Özgüvensizlik

Evet. Pozitif iyi düşündüğüm an hemen pişman oluyorum ve saçma geliyor zaten teşekkür ederim :)

Canım kendine haksızlık etme. Boyum 1.50 52 kiloyum evliyim. Hala görenler çocuk sanıyor.

Bazı insanlar minyondur ve kendini buna kaptırıp üzülme. Biraz güzel giyinmek tarz yapmak yüzüne göre güzel bi gözlük seçebilirsin.
En önemlisi duruş bence. Kendine güven dışarıdaki insanlara bunu belli et.

Bak üniversitede hersey değişecek zaten. Saçlarını topuz yapmaktan yıpratan arkadaşlarım ünide afet olmuşlar.

O kampüse bi gir seninde bi kaç ayda havan değişir.

Kendine güven yeter

Evet kurtulmak için zittini yapmak şart. Başlattı mi devami geliyor zaten. Boşuna evhamlarım..

Teşekkür ederim. Yapı gereği yapacak bir şey yok. Sonuçta hayatimda daha önceden üniversiteye de gitmedim önemli olan oraya bir başlamak haklisiniz :)

Canım öncelikle güzel bir kızsın profildeki sensen, mermer gibi bir ten siyah saçlar ağız burun göz herşey yerli yerinde. Ama erkeklerin ilgisini çekmek kıyafet hafif makyaj vs ile olur. Bunlar da çalışma yaşamına başlayıp paranı kazandıktan sonra alacağın şeyler. Ben de üniversitede çok az erkeğin dikkatini çektim ama şu an kendimden küçük erkekler bile dönüp bakar süslensem. O yüzden hiç dert etme, derslerine odaklan, geleceğini planla

Teşekkür ederim saç konusunu araştıracağım kesinlikle :)

Ay bir de nolur "üniversite kızılı" yapma saçlarını, artık modası geçti her hazırlığa geçen boyatıyordu. Bir de karamel kahve yapma, onu da çok boyatıyorlar. Stilin daha kendine has olsun. :)

Teşekkür ederiim. Evet önemli olan dersler zaten

Gözlük modelini değiştir çerçevesiz gözlükleri de bi deneyebilirsin bence. Ve saç rengi. Daha açık kahve daha sıcak tonlar olabilir. Onun dışında dış görünüşün seni bu kadar etkilemesine, özgüvenini düşürmesine izin verme. Dış görünüşü çok önemsemek bile bi iticilik sebebidir. İlk gördüğümde gözüme hoş gözükmeyen kızlar hatırlıyorum tanıdıkça bi anda gözümde güzelleştiler resmen. Yani mesele : Aura.

Sana tavsiye kesinlikle saçını boyama, perma vs işlem yapma. Yaptığın her kimyasal işlem 30lu yaşlarında beyaz saç olarak geri dönecek. Saç fırçası ile fön çekebilirsin. Hint yağı vs. ile bakım yapabilirsin. İkinci olarak topukludan uzak dur: babet, spor ayakkabı, uzun çizme. Tayt ve dar kot. Üzerine şık bluzlar. Bir de spor büyük omuz çantası (defterin vs sığabilecek boyutta). Boş zamanında egzersiz yapabilirsin yine geleceğe yatırım.Bir de ideal kız düşün ve o hayalindeki ideal kız gibi tavırlar edin. Bu kadar.

Ha birde gelip geçici akımlara kapılma, popüler kızlar olacaktır saçını sarıya boyatan sürekli erkeklerden bahseden falan emin ol 30 yaşına geldiğinde suratları makyajdan delik deşik olmuş, saçları boyamaktan çalıya dönmüş vs olacak. Makyaj da yapma, fondöten falan aman diyim. Yüzüne yoğurt sürebilirsin, maden suyu sürebilirsin bakım için, dışarıya çıkarken bb krem var o olabilir çok hafif bir parlatıcı dudaklara. Zaten yaş itibarıyla herşeyin fıstık gibidir senin. Doğallığını ne kadar korursan o kadar iyi.

Hem annem izin vermez hem de boyatma işlemlerine uzağım belki ilerde olur ama en azindan daha büyük yaşlarda. Topuklu da ayaklarımı sisirir giymem zaten etkilememesi için tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

Çerçevesiz yuvarlak gözlükler moda onları bi dene istersen çok hoş duruyor
saçlarını da düzleştirirsen daha olgun görünür suratın

Ben de 27 olmak uzereyim ama 17 gibi bile durmuyorum ilerde dert ettigin seyin cok ekmeğini yersin emirasalih abla demisti dersin üniversite hayatın simdiden hayırlı olsun tatlım dış görünüşü filan hic dert etme

Canım seni çok beğendim maşallah sana
Gözlük istemiyorsan kontakt lens takabilirsin, hem de daha rahat ve görme açısından daha iyi doktora gidip isteyeceksin sadece
Onun haricinde gayet de 18 duruyorsun, sen yaşını söylemesen de ben 18 derdim zaten
Sevgili açısından da küçüktün sonuçta önceden artık üniversitede olur Olmasa da canını sıkma benim hiç olmadı mesela Özgüven açısından da kendine, zekana, yapabileceklerine güven, sonuçta üniversiteyi kazanmışsın, bir şeylere çabalıyorsun. Bu bile senin boş biri olmadığını gösterir Tatlı heyecanlar bunlar, yeni ortam, yeni arkadaşlıklar. Hayırlısı olsun hakkında

Teşekkür ederim :) lens bazen takiyorum romatizma ve kullandigim ilaçlardan dolayı zarar vermesin diye sürekli takamayacagim icin gozluge alismaya çalışıyorum. Tekrardan saolun yazdiklariniz beni çok mutlu etti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…