ÖZGE'nin ÇEYİZCİKLERİİİİ :)))))

Bi kaç çeyizimiz aynı sadece serileri farklı ben severek kullanıyorum bi sorun çıkarmadılar şükür güle güle kullanın =)

Kızlar mutfak icin baska neler alabilirim?
Cam bardak seti alayim mi sizce kadehi su bardahi surahi cay bardagi fln filan

kristal olanlardan almayı düşünmüyorum ben. paşabahçede daha düz modelli, ama oldukça şık bardaklar, karaflar, sürahiler var. onlardan alacağım. 500-600 TL bir sete vermek mantıklı gelmiyor.

kristal olanlardan almayı düşünmüyorum ben. paşabahçede daha düz modelli, ama oldukça şık bardaklar, karaflar, sürahiler var. onlardan alacağım. 500-600 TL bir sete vermek mantıklı gelmiyor.

Aynen o kristal takimlarini bnde pek mantkli bulmuorm. Evlenen arkdslarimda alma diolar. Gumuslukte duruo kullanmiyorum bosuna alma diolar hep. Onerebileceginz bi takim varsa foto fln paylasirsaniz cok sevinirim walla :))

Piyasada doğru düzgün kullanışlı bi model bulamadım hem yemek takımına uysun hem şık olsun derken 1 yıl geçmiş.
Cam ve kristal objeleri de oldukça seviyorum dekorasyonumda da ağırlıklı olarak kullanmaya çalışıyorum.
Evin en görünen kısmında tv ünitesi üzerinde bi vitrinim var eve gelen ilk bardak ve cam objeleri görüyor.
Klasik bi vitrinle evin bi köşesinde görünmeyebilir o yüzden alcam dolabı bekleyecek, kırıp dökmeyen bi misafir gelcekte çıkaracağım diye düşünülebilir.
Bu yüzden ihtiyacınıza ve yaşam alanınızı düşünerek karar vermelisiniz.
Çeyizde olmalıdır kesin almalısın sözlerini de bi kenara bırakın.
Öyle al vitrini beklesin yapmıyorum günlük olarak paşabahçe v.s gibi değişik ebat ve şekilde bardaklar misafir içinde kristaller.
Bardakları vitrinden indir yıka kurula leke kalmasın bi daha sil vitrini sil bardakları yerleştir neredeyse epey vakit alıyor ee tabi ev hoş görünsün kaliteli evladiyelik (tabi kırılmazsa) bişeyler olsun diyorsan yılda 2 kere bu süreci yaşamak çok sorun olmuyor.
Düşünürseniz Canbanın ürünlerini tavsiye edebilirim

Kiyamam cnm yaaa uzun uzunda yazmissin valla cok sagoll :) cok kararsizim yaa bilemiyorum. Cok da gereksiz pahalilar gercekten.
Bide ben sey dusunuyorum kadeh, su bardagi, mesrubat bardagi takimi alsam , bide celik tepsi cay bardagi sekerlik takimi fln alsam. Olmaz mi ki? Ayy bilemedm kafam cok karisik yaa.

Bu süreçte fikire örneklere çok ihtiyaç oluyor o yüzden on parmak yazıncada... umarım faydası olur.
kadeh meşrubat sürahi karaf aldım ben. su bardağı meşrubattan 4 cm kısaydı o yüzden almak gereksiz geldi meşrubat bardağı 4 cm uzun diye su içilemez değil diye düşünmüştüm.

Imm yani kadeh meşrubat sürahi takım alınabilir.
Çelik tepsili çay setleri hem pek kaliteli hemde kullanışlı bulmuyorum çay seti olarak alınca fiyatıda kristal bardaklar kadar yüksek.
Günlük pek kullanılmıyor zaten, metalin lekesi izi bitmiyor genelde dolapta bekliyor tepsisi.
Misafir için olsun bi tane diyorsan set değilde ayrı ayrı almak daha uygun fiyata geliyor. İçine sinen bi tepsi üzerine günlük yada misafirlik şık uygun fiyatlı çeşit çeşit çay bardağı takımı kullanabilirsin.
Hisar - Tearend Çay Bardağı
koleksiyon, istalbul, tiryaki, faruk malhan çay bardakları çok fazla çeşiti var seçmek pek kolay değil
güral porselen kristal çay bardakları

Aslinda varya cook cook haklisin cnm. Çelik 3lü otantik tepsiler falan oluyor kucuklu buyuklu. Onlardan alip koyarim ceyize. Takima gerek yok. Zaten takim olunca niye bukdr fiyatlar ucuyor anlamiyorum yaa. Kullanmayacagm bsyide bosuna almak istemiyorum. Zaten bi ton masrafa giriliyor. Müsriflige gerek yok ama dmii

Kızlaaarr mutfagi artik birakip yatak odasini halletmeye karar verdim. Nevresim takimlarini hangi marka almayilim. Onerilerinize coook ihtiyacim vaaaar

Aynen o kristal takimlarini bnde pek mantkli bulmuorm. Evlenen arkdslarimda alma diolar. Gumuslukte duruo kullanmiyorum bosuna alma diolar hep. Onerebileceginz bi takim varsa foto fln paylasirsaniz cok sevinirim walla :))
canım takım olarak bakmıyorum ben. bence en yakın paşabahçe mağazasına bir git, eğer düz bardak beğeniyorsan illa zevkine uygun bir şeyler bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…