Daha az önce benzer şeyler düşünmüştüm, gözlerimden yaş geldi hatta.Ben ailemden hiçbir konuda baskı görmedim, küçük yaşta evlilik yaptım ve eşimin ailesinin gölgesi beni açıkçası rahatsız ediyor.Doğrudan bir müdahelede bulunmasalar da , düşünüyor olma ihtimalleri bile beni delirtiyor.Maddi anlamda asla ellerina bakmıyoruz, ama 15 yıl oldu evleneli, 30 dan sonra fark ettim ki aslında biz hiç karar verici olmamışız.İnsan olarak iyiler, bir fenalık görmedim.Aile apartmanında oturuyoruz , şuan yazlıktalar, ruhen bir nebze iyiyim, ama o zil çalıyor ya döndüklerine dair, yemin ederim beynim uyuşuyor o anda...Bütün çocuklarına karşı öyleler, 35 -40 yaşlarındaki insanlara ne yiyeceklerini ne yapcaklarını , ne yapmayacaklarını falan söylemeleri bana çok acayip geliyor.Bi salsınlar, saygı duysunlar rahat bıraksınlar istiyorum, böyle yapsalar onları daha çok seveceğime eminim...Kendi ailem kimin ne yaptığıyla hiç ilgilenmez , ben de dahil.Çocukkken bile özgürdüm ben, aile içinde demokrasi vardı..Bu ailedeki anlayış çok acayibime gidiyor.Adı da “koruma”.
Satmak öldürmek dediniz ya ..Geçen kv me biraz sitem ettim,evin tadilata ihtiyacı var pek ilgilenmiyor sevmiyor evle uğraşmayı diye(eşim için) Bana Dedi ki: Neyse boşver kızım ne adamlar var,eşlerini pazarlıyorlar (mış) .Teşekkür mü etmeliyim anlamadım yani? Böyle bi gariplikler içindeyim ve bu ne zaman bitecek bilmiyorum .Bu insanlar benim geleceğim..Belki birgün ailenize veda edip gidebilirsiniz ama ben nereye gideceğim eşimle mutluyken bu ortamdan bilemiyorum...
Daha da uzatmak istemiyorum ama hemen hemen aynı duyguları size aileniz , bana da eşimin ailesi hissettiriyor.