Özledim sımsıcak sohbetini özledim..Özledim sohbetini o sesini özledim....

Canim bizde engelleri asmis sayilayiz.
Ilerde ne olacagini bilemden bir iliski yasiyorum bende.
Tipki senin gibi.
Ama ümidimi yitirmiyorum.
Anladim ki güclü olmak zorunda bir insan.
Aglamak, ayrilmak hic birsey fayda etmiyor, üzüntüden baska birsey vermiyor.
Ama söyle birseyide unutmamaliyiz, herzaman en hayirlisini istemeliyiz.
Bende cok seviyorum, sevildigimide biliyorum ama yinede diyorum Allah'im sen hayirlisiysa nasip et.
Sevgiline konuyu simdi acamayacagini yumusak bir dille anlat bence.
Babam iyice inatlasir, biraz üzerinden zaman gecsin de.
Bak KK'dada bir kac kisi taniyorum, ailesi pek sicak bakmayan fakat daha sonra evlenenleri.
Arkadasin biri bana demisti, bizimkilerde karsi ciktilar ama ben son zamanlarda konuyu fazla gündeme getirmedim demisti. Konuyu acacaksin. Sonra biraz bekleyeceksin. Tekrar acacaksin, gerekiyorsa tekrar bekleyip, yeniden gündeme getireceksin¨. Böylece birbirinizden vazgecmeyeceginizi anlarlar.
Ama kisa araliklarla degil, uzun araliklarla olmali, yoksa inatlasma olur canim dikkatli davranin.
Kendine güven. Sevdigini birakma. 12 yil sonra evlenen bir cift taniyorum ben. Babasi 12 yilin sonunda verdi düsün artik. Ama sonunda evlendiler yani. Babanda bir hayir der, iki hayir der, hadi ücüncüyede hayir desin, dördüncüye artik pes eder.
Benim icimden bir ses, (eger sen güclü olurda sevgilini birakmazsan) bu isin olacagini söylüyor.

arkadaşım, sıcaktan herhalde, yarıda kesmişim ben mesajımı.

daha zormuş dememin sebebi; daha 20 yaşında 1 yıllık evliliğin ardından ayrılmıştım 8 sene önce. Büyük aşk hikayesiydi, meydan okumalar ailelere vb. neler neler. Ama ne olmuştu 1 yıl değil 6 ayda her şey tükenmeye başlamıştı, hoş daha çocukmuşuz o zamanlar, sonradan anladık.

süre sadece alışkanlık olarak fark edebilir diye düşünüyorum, her ayrılık öyle ya da böyle acıtır.

ama boşandığım zaman, tüm sevgim tükenmiş, nefret sinyalleri başlamıştı, ama yine de olaysız atlatmıştık çok şükür. Ancak o zaman ayrıldığıma memnundum. Hayat vardı önümde up uzuuuun o zaman sığınacak şey vardı yani sizlerin de değin gibi, ve insan hani psikolojide derler ya istemediği, mutsuz olduğu anıları bilinçaltına derinliklere atarmış. öyle olmuştu bende de.

ama şimdi kavga yok, gürültü yok. Birinin hatası olup da ayrılma değil. kafamçokkarıştı Zor demem acı fazlalığı açısından değil de kafamçokkarıştı kafa karışıklığı açısındandı.

yine duygulandım:çok üzgünüm:

kızlar lütfen üzülmeyinn.. inan ki istediğiniz olsun.. neye inanırsanız o olur unutmayın.. Bende kısa bir süre önce sevgilimden ayrılmştım.. Daha dogrusu o benden üstelik askere gitmeden iki gün önce.. Ne sesini duydum. ne nerede oldugunu bildim.. hayatımda öyle bir çıkıp gitti ki.. onu kaybettim.. o 15 gün nasıl geçti anlatamam. uyku düzenim bozuldu.. bir gece bir göz yaşı dökmeden uyuyamadım.. yemek yemedim.. Ağlama krizleri geçirdim.. sonra ne yaptm ne ettim onun nerde oldugunu öğrendim.. 2gün önce onu aradım askeriyeden.. size yemin ederim ki Telefonda ki asker bana dediki onlar şuan eğitmdeler ama çok önemliyse buraya çağırtayım.. artık sesim karşı tarafa nasıl gitmişse.. akşama bir daha aradım.. Ve aşkımla görüştüm.. öyle kızgındı ki bana.. Bagırıyor çagırıyor.. yarın arayacagım seni dedi.. Hiç ümidim yoktu.. Ve aradı.. İlk sordugu şey beni nasıl buldugunda öyle mutlu olmuşki aslında... Biz barıştık.. Darısı sizin başınıza.. Aşkınıza sahip çıkın.. Gerçekten seviyorsanız vazgeçmeyin.. mücadele edin.. Aşkım beni hep mücadelem için sevdigini söyler.. Asla pes etmediğim için.. Onu çok seviyorum... Sizleride.a.s.

Helal olsun kiz sanaa.s.

2senenı ıcınde okadar konu acıldı ve okadar hayır dendıkı bılemezsın hep sabrettık umut ettık ama bızde yorulduk
ben hala pes etmem allah yolumu ayırana kadar ama o korkuyo yıne benı kaybetmekten belkı haklı senı yanımda ıstıyorum artık dıyo ama bu sefer daha cok beraber elele vermemız gerekıyo ma sabırsız bu sefer ve cok uzgun bende ustune gıtmıcem bende ode bırbırımızın sevgısınden emınız brz zaman ve sabır lazım ramazandan sonra ne gostercek zaman

helal olsun allah ayırmasın sende bızdensın:teselli:

Canim sana diyorum ya sanki sende bundan 5 ay öncesinde kendimi görüyorum.
Sevdigim o kadar korkuyordu ki. Ben seninim buna eminsin, ama senin benim olduguna emin degilim diyordu. Bana güvendigini ama aileme karsi gücsüz oldugumu söylüyordu ki cokta hakliydi. Ama su an yasadiklarim güclendirdi beni. Iyikide yasanmis, cünkü buda hayatin sana ögrettigi birsey sonucta. Aciyi, zoru görmeden hayati ögrenmenin imkani yok.
Sen su an ona seni birakmam desende o tam olarak emin olamaz. Sevdigimde diyordu beni sevdigini biliyorum ama beni birakmayacagina güvenemiyorum diyordu. Nasil üzülüyordum anlatamam, cünkü ben isteyerek ayrilalim dememistim.
Ama simdi aradan 5 ay gecti ve bu konuda bana olan güveni yeniden saglandi.
Sevdiginin zamana ihtiyaci var. Seninde ayni sekilde. Acele etmeyin.

Kac yasindasiniz siz?

anladım senınde drdın dert yanı:teselli:

sevdiğinle aynı düşünce yapısındayım sanırım. çok detaylarını bilmiyorum, burada okuduğumla yorum yazıyorum belirtmek isterim.

sanırım baban karşı çıktığı için sorunlar yaşadınız ve de ayrıldınız. o da benim gibi bir şeyler iyileşmiş halde tekrar başlamak istiyor bence. onun için de hiç kolay değildir bunları söylemek inan.

o da 2 defa tekrar başlamak isteğinde bulundu ancak daha bir aydan biraz fazla oldu bizde ayrılalı. Ben ikimizin de bu ayrılıktan ders almamızı istiyorum. dediği gibi hemen tekrar başlarsak yine aynı sorunalrı yaşayacağımızı düşünüyorum. Ama onunla küs değiliz, sizin gibi. onu kırmaktan o kadar korkuyorum ki, mümkün olduğunca açıklamaya çalışıyorum, acele etmeyelim, ikimiz de dışarıdan bakalım, neleri değiştirip değiştiremeyeceğimizi düşünüp tartalım, evet belki zaten elle tutulur şeyler yok ama neleri kaybettiğimizi, kaçırdığımızı iyice anlayalım ki, tekrar başlarsak artık mutlu olalım eskisi gibi diyorum.

ama tabii ben çenesi düşük bir insanım o bana bir şey söylemeye çalıştığında genelde lafları toparlayamıyor:uhm:

25 yasındayım
evet cok zamana ıhtıyacımız var
ama yasanmadan anlarsın ama bılemezsın bosyere okadar uzuldukkı
ben her turlu mucadelye varım dedım
ama o babam vermedıhı zaman yıne ayrılcaz sanıyo aslında benb oyle dusunmuyorum

o haklı sence aynı dusuncedeyız dedın ya
:uhm:

Böyle düsünmesi normal.
Haklida aslinda, düsünüyorumda sevdigimizin ailesi istemese, sevdigimizde bu yüzden ayrilsa bizden ve yeniden barissa bizde ayni süpheye düseriz.
Dedim ya zaman. Sen birakmazsan zamanla oda anlar.
Ben ona diyordum, sen bana güvenmiyorsun ama göreceksin birakmayacagim.
Allah'ima sükür kanitladim. Ama buda yetmez. Onu sevdigimi kanitlayacagim günler daha ileride. Hayirlisiyla bekliyorum.
Aslinda olgun yastasin, baban neden bu kadar karisiyor ki sana. 20 yasinda olsan neyse diyecegimde 25 yasinda bir insanin artik kendi kararlarini kendi alabilir durumda olmasi gerekiyor.
Peki bu ilk ayriliginiz mi daha öncede bu sebebten dolayi ayrilip yeniden birlestiniz mi?

sen kac yasındasın cok guzel yazıyosun
daha once bır ay ayrı kaldık
buseferde ben degıl o benden ayrıldı

sen kac yasındasın cok guzel yazıyosun
daha once bır ay ayrı kaldık
buseferde ben degıl o benden ayrıldı

22 yasindayim bende.
Evlilik icin erken benim icin. Zaten okul bitmeden düsünmüyorum.Hatta okul bitsin, bir yil calisayim ondan sonra diyorum, olursa zaten böyle olur, oda 24 yasinda daha askerligi var.
Ama bizimkiler biriyle görüstügümü bilsinler diye söyledim, gizli is yapmak istemedim.
Bunuda yüzümüze gözümüze bulastirdik ya neyse :roflol:
Canim insallah burdaki bütün sevenler kavusurlar sevdiklerine, sevenlerin ayrildigini duyunca simdi eskisinden daha fazla üzülüyorum.
Önceleri bilmedigim icin aski, amaan derdim ne üzülüyorlarsa sanki dünyanin sonukaydirigubbakcemile3 Cok büyük konustum herhalde.
Birde ask yasayacaksam zor olmali diyordum, karsi cikilmali ben mücadele etmeliyim. Keske bunun yerine baska birsey isteseydim, ne manyakmisim:mymeka:

o haklı sence aynı dusuncedeyız dedın ya
:uhm:

yok canım haklı demedim, ben kendim haklı olduğumu düşünsem zaten kafam karışık olur mu, diğer mesajını da okudum şimdi, hani baban vermezse yine ayrılacağınızı düşünüyormuş ya, o yönden de tuttu sanki bizim düşünceler seninkiyle. demek böyle korkuları olanlar aynı şekilde davranıyor, ama dediğim gibi ben doğru olduğumu söylemiyorum, hatta bende olan sorunlardan biliyorum.

ben de sağlığına dikkat etmediği için onu kaybetmek çok korkuyorum ve bu şekilde devam ederse onu kaybedeceğim, öyle olacağına böyle ayrı olalım, o sağlığını, kendini önemsemeye başlasın, hayata tutunsun ki onu kaybetmek korkmayayım gibi karmakarışık düşüncelerle boğuşuyorum ben de.

bende hıc anlamamaısım meger ask acısı cekenlerı
smd ıcım acıyo kım ayrılsa
cok zormus cekmeyen bılemez
ne yaparsak yapalım KADER var onumuzde
o yoldanda cıkamayız bazen dıyorum acaba bızmı zorluyoruz nasıp degılmı
alah ısallah nasıp eder
sanada banada herkezede :Saruboceq:

ıste geldım burdayım... YA NETTE PROBLEM VAR GITIP GLIYOR...

Insallah ebrucum daha fazla üzülme.
Bende cikiyorum simdi herkese iyi aksamlar öpüyorum hepnizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…