahtan hersy dedıgın gıbı sıfırlanmıs sekılde tekrar babam ıkna olmus sekılde basları
sen neden oyle yapıyosun anlamıs degılım ama

evet o bana sart kosuyo babanı ıkna etmeden baslamam ddı ve artık bana bıse yapmıyo resmen ayrıldık yıne
ama sana bıse dıyım ben cok uzuluyorum ve bu yolda ona ıhtıyac duyuyorum sende boyle dusun
dılerım allahtan hersy dedıgın gıbı sıfırlanmıs sekılde tekrar babam ıkna olmus sekılde basları

çünkü yaşamdan gittikçe koptuğunu görüyorum onun. hastalıklarla(ki şaşırtıcı derecede ortak hastalıklarımız bunlar) savaşmak yerine, onlara esir düşüyor. cesaret etmiyor karşı durmaya. rahatsızlıkların pençesinde kalmış gibi kendini soyutluyor günden güne. benim itici gücümle bir yere gittiğimizde falan da neredeyse benden fazla zevk alabiliyor. iyi ki gelmişiz diyor mesela.

kendisi de diyor belki depresyondayım diye. silkelenme zamanı gelmişti sanırım bizde. yoksa o şekilde artık ben de (zaten hayatım sorunlarla geçmiş ama ben savaşmışım hep) hayattan kopmaya başlıyordum ve o zaman da iki böyle tip ne derece mutlu olabilirdik. Bu kış ben silkelendim ciddi bir hastalık şüphesiyle, tabii o zaman daha çok anladım onun ne kadar kopmakta olduğunu hayattan. Ardından sıra ona geldi şimdi, silkelenirken yere serilmezse o da ve hayırlısıysa tekrar beraber olmayı gönülden diliyorum onunla.

sevdiğim insanla mutlu olmak için böyle yapıyorum ebrucum yani. Aksi takdirde yok yere birbirimizi kırmaya başlayacağız ve ben onunla asla öyle bir duruma düşmek istemem.

gecmıs olsun ısallah atlatır oda acıl sıfa versın allah
ama boyle ne olcak
ıkı kısı bırbırını sevıyo ve ayrı
gercı olmıcak bıse degıl bızdede durum aynı
cok uzuluyorum
sevenler kavussun engel cıkmasın ya

cnm unutmak istiyorsan hayata karış ben de yaşadım aynısını ve kendimi kapattıkça daha da battıgımı farkettim. beni bekleyen bi dış dünya vardı. orda yenilikler vardı emin ol bişilerin ucundan kendini kaptırdıgında yeniden hayata daha az onu düşünmeye başlıcaksın kafan baska seylerle mesgul oldukça bu süre uzıycak ve yeterınce ondan az bahsetmeye bak çevrene sonunda bi de bakmıssın kı artık umrunda bile değil

cnm unutmak istiyorsan hayata karış ben de yaşadım aynısını ve kendimi kapattıkça daha da battıgımı farkettim. beni bekleyen bi dış dünya vardı. orda yenilikler vardı emin ol bişilerin ucundan kendini kaptırdıgında yeniden hayata daha az onu düşünmeye başlıcaksın kafan baska seylerle mesgul oldukça bu süre uzıycak ve yeterınce ondan az bahsetmeye bak çevrene sonunda bi de bakmıssın kı artık umrunda bile değil

canım herkes aynı seyı soyluyor ısallah...o dıs dunyaya bende kendımı kaptırıp yenı ortamlar bulurum

canım o senı sevıyor sende onu..
keske hıc engel cıkmasada herkes sevdıgıne kavussa...
ama ebru belkı sızın ıcın bu engeller..
ılerde daha sevgımızı kuvvetlendırecek..
sevıpte zorluklara engelere karsı durdugunuz ve vazgecmedıgınız ıcın..
ama tabıkı aılenınde gonlu olmalı canım..
neler okuyoruz bılıyorsun aılesınden vazgecıp ..
sevdıgıne gıtmıs ve tekrar aılesıne donmus pısman olmus cok hıkayeler yasanmıslıklar var
bıraz daha sabretıp babanım gonlunu yapmalısın ..
senın ıcın zor olucak ama uygun dılle gonlunu almalısın
ısallah hayırlısı olur...

canım herseyden evvel saglıgına dıkkat et saglık gıttımı
ıc huzurun ruh saglıgında gıdıyor..
ısallah senın ıcın ne guzelse ne hayırlıysa o olsun ..
gecmısdekı olanlardan sıyrılır yenı bır hayata baslarsanız..
bunuda basarırısanız ne guzel
her fırsatta gecmısler yasarsanız unutamadıgınızı anlarsanız ..
halen kırgınlıkların devam ettıgını anlarsanız..
sızın ıcın daha zor olur..
guzelım ıyı ve saglıklı dusunun sevgı bıtmıyor unutulamıyor..
ama bu yuzdende gelecegınızıde kotu etmeyın..
ısallah en guzel ve hıc bıtmeyecek bır
sevgı bagıyla baglanırsınız..
bır omur boyu HAYIRLISI OLSUN CANIM

kızlar bugun hı yoksunuz

iş güç olmayınca ev işlerine adadım kendimi resmen, ama şu anda sırtım çok ağrıyorsenağlama

nasılsın destinaber? ebru uğramamış bugün sanırım.

bir sürü kıyafet ayırdım verilecek, poşetledim yarın-öbür gün götürmem lazım. artık küçük gelen( gelişme çağındayım ya hala , ama nedense sadece enine:eek: ) ve aldığım halde pek giyemediğim şeyler.

Bugünlerde hani canı sıkılıp temizlik yapanları çok iyi anlamaya başladım, gerçekten insan evde bile olsa kendini bir şeyle aşırı meşgul edince başka şeyler düşünmeye fırsatı kalmıyor. yorgunluktaaankafamçokkarıştı

kızlar bugun hı yoksunuz

iş güç olmayınca ev işlerine adadım kendimi resmen, ama şu anda sırtım çok ağrıyorsenağlama

nasılsın destinaber? ebru uğramamış bugün sanırım.

bir sürü kıyafet ayırdım verilecek, poşetledim yarın-öbür gün götürmem lazım. artık küçük gelen( gelişme çağındayım ya hala , ama nedense sadece enine:eek: ) ve aldığım halde pek giyemediğim şeyler.

Bugünlerde hani canı sıkılıp temizlik yapanları çok iyi anlamaya başladım, gerçekten insan evde bile olsa kendini bir şeyle aşırı meşgul edince başka şeyler düşünmeye fırsatı kalmıyor. yorgunluktaaankafamçokkarıştı

kızlar anca smd gırdım kk ya
bugun mısafır vardı sonrasında cokkotu oldum agla agla
kardesım esı falan dısarı cıktım
smddıde sız yoksunuz ozledım sızı
yarın gorusutuz umarım

Selam kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisinizdir.
Ama aglamalar var yine, yapmayin bunu canlarim.
Rabbim yaninizda olsun..

selam kizlar nasilsiniz?
Insallah iyisinizdir.
Ama aglamalar var yine, yapmayin bunu canlarim.
Rabbim yaninizda olsun..

biz boyle aglaya aglaya unutucaz galiba amin senin konunuda okudum canim isallah allah sanada yardim eder

off kizlar allah sabir versin hepinize...ben daha ayri degilim ama kac ama konusmuyoruz
ve basarirsam bugün ondan ayrilacagim... ne kadar cok sevdim onu ama o hic degerini bilmedi...
yarinden itibaren sanirim bende artik 5 senden sonra ayri olacagim
Allah sabir versin ve insallah pismanlik vermez...ama eminim bende pisman olacagim ama güclü olmamiz gerekiyor... aglamadan olmuyor ayriliklar nasil cikacak yoksa icindeki acilar

X