- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 23
- Konu Sahibi destinaber
kolay gelsın canım
bende bugun oruc tuttum cokta sııkkınım ıcım daralıyo kımsede yok
Allah kabul etsin. Ay amma ter attım temzilik yaparken, kilo değil de gram vermişimdir herhalde azıcık:)
ebru.e cim dün akşam senle yazıştıktan sonra bir düşünce aldı beni. hani konuşmuştuk ya, belki o artık çok daha mutlu olun diye babanın ikna olmasını şart koşuyor ama senin üzülmeni engellemiyor tabii bu. gerçi ben onun da en az senin kadar belki daha bile fazla üzüldüğünü düşünüyorum. çünkü sevdiği halde kendini sınırlamak zorunda hissediyor benim gibi. belki de yanlış yapıyoruz, onu da düşünüyorum ya neyse.
gece aradım, ve 1 ay içinde 2 defa onun tekrar başlayalım önerisini reddetmiş olmaktan rahatsız olduğumu, kendimi kötü hissettiğimi söyledim. böyle hissetmememi söyledi.
o ilişkinin bittiğini, ve tekrar başlarsak bu öncekinin uzantısı değil sıfırdan bir ilişki olmalı, edindiğimiz tecrübelerden faydalanmalıyız bu yeni ilişki için. artık olan bitenleri konuşmayalım, sen de unutma, ben de hatırlatmayayım, kendi kafamızda rahatsız olduğumuz, sabırsız olduğumuz şeyleri düşünelim. Ve eğer beraber olmaya bu şekilde kalkışırsak, bu yeni bir ilişki olmalı. Artık sözden çok hareketler bizi ikna edebilir. Konuşarak değil yaşayarak görmemiz lazım. Bu konularda hem fikir olduk sonunda. Bu sefer beni ikna etmesi çok daha zor oalcak ama:jeyyar: tabii fikrinden caymazsa:uhm: belki de diyecek paçamı kurtardım, bir daha yakmayayım başımı diye