ÖZGE'nin ÇEYİZCİKLERİİİİ :)))))

Aynen 900 benim çkb takımı. Günlük içinde 18prça yemek kaşığı çatalı bıçağı aldım. Kahvaltılık bulamadım bi türlü zevkime göre. Migrosa bakayım sağol canım bilgi icin

Merhabaaa benimde bugün Bernardodan ceyiz setim gelecek inşallah , ben cok begenerek aldim aldiktan sonra yorumlara baktim kotu yorumlarda mevcut tedirgin oldum siz memnun musunuz ?

Merhabaaa benimde bugün Bernardodan ceyiz setim gelecek inşallah , ben cok begenerek aldim aldiktan sonra yorumlara baktim kotu yorumlarda mevcut tedirgin oldum siz memnun musunuz ?

Canim ben daha evlenmedigim icin kullanmak nasip olmadi :) bernardonun kotu olacagini sanmiyorum acikcasi. Ama yine de belli olmaz. Umarim memnun kaliriz

Canim ben daha evlenmedigim icin kullanmak nasip olmadi :) bernardonun kotu olacagini sanmiyorum acikcasi. Ama yine de belli olmaz. Umarim memnun kaliriz
O zaman ikimize de hepimize de gule gule kullanmak nasip olsun yarim saat oldu benim takimlar geleli simdilik hiicc sikinti yok :)) yalniz tencere setim eksik geldi onuda halledecegiz :)

O zaman ikimize de hepimize de gule gule kullanmak nasip olsun yarim saat oldu benim takimlar geleli simdilik hiicc sikinti yok :)) yalniz tencere setim eksik geldi onuda halledecegiz :)

Amin canim. Benimde gunluk yemek takimimdan bi tabagim kirik gelmisti hemen goturdum tabagi. Yenisini verdiler. Mağdur etmiyorlar hic. O konuda bi sknti yok. Bide 6 ay icinde degistirme hakki falan vardi. Habern olsun :)

Hepsi çok guzel güle güle kullan inşallah. Ayrıca da çelik tencere takımı ve çatal bıçağa ayrı bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…