Arkadaşlar bende fazla derecede kendine güvensizlik var bu sanırım annemın benim üzerime çok düşmesinden herşeyimi ailemin halletmesinden ve sorumluluk vermemelerinden kaynaklanıyor. Benım annemle babam ben 1 bucuk yaşından beri ayrılar ve babamla görüşmüyoruz nedenini soracaksınız büyük ihtimal nedeni kendisi istemiyor benimle görüşmeyi daha önce aradım seni arıcam dedi bidahada aramadı bunun üzerine bende aramadım.. Annem çok üstüme düştü bundan rahatsız değilim annemi cok seviyorum onun hakkını ödeyemem tabi sorun bu mu onuda bilemiyorum psikologa gitmeyi düşündüm ama yaşadığım yer küçük ve öyle deneyimli bi psikolog yok neyazıkki.. Kendimi bildim bileli insanlarla konusmaya fikrimi söylemeye bile çekinirim utanırım sanki beni aşağılayacakmışlar gibi gelir.kendimle barışık değilim aslında çevremde beğenilen bi kızım ama hep kendimi eleştiriyorum oram neden böyle buram çirkin vs:83: Herşeye ağlayabilirim örnek verecek olursam bi aksam dolmadan taş çıkmıştı annemde güldü ve ben bütün gece ağladım bu yüzden İnsanlar bana ne derse desin cvp veremiyorum kendimi asla savunamıyorum haklıda olsam haksız yerine koyduruyorum kendimi. sevgilimden bu huylarımdan dolayı üzülüyo o da ne derse desin ağlıyorum alınıyorum bunu istekli olarak yapmıyorum sonradan düşününce hata yaptığımı abarttığımı anlıyorum.. Artık kendime güvenmek istiyorum rahatça konuşabilmek savunduğum şeyin sonuna kadar arkasında kalabilmek ayakları yere sağlam basan bi kız olmak istiyorum.bunun için ne yapmam gerekiyo :26: Şimdiden zaman ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim