ÖZGE'nin ÇEYİZCİKLERİİİİ :)))))

selam canım bugün bi arkadas daha sormus nevresim, ben dantela vita öneriyorum bi bak istersen,
bardak olayına gelince çelik tepsili çay setleri kadar zevksiz bişi olamaz bana göre :) paşabahceden şık bir çay bardağıyla tabagı secip 6 lı takım yapmayı tercih ederim. kristaller içinde bana göre kristal her zaman şıktır yerini hiç bişi tutmaz ama almakta mecburi diil tabiki:)

Ben bardak olayini es geciyorum yaa :) mutfaktan yakami bi sıyırayım. Aldikca alasi geliyor insanin. Fuzuliye kacmaya baslamisken elimi ayagimi cektim yatak odasina basladim. Dantela vita bana cok pahali geldi yaa. Ben nevresim takimini fazla almak istiyorim cabuk skılıyorum cnku. Ama bu kdr pahali olunca zor olur. Tac ve ozdilek kullanan arkadaslarimdan da hep kotu yorumlar aldim. Aryildiz iyi dediler soley ve sarev dediler bide. Bakalm onu biraz daha arastirmam gerek sanirim. Çok zor isleerrr

Ay iyi yapmissin mutfaga ara vermekle gercekten aldikca alasi geliyo insanin :))) bende tam tersi nevresim alisverisimi minimumda tutucam ondan sana dantela dedim ama cok alicaksan ona can dayanmaz gercekten , bi cok iyi marka war alinabilicek, bizlerlede paylas aldikca canim :)

Paylaşmam mııı bu aksam battaniyeyi aldık sevdicegime dedim hemen eve gidip kk'ya fotosunu koyup kizlardan yorum almam lazim diye oda gülüyor bana

Madame coco' dan 4 tane battaniye aldim toplam 5 tane battaniyem oldu. 3 tane kalın. 2 tane mevsimlik. Daha alayimmi yeterli mi bilmiyorum kizlar fikirlerinizi bekliyorumm

Battaniyelerimm..

Eklentiler

• 2015-11-21 22.44.38.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 127
  • 2015-11-21 22.47.26.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 142
  • 2015-11-21 22.47.06.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 134
  • 2015-11-21 22.46.53.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 137
  • 2015-11-21 22.46.39.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 133
  • 2015-11-21 22.46.13.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 133
  • 2015-11-21 22.44.38.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 136
  • 88158124290825106150.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 145
Bende 2 tane çift kişilik var, bir tane de tv için olan kucuklerden aldım EH den. Zaten tek kısılık battaniyeninde mantıgını anlamıs degılım. 2 kişilikte tek kısı yatamıyor mu

Napıcaksın ki o kadar battaniyeyi ? Fazla bile almışsın bence

Yaa bizim kendimi bildim bileli misafr cok olur yatiya kalan falan. Sulale cok kalabalik. Sadece anne tarafinda 30 torunuz biz. O derece yani :) ondan bu tur seyleri biraz fazla almaya calisiyorum skntı yasamim kalabalik misafrm fln geldgnde diye. Ama battaniye yeterli olur herhalde dedgn gbi. Nevresim yorgan olaylarina gecim artik :)

Englishhome yorgan indirimi vardı bugün. Ben extrasoft olanını kullaniyorum cok memnunumm bide pamuk olanını almayı düşünüyorum yorgana geçiyim diyince bildiriyim istedim

Bu takımı nerden aldın acaba cok şirin bi pembe bayıldım ve fiyatı nedir ?

Migrostan aldim canim 52 liraya :) kahvalti takimima uyan pembe tonunda olsun hemde cok begeniim diye okadar cok yer gezdim netten baktm falan sonunda hic beklemediim bi yerde buldum :) hemde bayaa ii bi fiyata ☺

Migrostan aldim canim 52 liraya :) kahvalti takimima uyan pembe tonunda olsun hemde cok begeniim diye okadar cok yer gezdim netten baktm falan sonunda hic beklemediim bi yerde buldum :) hemde bayaa ii bi fiyata ☺
Baya uyumlu olmus valla iyi denk gelmis canım. Bnm kahvaltı takımıma da böyle bi takım arıyorum ama renkleri lila mor falan. Topiğimde var ilk sayfada. Lila mor gibi tonlarda varmıdır bu aldığın takımda acaba? Fiyatıda cok uygunmus varsa hemen gidip alayım diyorum

Walla canim 2 cesit vardi sekil olarak. Bi bu benim aldgm bide ucu sivri gelen bi model vardi. Benim aldgm modelde sari mavi pembe yesil vardi. Digerinde lacivert mor falan vardi. Ama belki bizim burda renk kalmamistir. Sen bi git bak istersen. Denk gelir belki fiyati gayet iyi cnku. Zaten normal catal kasik bicak takimina 1000 lira verioz. Kahvaltilik icin okdr pahaliya fln gerek yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…