Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

• Konu Sahibi destinaber
Kizlar buldumkaydirigubbakcemile3 bizim gibi ayrilipda aci cekenler cok aglak senağlamadurumda olanlarda
gelin bir kulup kuralim ayrilanlar aglaklar kulubusenağlama:lepi::enbuyukkk:

benden cok yasıcan smd dedımkı kızlara dıyım bı topık acalım ayrılanlar dıyesırnaşık şey

bu arad kekler geldı
gelın kızlar

• Konu Sahibi destinaber
benden cok yasıcan smd dedımkı kızlara dıyım bı topık acalım ayrılanlar dıyesırnaşık şey

bu arad kekler geldı
gelın kızlar

oh oh ye bı de cay havada guzel bahce yada balkon bos verın bız keyfımıze bakalım hanı kızlar dıyor ya uyeler gıden gıtmıstır gıdene kal denmez dıye
valla ınsan boyle kendı gıbı bırılerını gurup sıhbet edınce rahatlıyor cunku acı aynı..
sonucta dılımızı anlıyoruz ya o yetıyor

• Konu Sahibi destinaber
ya nette problem var gıdıp gelıyor.. arada bır kopuyorum..

• Konu Sahibi destinaber

cay yapmadım cok sıcak kola var
valla kızlar burda sız olmasanız suan aglıyodum cok ıyı gelıyo burası bana ıyıkı varsınız :enbuyukkk:

• Konu Sahibi destinaber
cay yapmadım cok sıcak kola var
valla kızlar burda sız olmasanız suan aglıyodum cok ıyı gelıyo burası bana ıyıkı varsınız :enbuyukkk:

hem kendı uzuntumu paylasıyorum hemde baskalarına bırazcıkta olsa yorumlarımızla moral verıyoruz..hemde yenı arkadaslar oluyor valla ben memnunum:enbuyukkk::içelim:

• Konu Sahibi destinaber
Kizlar buldumkaydirigubbakcemile3 bizim gibi ayrilipda aci cekenler cok aglak senağlamadurumda olanlarda
gelin bir kulup kuralim ayrilanlar aglaklar kulubusenağlama:lepi::enbuyukkk:

arkadaşım açtığın başlık ruh halim nedeniyle balıklama dalmama sebep oldu. sakin sakin mesajları okudum ve son sayfadaki bu harika fikre bayıldımkaydirigubbakcemile5

beni de aranıza alır mısınız?

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi destinaber
arkadaşım açtığın başlık ruh halim nedeniyle balıklama dalmama sebep oldu. sakin sakin mesajları okudum ve son sayfadaki bu harika fikre bayıldımkaydirigubbakcemile5

beni de aranıza alır mısınız

gel canım kapımız acık herkese sevıpte:asigim: 3. kısıler yuzunden ayrılan ve acısını yasayıp aglamaktan bı hal olmuslar arasına gel:1hug: hosgeldın a.s.

• Konu Sahibi destinaber

beni de aranıza alır mısınız?

hosgeldın ben aglamaya basladı kızlar:a015:senağlamasenağlamasenağlama

• Konu Sahibi destinaber
hosgeldın ben aglamaya basladı kızlar:a015:senağlamasenağlamasenağlama

hmmm, bir dakika burada duruma bir el atmak gerekiyor sanırım. Ağlamak rahatlamamızı sağlıyor, bunu kimse inkar edemez. Hatta ben kendimi zorlayıp tutmaya kalktım ve bir akşam felç geçiriyorum ya da belim kopuyor sandım. sırtımda disk kayması var benim ve üzüntü, stres, kasılma sinirleri sıkıştırıp ağrı yapıyor,ancak hayatımda ilk defa bu kadar korktum.

Ama bunu tüm günlerimize yaymayalım arkadaşlar lütfen. Burada konuşup rahatlayalım, yeri geldiğinde (kotamızı aşmadansengözlerimebaksanab) ağlayıp rahatlayalım.

Neredeyse 3 yıldır beraber olduğum kişiden ayrıyım 1 aydır. Ortada net bir sorun da yok. Yüz yüze, telefonla, sms le, maille görüşüyoruz. Hatta birlikte önceden planlamış olduğumuz etkinliğe de katıldık. İkimiz de birbirimiz sevdiğimizi söylüyoruz, işin kötüsü bundan şüphemiz yok.

İnanın bu çok daha zormuş, anladım.:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi destinaber

CANIM ONCELIKLE GECMIS OLSUN ıste cok acıda saglıgımızın bozulmasına sebeb oluyor....allah korusun

ben dıyorum herkesın hıkayesı farklı farklı

senınde 3 yıllık bır segı emegın var senıkı sana gore acı ama ortak yanımız acımız sorunumuz aynı ısallah gecer..

ınan benımde hıc bır sorunum yokken ayrılık gelıp vurdu ve ayrıldık...

allah hepımızın yuzunu guldursun ve hayırlısını versın

• Konu Sahibi destinaber

aynı senın durumundayım
ayrıydık barıstık gıbı ama normal gorusmuyoruz
babnı ıkna et oyle dıyo
bende cok uzuluyorum
ne olcak boyle dıye
bu en zoru gercekten
ellerımden kayıp gıtcek dıye korkuyoru

• Konu Sahibi destinaber
bu arad gecmıs olsun bendede bel fıtıgı var stres sınır yasak ama nerde olmuyo ıste

• Konu Sahibi destinaber
................................

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi destinaber
Ahanda ben geldim tekrardanlaelaelaelaelae

Iceri gecmistim kac saat olmus, pardon kizlar..

Aglamayin o güzel gözlerinize yazik canlarim benim, sizin icin dua edecegim, cünkü acinizi en yakindan anlayanlardan biride benim.
Mart ayiydi benimkisi, neler cektim neler.
Öyle üzülmüsüm ki, dislerimdeki rahatsizlik geceleri stresten ve üzüntüden dislerimi sIktigimdan dolayiymis. Dis doktorum sen ne yapmissin böyle dedi, sinav stresi mi bu. Evet dedim gectim, halbuki sinavlar daha baslamamisti, benim derdim baskaydi.

Ama Allah'a sükür ayriligimiz kisa sürdü. Düsünün ailem hic tanimadiklari biri icin yorum yapti, olmaz dedi. Istiyorsan babana söylerim, konusursunuz baban razi olursa evlenirsin dedi annem aglaya aglaya. Ama ben onlarin rizasi olsun istiyorum. Su an beklemedeyiz, seneye okul bitiyor ikimizinde. Insallah Rabbim hepimizden ayriligi uzak eder. Benim umudum var kizlar, inanin birgün herseyin güzel olacagi ümidiyle yasiyorum.Allah'ima o kadar güveniyorum ki, birgün bizi birlestirecegine ve hayirli bir sekilde beraber olacagimiza inaniyorum. Nolur sizde inanin bu cok önemli. Inanmak basarmanin yarisidir kizlar.

hosgeldın
ınanıyoum ama cok korkuyorum sensıble
barıstık sayılır ama gorusmuyoruz ne bu smd babnı ıkna et dıyo
bızım olay bıraz cok farklı artık hıc sansımız yok 2 senedır hep engel hep engel
bızımde korkumuz oldukca cok smd
ben cok uzuluyorum
sevıyo vazgecmedı ama bıse yapamıyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…