- Konu Sahibi Yesimsevenfold
-
Fondöten yok :)Nemlendirici mı surecem,fondotenden önce krem sonra fondöten sonra pudra doğru mu anladim
İçe kapanık bir tip olduğum için aslinda böyle oldugumu düşünüyorum. Genelde bi kasinti oluyorum insan icinde ciddi tipim sinirli soğuk duruyor. Umarim okul baslayinca bu dusuncelerimden kurtulurum. Zaten takıntılı birisyim en çok bundan dolayı.Konu başlığı özgüvensizlik ve profildeki bu tatlı kız senmisin?
Genelde pantolon giyerim. Elbise pek giymem ama lisede öyle oldu. Yani hep üniforma giymekten artik elbise,etek giymeyi düşünüyorum tayt giymiyorum.Olduğun gibi çok güzelsin.
Cildin ışıl ışıl dişler de temiz görünüyor.
18 yaşında senin gibi olunur.
Hafif pembe makyaj yapabilirsin.
Nasıl giyinirsin?
Hep pantalon ya da tayt mı?
Teşekkür ederim. Kıyaslamak bitiriyor zaten. Duzeliyorum inşallah artik :)Valla makyazsiz benden guzel cildin var canim resimdeki sensen. ozgyvenini tazelyecek yazilar okuyabilir..insanlarin oyuydu buyuydu kiyaslama kendinle..herkes kendine ozeldir :). herkesin farkliliklari vardir..
Teşekkür ederim :) makyaji pek sevmem zatenBen 19 yaşındayım ama 15 gösteriyorum. 155 boyum var. Sevgilimi abim sanıyorlar. Ama bunlar dert edilecek şeyler değil ki makyaj yapmana gerek yok bence bende çok yapmam boya küpü olmaktansa küçük ve doğal görünmek çok daha iyidir. Ve çevredeki insanlar her zaman doğal olandan yanadır. Takma kafana bence bunları fotoğraftaki sensin galiba ve çok gğzel bi kızsın
Teşekkür ederiimMakyajdan ziyade sac daha onemli bence. Ben saclarim duzgunse kendimi guzel hissederim degilse kotu hissederim. Saclarina ozen gostermelisin bence. Ayrica fistik gibi kizsin ayol ben ne yapayim sen boyle konusuyorsan
Tamam oldu bu iş canımsın akşam öyle yapacam,görsün pirinç ununuFondöten yok :)
Sadece nemlendirici ve pudra :)
Dizde ya da mini elbise altına Mus çorap ve bot yaşına çok yakışır . Daha feminen görünürsün.Genelde pantolon giyerim. Elbise pek giymem ama lisede öyle oldu. Yani hep üniforma giymekten artik elbise,etek giymeyi düşünüyorum tayt giymiyorum.
İnşallah işine yarar,Tamam oldu bu iş canımsın akşam öyle yapacam,görsün pirinç ununu
beyaz tenliyim pudrada beyaz işte tenime yakın kız bilegime surup vermişti pudrayi,bayramda rezil oldum desene adam kıskandı beni sandım hakkaten ruh gibi gezmisim tövbeler olsun.İnşallah işine yarar,
Ten rengine yakın pudra seç bide belki pudran cok acıktır :)
beyaz tenliyim pudrada beyaz işte tenime yakın kız bilegime surup vermişti pudrayi,bayramda rezil oldum desene adam kıskandı beni sandım hakkaten ruh gibi gezmisim tövbeler olsun.
Demi canım sağolsun ben kendime özelim kime ne..
Olsun saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?