Özgüvensizlik

Makyajdan ziyade sac daha onemli bence. Ben saclarim duzgunse kendimi guzel hissederim degilse kotu hissederim. Saclarina ozen gostermelisin bence. Ayrica fistik gibi kizsin ayol ben ne yapayim sen boyle konusuyorsan

Ben 19 yaşındayım ama 15 gösteriyorum. 155 boyum var. Sevgilimi abim sanıyorlar. Ama bunlar dert edilecek şeyler değil ki makyaj yapmana gerek yok bence bende çok yapmam boya küpü olmaktansa küçük ve doğal görünmek çok daha iyidir. Ve çevredeki insanlar her zaman doğal olandan yanadır. Takma kafana bence bunları fotoğraftaki sensin galiba ve çok gğzel bi kızsın

Valla makyazsiz benden guzel cildin var canim resimdeki sensen. ozgyvenini tazelyecek yazilar okuyabilir..insanlarin oyuydu buyuydu kiyaslama kendinle..herkes kendine ozeldir :). herkesin farkliliklari vardir..

Olduğun gibi çok güzelsin.
Cildin ışıl ışıl dişler de temiz görünüyor.
18 yaşında senin gibi olunur.
Hafif pembe makyaj yapabilirsin.
Nasıl giyinirsin?
Hep pantalon ya da tayt mı?

Konu başlığı özgüvensizlik ve profildeki bu tatlı kız senmisin?
İçe kapanık bir tip olduğum için aslinda böyle oldugumu düşünüyorum. Genelde bi kasinti oluyorum insan icinde ciddi tipim sinirli soğuk duruyor. Umarim okul baslayinca bu dusuncelerimden kurtulurum. Zaten takıntılı birisyim en çok bundan dolayı.

Olduğun gibi çok güzelsin.
Cildin ışıl ışıl dişler de temiz görünüyor.
18 yaşında senin gibi olunur.
Hafif pembe makyaj yapabilirsin.
Nasıl giyinirsin?
Hep pantalon ya da tayt mı?
Genelde pantolon giyerim. Elbise pek giymem ama lisede öyle oldu. Yani hep üniforma giymekten artik elbise,etek giymeyi düşünüyorum tayt giymiyorum.

Teşekkür ederim :) makyaji pek sevmem zaten

ay bence gayet şekersin,hatta ben senden küçük duruyorumdur o yaştayken ama takmıyorum :)

boy 1.57 kilo 48 bende çocuk gibi geziyorum zaten görüceksin okulda geneli minyon olucak türkiye şartları

benim saçlarım da seninle aynı renk normalde,lisede daha açık kahveye hatta karamele boyattım çok hoşuma gitti. Üniversiteye başlarken de sarı yaptım. şuan hala sarı çok memnunum biraz daha büyük görünüyorum.

topuklu giymeye başladım mesela,daha kadınsı giyindim ve yaşımı tam gösterdiğimi düşünüyorum. Üniversiteye başlayınca zaten kendiliğinden değişirsin.

Ha bu arada gözlüklerin çok güzel,benim yüzüme yakışmıyor bu tip. ben lens kullanıyorum,sınav dönemlerinde gözlük takıyorum. sen de öyle yapabilirsin arada değişiklik iyidir.

Buraya atamam ama saç için fikir istersen fotoğrafımı atabilirim özelden :)

okul hayatında başarılar,bunlar çok tatlı heyecanlar ve sen de çok güzelsin

Genelde pantolon giyerim. Elbise pek giymem ama lisede öyle oldu. Yani hep üniforma giymekten artik elbise,etek giymeyi düşünüyorum tayt giymiyorum.
Dizde ya da mini elbise altına Mus çorap ve bot yaşına çok yakışır . Daha feminen görünürsün.
Ya da aşağıya doğru açılan bilekte etek ve spor ayakkabı

çerçevesiz gözlük alırsan gözünde pek belli olmaz makyaj da gösterir

renkli çerçeve de alabilirsiniz

saçlarını mutlaka elden geçir. katlı bir kesim asimetrik küt vs gibi olabilir.

kot tişört giymezsen daha şık kotlar koyu renk yapışan, üzerine şık bluzlar, elbiseler tulumlar, tırnaklarına ojeler yüzük ve küpeler ile gayet tarz olursun canım

Hafif renkli ton makyajlarla bu durumu kapatabilirsin.Sen gibi bir arkadaşım var hem de evli 28 yaşında ve aynı gözlükler onda da var baya küçük gösteriyor yaşı ama gayet de tatlı duruyor.Hafif pembe bir ruj bir de göz farı kullanıyor çok da güzel oluyor.Ufak gözükmen daha avantaj bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…