Özgişin Cici Çeyizi <3

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
Bunlarda benim çeyizlerim.
Daha almam gereken eksik olan çoook şeyim var.
Aldıkça paylaşacağım, dilerim hepimize fikir olur aldımlarımız :KK16::KK16::KK16:
Arzum Marka Kepççe takımım sayfa 15'te ..
Özel yaptırdığım baharat takımlarım sayfa 15'te :)

Bir çoğu sayfa 17'de :)
Sayfa 18'de Özdilekten aldığım ürünlerim :)

Türk Kahvesi Fincanlarım :KK36:

$8691212075294_0.jpg

Tepsilerim :KK68:

$ImageUploadedByKadÃ-±nlar KuluÃ-Ë-buÃ-Ë-1406320399.279525.jpg
DSC_0338.JPG
IMG_2019.JPG

Yatak Örtüm, şimdilik 1 tane ama devamı gelecek :KK36:

53-492246-big.jpg

English Home ve Madam Coco havlularım, şimdilik bu kadar ama devamı gelecek :KK68:

2014-02-25_005736.png
SAM_2571.JPG

Baharatlıklarım ve cam kavanozlarım :KK68:

10500509_1465098873745249_7367057560435751986_n.jpg

bakliyat-cam-kavanoz.jpg

Eklentiler

• 27543_6037479_7870910100_LO1_large.jpg
    27543_6037479_7870910100_LO1_large.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 419
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzeller canımcım büyük parçalardan başlamışsın en güzeli Rabbim tamamlamayı nasip etsin aşkla kullan:nazar::KK16:

Çok güzeller canımcım büyük parçalardan başlamışsın en güzeli Rabbim tamamlamayı nasip etsin aşkla kullan:nazar::KK16:

Evet balım bunları alıp kurtulalım dedik.
Şimdi nevresim takımları vs bunlara geçeceğiz.
Bu arada, küçük ev aletleri, bütün halıları ve perdeleride kız tarafımı alıyordu?

Merhaba Hatunlar,
Bunlarda benim çeyizlerim.
Daha almam gereken eksik olan çoook şeyim var.
Aldıkça paylaşacağım, dilerim hepimize fikir olur aldımlarımız :KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 1180258 Eki Görüntüle 1180259 Eki Görüntüle 1180260 Eki Görüntüle 1180261 Eki Görüntüle 1180262 Eki Görüntüle 1180263

en iyisini yapmışsın canım büyükleri alıp kurtulmussun hepsini güle güle kullannnn :KK16::KK16::KK16:

en iyisini yapmışsın canım büyükleri alıp kurtulmussun hepsini güle güle kullannnn :KK16::KK16::KK16:

Çok çok teşekkür ederim. :KK16:
Evet büyükleri aldım, hoşuma giden böyle ufak tefek şeyleride almaya devam ediyorum :KK34:
Emsan'ın, Karaca'nın çeyiz paket kampanyaları oluyor çokta uyguna geliyor.
Umarım denk gelirsiniz.

Teşekkür ederim canım benim.
Dilerim daha güzelleri senin olur :KK16:

Tam da eksik olan parçalarım bunlar :KK1:
Markaları ne bunların canım fikir olsun bana da, teflonlarımı aldım çelikler ve yemek takımını alacağım inşallah yakın zamanda.

Çok çok teşekkür ederim. :KK16:
Evet büyükleri aldım, hoşuma giden böyle ufak tefek şeyleride almaya devam ediyorum :KK34:
Emsan'ın, Karaca'nın çeyiz paket kampanyaları oluyor çokta uyguna geliyor.
Umarım denk gelirsiniz.
nişanlanınca bende zevkle alacagım canım şimdi sadece begendıklerımı aldım kaldı öyle

Markaları ne bunların canım fikir olsun bana da, teflonlarımı aldım çelikler ve yemek takımını alacağım inşallah yakın zamanda.
schafer 'de de kampanya vardı, 4'lü set yapmışlar... Ben de kaçırmadım fırsatı,tavsiye edebilirim.

Ayrıca Özge'cim iyi günlerde güle güle ve aşkla kullan canım, çok güzeller gerçekten :nazar::KK16:

Evet balım bunları alıp kurtulalım dedik.
Şimdi nevresim takımları vs bunlara geçeceğiz.
Bu arada, küçük ev aletleri, bütün halıları ve perdeleride kız tarafımı alıyordu?

En iyisini yapmışsın canım:KK16:Küçük ev aletlerini ben alıyorum kuzum sanırım öyle oluyor ama perde ve halıyı bilmiyorum aileler arasında paylaşılıyor herhalde henüz o işlere girişmedik vallahi :KK60:

Emsan bunlar canım.
Bi tek kahvaltı takımım çok içime sinmemişti ama emsanda çokta hoş kahvaltı takımı göremediğimden içlerinden en iyi olanını almaya çalıştım canım.
Annemde bu markayı kullanıyor çok memnun.
Ayrıca kampanyalar oluyor yakalamaya çalışırsan çok uyguna gelir.

En iyisini yapmışsın canım:KK16:Küçük ev aletlerini ben alıyorum kuzum sanırım öyle oluyor ama perde ve halıyı bilmiyorum aileler arasında paylaşılıyor herhalde henüz o işlere girişmedik vallahi :KK60:

Anladım bitanem.
Bakalım artıkın bizimkilerde hiç birşey konuşmadılar yahu :KK31:

Emsan bunlar canım.
Bi tek kahvaltı takımım çok içime sinmemişti ama emsanda çokta hoş kahvaltı takımı göremediğimden içlerinden en iyi olanını almaya çalıştım canım.
Annemde bu markayı kullanıyor çok memnun.
Ayrıca kampanyalar oluyor yakalamaya çalışırsan çok uyguna gelir.

Benim de içime sinmiyor bu kampanyalar ya. İçinden bişeyi illa ki kötü çıkıyor :KK31:
Bi çeyizcide çelik tencere takımı, düdüklü tencere, çaydanlık-cezve takımı, çay takımı, çkb takımı Hisar; 12 kişilik yemek takımı, kahvaltı takımı, 24 parça servis seti ve onun çkb takımı Kütahya porselen olan bi kampanya gördüm aslında o içime sindi ama 2.700 lira, fiyatı iyi mi bilemedim.

schafer 'de de kampanya vardı, 4'lü set yapmışlar... Ben de kaçırmadım fırsatı,tavsiye edebilirim.

Ayrıca Özge'cim iyi günlerde güle güle ve aşkla kullan canım, çok güzeller gerçekten :nazar::KK16:

Canım çok seviniyorum böyle beğendiğinize dair yorumlar görünce :KK16:
Ya valla bi kaç yıl önce tancere tava aldığında bu kadr mutlu olacaksın deseler gülerdim :KK53:
Ama şimdi eve ne zaman getirecekler eşyalarımı diye dört gözle bekliyrum valla.
Schafer'den ne kadara aldın kampanya ile tatlım?

X