gittim yeni başladım ama ne faydası olur ki?eşimin beni özgüvensiz olarak algılamasını istemiyorum.kendimden emin olmak istiyorum ama yapamıyorumbu uzun zaman alacak bir süreç.
internette kaynak çok ama doğrusunu bulmak lazım kişisel gelişim açısından.
para sıkıntısı yoksa bir danışmana ya da psikoloğa da gidebilirsiniz.
bende yorum yapın dedim özgüven olan ve olmayan arasında fark yada özgüveni geliştirmek için ne yapılmalı diyetarifle olacak şey mi insanın içinde karakterinde olacak.
adı üzerinde özgüven kendine güveneceksin .bende yorum yapın dedim özgüven olan ve olmayan arasında fark yada özgüveni geliştirmek için ne yapılmalı diye
Özguvenli insanlar; hayatta hep başarılı olan ınsanlardır ; öncelikle insan ilk once kendısıne ınanmalıdır ,kendısını sevmelıdır...Özgüven ve egoyu bırbırıne karıstırmamak gerek tabıkı aynı zamanda özgüveni olmayan ınsanlar ne kendısıne ınanır ne karsısındakıne ve ne yazık kı hayata 1 0 eksık başlarlar...nasıl özgüvenli olunur?evlilikte veya insan ilişkilerinde özgüvensiz insanların hareketleri ve özgüvenli insanların hareketleri arasındaki fark nelerdir?sizlerden yorum bekliyorum..
gittim yeni başladım ama ne faydası olur ki?eşimin beni özgüvensiz olarak algılamasını istemiyorum.kendimden emin olmak istiyorum ama yapamıyorum