- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
-
- Konu Sahibi destinaber
Kizlar buldumkaydirigubbakcemile3 bizim gibi ayrilipda aci cekenler cok aglak senağlamadurumda olanlarda
gelin bir kulup kuralim ayrilanlar aglaklar kulubusenağlama:lepi::enbuyukkk:
VALLA aglaga cıktı..ne guzel olurdu.. hem guler hem aglardık..neyse sana afıyet olsun
benden cok yasıcan smd dedımkı kızlara dıyım bı topık acalım ayrılanlar dıyesırnaşık şey
bu arad kekler geldı
gelın kızlar
oh oh ye bı de cay havada guzel bahce yada balkon bos verın bız keyfımıze bakalım hanı kızlar dıyor ya uyeler gıden gıtmıstır gıdene kal denmez dıye
valla ınsan boyle kendı gıbı bırılerını gurup sıhbet edınce rahatlıyor cunku acı aynı..
sonucta dılımızı anlıyoruz ya o yetıyor
cay yapmadım cok sıcak kola var
valla kızlar burda sız olmasanız suan aglıyodum cok ıyı gelıyo burası bana ıyıkı varsınız :enbuyukkk:
Kizlar buldumkaydirigubbakcemile3 bizim gibi ayrilipda aci cekenler cok aglak senağlamadurumda olanlarda
gelin bir kulup kuralim ayrilanlar aglaklar kulubusenağlama:lepi::enbuyukkk:
arkadaşım açtığın başlık ruh halim nedeniyle balıklama dalmama sebep oldu. sakin sakin mesajları okudum ve son sayfadaki bu harika fikre bayıldımkaydirigubbakcemile5
beni de aranıza alır mısınız
hosgeldın ben aglamaya basladı kızlar:a015:senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım açtığın başlık ruh halim nedeniyle balıklama dalmama sebep oldu. sakin sakin mesajları okudum ve son sayfadaki bu harika fikre bayıldımkaydirigubbakcemile5
beni de aranıza alır mısınız?
ruh halım bozuldu bı anda
offf
hosgeldın ben aglamaya basladı kızlar:a015:senağlamasenağlamasenağlama
HAYIRDIR CANIM NE OLDU KIbenneyaptımki
hmmm, bir dakika burada duruma bir el atmak gerekiyor sanırım. Ağlamak rahatlamamızı sağlıyor, bunu kimse inkar edemez. Hatta ben kendimi zorlayıp tutmaya kalktım ve bir akşam felç geçiriyorum ya da belim kopuyor sandım. sırtımda disk kayması var benim ve üzüntü, stres, kasılma sinirleri sıkıştırıp ağrı yapıyor,ancak hayatımda ilk defa bu kadar korktum.
Ama bunu tüm günlerimize yaymayalım arkadaşlar lütfen. Burada konuşup rahatlayalım, yeri geldiğinde (kotamızı aşmadansengözlerimebaksanab) ağlayıp rahatlayalım.
Neredeyse 3 yıldır beraber olduğum kişiden ayrıyım 1 aydır. Ortada net bir sorun da yok. Yüz yüze, telefonla, sms le, maille görüşüyoruz. Hatta birlikte önceden planlamış olduğumuz etkinliğe de katıldık. İkimiz de birbirimiz sevdiğimizi söylüyoruz, işin kötüsü bundan şüphemiz yok.
İnanın bu çok daha zormuş, anladım.:çok üzgünüm:
hmmm, bir dakika burada duruma bir el atmak gerekiyor sanırım. Ağlamak rahatlamamızı sağlıyor, bunu kimse inkar edemez. Hatta ben kendimi zorlayıp tutmaya kalktım ve bir akşam felç geçiriyorum ya da belim kopuyor sandım. sırtımda disk kayması var benim ve üzüntü, stres, kasılma sinirleri sıkıştırıp ağrı yapıyor,ancak hayatımda ilk defa bu kadar korktum.
Ama bunu tüm günlerimize yaymayalım arkadaşlar lütfen. Burada konuşup rahatlayalım, yeri geldiğinde (kotamızı aşmadansengözlerimebaksanab) ağlayıp rahatlayalım.
Neredeyse 3 yıldır beraber olduğum kişiden ayrıyım 1 aydır. Ortada net bir sorun da yok. Yüz yüze, telefonla, sms le, maille görüşüyoruz. Hatta birlikte önceden planlamış olduğumuz etkinliğe de katıldık. İkimiz de birbirimiz sevdiğimizi söylüyoruz, işin kötüsü bundan şüphemiz yok.
İnanın bu çok daha zormuş, anladım.:çok üzgünüm:
Ahanda ben geldim tekrardanlaelaelaelaelae
Iceri gecmistim kac saat olmus, pardon kizlar..
Aglamayin o güzel gözlerinize yazik canlarim benim, sizin icin dua edecegim, cünkü acinizi en yakindan anlayanlardan biride benim.
Mart ayiydi benimkisi, neler cektim neler.
Öyle üzülmüsüm ki, dislerimdeki rahatsizlik geceleri stresten ve üzüntüden dislerimi sIktigimdan dolayiymis. Dis doktorum sen ne yapmissin böyle dedi, sinav stresi mi bu. Evet dedim gectim, halbuki sinavlar daha baslamamisti, benim derdim baskaydi.
Ama Allah'a sükür ayriligimiz kisa sürdü. Düsünün ailem hic tanimadiklari biri icin yorum yapti, olmaz dedi. Istiyorsan babana söylerim, konusursunuz baban razi olursa evlenirsin dedi annem aglaya aglaya. Ama ben onlarin rizasi olsun istiyorum. Su an beklemedeyiz, seneye okul bitiyor ikimizinde. Insallah Rabbim hepimizden ayriligi uzak eder. Benim umudum var kizlar, inanin birgün herseyin güzel olacagi ümidiyle yasiyorum.Allah'ima o kadar güveniyorum ki, birgün bizi birlestirecegine ve hayirli bir sekilde beraber olacagimiza inaniyorum. Nolur sizde inanin bu cok önemli. Inanmak basarmanin yarisidir kizlar.