- 21 Mayıs 2017
- 45
- 27
- 38
- 25
- Konu Sahibi Yesimsevenfold
-
Teşekkürler :) saç konusuna kesinlikle bakmayi düşünüyorumResimdeki sizseniz gözlük hoş durmuş.Pürüzsüz bir tenin saglıklı saçların var.Biraz saçını kestirebilirsin.Tavsiye saçlarını kızıla boyarsan siyah gözlükle çok yakışacaktıır.Emin olun size süs için taktıgınızı bile soracaklar.Maşallah.
Teşekkür ederim. İnşallah :)Cok tatlisin. Bosver erkeklerden uzak dur zaten. Insallah hayatin cok guzel olur :)
Çok haklısın valla bizim kampüsün yarısı böyle. Kırmızı kırmızı geziyor herkesMinyonluk kolay iş ya, topuklu giyinmeyi öğrendin mi tamamsın. Bir de hep dimdik duruyor minyon tipliler, daha hoş görünüyorlar o yüzden. Bence üniversiteye başlıyorum diye ekstra bir değişim geçirmene gerek yok. Zaten 1. Yılın sonunda kendi kendine geçirmiş olacaksın o değişimi, giyim kuşamın değişecek. Saçların muhtemelen bi kızıl tonuna boyanacak.
Merhaba bu yıl üniversiteye başlayacağım inşallah çok şükür kazandım. Fakat 18 yaşındayım ama 13-15 arasi gozukuyorum özellikle gözlük takınca. Ki lens bile taksam her zaman takamam çünkü romatizmam var ve kullandığım bazı ilaclar sorun oluşturabilir diye gozluge geçtim anca arada bir lens takabiliyorum. Ama özellikle bu yaz özgüvenim çok düştü. Gözlükle aşırı küçük durduğum için kendimi çirkin hissediyorum öyle olmasa bile dedigim gibi fazla minyonum.Hem hiç sevgilim olmadi hem de karamsar bir yapim var. Arkadaşlarımın olup benim olmayınca onlarin sevincini bile paylasamiyorum. Insanlarin içinde çok kasiliyorum rahat davranamiyorum.Belki de bu yüzden yalnizimdir. Ama ketum bir yapım olduğu için en azından buraya icimdekielri anlatmak istedim her şeyi içime atıyorum artik kendime güvenmek istiyorum. Ne güzel sağlık sorunum ortaya çıkmadığı sürece üniversite kazandım hırslı bir yapim var elimden geldiğince çalışacağım ama hep bi mutsuzum ne yapmaliyim. Makyaj yapacağım ama o da bir yere kadar ruj belli bile olsa göz makyaji belirsiz. Böyle saçma sapan birsürü seyi dert ediyorum. Belki kimseye analtmadigim için bu durumdayim. Küçük dertlerim büyüdükçe büyüyor gözümde. Kıskanç, karamsar,ketum,eleştiri kabul etmeyen bir hale geldim. Eskiden böyle değildim fikirlerimi söyleyemiyorum resmen özgüvenim sıfırlandı. Okullar açılınca insan içine çıkınca belki bir nevi duzelirim ama yapimda var ve yok edemesem bile azaltmak istiyorum. Nasıl duzelebilirim tavsiyeleriniz var mi? Bu durumları yaşayan?
Ben de bu aralar böyle bir kitap arıyordum. Sağolun :)Çok benzer durumları yaşadım , gerçek bir özgüven ne dış görünüş ne de konumla alakalı . Eğer geçici özgüven istiyorsan dış görünüş vs ilgilenebilirsin kendinle ama gerçek bir özgüven istiyorsan psikolog veya özgüven adlı Bir kitap var onu okuyabilirsin şu aralar da oldukça revaçta
Teşekkür ederim saç konusunu araştıracağım kesinlikle :)Saç stilini değiştir biraz ışıltı attır kesimini daha havalı bir şey yaptır, bir de gözüne eyeliner/kalem çek tamamdır. Mis gibi çıtır üniversiteli. :) Bence gözlüklerin de güzel, bende de bir benzeri var.
Patrick fanning ve matthew mckay in kitabı ben de okuyorum şu an güzel gidiyoBen de bu aralar böyle bir kitap arıyordum. Sağolun :)
Evet çok haklısınız. Benim de amaclarim bunlar zaten tamamen kendimi geliştirmeye odakliyim. Bi açılsın da o ortama girmeyi bekliyorum :)Bence gayet güzel bi kızsın.. onun sevgilisi oldu bunun oldu benim niye yok gibi şeylere takılacağına kendini geliştirmeye odaklan.. bu sene üniversiteli bi kız oluyorsun artık.. kitap, köşe yazıları, kazandığın bölümle ilgili makaleler okumanı, önemli filmleri izlemeni, gündemi takip etmeni, genel kültürünü arttırmanı tavsiye ederim.. hem kendini daha iyi hissedersin hem de daha özgüvenli olursun, insanların sana saygısı da artar, hem onların hem kendi gözünde bilgili kültürlü bi kız olursun.. bi abla tavsiyesi... :)
Minyon kiz en tatlisidir. Hem ne olmus kucuk duruyorsan bunun daha 30u var 50si var.. Bence ilk gunler kendini zorlamalisin mesela sinifa ilk adimini mi atmak istemiyorsun zorla kendini biriyle tanismaya mi cekiniyorsun git zorla yine kendini ilk sen baslat konusmayi. Bunlari cozmenin tek yolu kendi korkularini asman inan seni anlayabiliyorum. Toplum icindeyken gerilmenide anliyorum ama dedigim gibi aklina gelen bu fikirleri bastir ne olucak yaa hepimiz insaniz de.Merhaba bu yıl üniversiteye başlayacağım inşallah çok şükür kazandım. Fakat 18 yaşındayım ama 13-15 arasi gozukuyorum özellikle gözlük takınca. Ki lens bile taksam her zaman takamam çünkü romatizmam var ve kullandığım bazı ilaclar sorun oluşturabilir diye gozluge geçtim anca arada bir lens takabiliyorum. Ama özellikle bu yaz özgüvenim çok düştü. Gözlükle aşırı küçük durduğum için kendimi çirkin hissediyorum öyle olmasa bile dedigim gibi fazla minyonum.Hem hiç sevgilim olmadi hem de karamsar bir yapim var. Arkadaşlarımın olup benim olmayınca onlarin sevincini bile paylasamiyorum. Insanlarin içinde çok kasiliyorum rahat davranamiyorum.Belki de bu yüzden yalnizimdir. Ama ketum bir yapım olduğu için en azından buraya icimdekielri anlatmak istedim her şeyi içime atıyorum artik kendime güvenmek istiyorum. Ne güzel sağlık sorunum ortaya çıkmadığı sürece üniversite kazandım hırslı bir yapim var elimden geldiğince çalışacağım ama hep bi mutsuzum ne yapmaliyim. Makyaj yapacağım ama o da bir yere kadar ruj belli bile olsa göz makyaji belirsiz. Böyle saçma sapan birsürü seyi dert ediyorum. Belki kimseye analtmadigim için bu durumdayim. Küçük dertlerim büyüdükçe büyüyor gözümde. Kıskanç, karamsar,ketum,eleştiri kabul etmeyen bir hale geldim. Eskiden böyle değildim fikirlerimi söyleyemiyorum resmen özgüvenim sıfırlandı. Okullar açılınca insan içine çıkınca belki bir nevi duzelirim ama yapimda var ve yok edemesem bile azaltmak istiyorum. Nasıl duzelebilirim tavsiyeleriniz var mi? Bu durumları yaşayan?
Yüzünü kremleyip üstüne pudra sürsen daha dogal olur :)Bende beceremem,bı fondöten bı pudra surmusum yüzüme nur indi sandım,ne mübarek ne nurlu kadinsin dedim aynada kendime,kocam olacak adamda Allah aşkına git sil şunu gören pirinç ununa bulandin sanacak dedi,güzellik basa bela anlatabiloyo muyum dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?