Özgüvensizlik

Teşekkürler :) saç konusuna kesinlikle bakmayi düşünüyorum

Çok haklısın valla bizim kampüsün yarısı böyle. Kırmızı kırmızı geziyor herkes

Saç stilini değiştir biraz ışıltı attır kesimini daha havalı bir şey yaptır, bir de gözüne eyeliner/kalem çek tamamdır. Mis gibi çıtır üniversiteli. :) Bence gözlüklerin de güzel, bende de bir benzeri var.

Çok benzer durumları yaşadım , gerçek bir özgüven ne dış görünüş ne de konumla alakalı . Eğer geçici özgüven istiyorsan dış görünüş vs ilgilenebilirsin kendinle ama gerçek bir özgüven istiyorsan psikolog veya özgüven adlı Bir kitap var onu okuyabilirsin şu aralar da oldukça revaçta

Gözlük niye kucuk göstersin millet gözlüge ihtiyaci olmadigi halde kemik gozlüklerle dolaniyor tarz olsun diye. Cok kuçukte gostermiyorsun. Biraz sacinla oynasan, makyaj yapsan, giyimi değistirsen yetecek.

Ben de bu aralar böyle bir kitap arıyordum. Sağolun :)

Bence gayet güzel bi kızsın.. onun sevgilisi oldu bunun oldu benim niye yok gibi şeylere takılacağına kendini geliştirmeye odaklan.. bu sene üniversiteli bi kız oluyorsun artık.. kitap, köşe yazıları, kazandığın bölümle ilgili makaleler okumanı, önemli filmleri izlemeni, gündemi takip etmeni, genel kültürünü arttırmanı tavsiye ederim.. hem kendini daha iyi hissedersin hem de daha özgüvenli olursun, insanların sana saygısı da artar, hem onların hem kendi gözünde bilgili kültürlü bi kız olursun.. bi abla tavsiyesi... :)

Evet çok haklısınız. Benim de amaclarim bunlar zaten tamamen kendimi geliştirmeye odakliyim. Bi açılsın da o ortama girmeyi bekliyorum :)

Minyon kiz en tatlisidir. Hem ne olmus kucuk duruyorsan bunun daha 30u var 50si var.. Bence ilk gunler kendini zorlamalisin mesela sinifa ilk adimini mi atmak istemiyorsun zorla kendini biriyle tanismaya mi cekiniyorsun git zorla yine kendini ilk sen baslat konusmayi. Bunlari cozmenin tek yolu kendi korkularini asman inan seni anlayabiliyorum. Toplum icindeyken gerilmenide anliyorum ama dedigim gibi aklina gelen bu fikirleri bastir ne olucak yaa hepimiz insaniz de.

Yüzünü kremleyip üstüne pudra sürsen daha dogal olur :)

kuzum benim.. bende taa kac yasima geldim ama bazilari liseli misin diyor, ki universite bile bitti benim..bu genlerle alakali da bir durum,benim annem elli bes yasinda ama herkes kirk,kirkbes saniyor. yani ileride bu durum cok isine yarayacak. :) Bence oncelikle saclarinin aralarina biraz isilti attirabilirsin. Ozguvensiz olmana hicbir sebep yok. Zaten inan daha degiseceksin..Sen vicdanli merhametli bir kiz olduktan sonra zaten dunyanin en guzel kizisindir,ben buna inaniyorum..En guzel yaslarini bunlari dusunerek gecirme lutfen:)

Konu sahibi bence çok tatlısın,
Ve duru bi güzelligin var,
Daha güzel çerçeveli bi gözlükle gayet hoş olur,
İlla gözlüksüz olacak degil,
Bazı insanlara gözlük karizma bile katıyor yani.

Bence üniversiteye başlayınca tarzını yakalarsın çevreye uyup çok dert etme ama başlamadan biraz kendinde degişiklik yap saç rengi vs. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…