- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
-
- Konu Sahibi Purposeless
selam canım bugün bi arkadas daha sormus nevresim, ben dantela vita öneriyorum bi bak istersen,
bardak olayına gelince çelik tepsili çay setleri kadar zevksiz bişi olamaz bana göre :) paşabahceden şık bir çay bardağıyla tabagı secip 6 lı takım yapmayı tercih ederim. kristaller içinde bana göre kristal her zaman şıktır yerini hiç bişi tutmaz ama almakta mecburi diil tabiki:)
Ay iyi yapmissin mutfaga ara vermekle gercekten aldikca alasi geliyo insanin :))) bende tam tersi nevresim alisverisimi minimumda tutucam ondan sana dantela dedim ama cok alicaksan ona can dayanmaz gercekten , bi cok iyi marka war alinabilicek, bizlerlede paylas aldikca canim :)Ben bardak olayini es geciyorum yaa :) mutfaktan yakami bi sıyırayım. Aldikca alasi geliyor insanin. Fuzuliye kacmaya baslamisken elimi ayagimi cektimyatak odasina basladim. Dantela vita bana cok pahali geldi yaa. Ben nevresim takimini fazla almak istiyorim cabuk skılıyorum cnku. Ama bu kdr pahali olunca zor olur. Tac ve ozdilek kullanan arkadaslarimdan da hep kotu yorumlar aldim. Aryildiz iyi dediler soley ve sarev dediler bide. Bakalm onu biraz daha arastirmam gerek sanirim. Çok zor isleerrr
Ay iyi yapmissin mutfaga ara vermekle gercekten aldikca alasi geliyo insanin :))) bende tam tersi nevresim alisverisimi minimumda tutucam ondan sana dantela dedim ama cok alicaksan ona can dayanmaz gercekten , bi cok iyi marka war alinabilicek, bizlerlede paylas aldikca canim :)
Gule gule kullanin ,hepsi birbirinden guzel
Napıcaksın ki o kadar battaniyeyi ? Fazla bile almışsın benceMadame coco' dan 4 tane battaniye aldim toplam 5 tane battaniyem oldu. 3 tane kalın. 2 tane mevsimlik. Daha alayimmi yeterli mi bilmiyorum kizlar fikirlerinizi bekliyorumm
Napıcaksın ki o kadar battaniyeyi ? Fazla bile almışsın bence
Englishhome yorgan indirimi vardı bugün. Ben extrasoft olanını kullaniyorum cok memnunumm bide pamuk olanını almayı düşünüyorum yorgana geçiyim diyince bildiriyim istedim
Bu takımı nerden aldın acaba cok şirin bi pembe bayıldım ve fiyatı nedir ?
Bu takımı nerden aldın acaba cok şirin bi pembe bayıldım ve fiyatı nedir ?
Baya uyumlu olmus valla iyi denk gelmis canım. Bnm kahvaltı takımıma da böyle bi takım arıyorum ama renkleri lila mor falan. Topiğimde var ilk sayfada. Lila mor gibi tonlarda varmıdır bu aldığın takımda acaba? Fiyatıda cok uygunmus varsa hemen gidip alayım diyorumMigrostan aldim canim 52 liraya :) kahvalti takimima uyan pembe tonunda olsun hemde cok begeniim diye okadar cok yer gezdim netten baktm falan sonunda hic beklemediim bi yerde buldum :) hemde bayaa ii bi fiyata ☺
Baya uyumlu olmus valla iyi denk gelmis canım. Bnm kahvaltı takımıma da böyle bi takım arıyorum ama renkleri lila mor falan. Topiğimde var ilk sayfada. Lila mor gibi tonlarda varmıdır bu aldığın takımda acaba? Fiyatıda cok uygunmus varsa hemen gidip alayım diyorum