Özgecan Aslan'ın katilinden kan donduran ifadeler...

çok istemene rağmen engel oldu demek öyle mi sapık herif:KK62:

peki şimdi biz türk halkı olarak neyi çok istiyoruz biliyor musun

senin o pislik bedenini canlı canlı parçalara ayırmak sende engel olabilecek misin bize:KK11:

Tecavüz edememis hayvan bir ceza indirimi almazsin inşallah inleye geberirsin.

Tecavüz etmedim diyor ki hapiste başına bi iş gelmesin diye herhalde sıfatına ..... Kuş kadar beyniyle cesedi yakınca delilleri yok ederim sandığı gibi tecavüz ettiğinin de ortaya çıkmayacağını sanıyor b.k suratlı mahluk

Tecavüz edememis hayvan bir ceza indirimi alcinayetnşallah inleye geberirsin.

Vahşice adam öldürmeden ağırlaştırılmış müebbet alacak bence ama babası ve arkadaşı umarım cinayete yardım ve yataklık etmeden 10 yıl falan alıp yırtmazlar.

Okurken gözlerim doldu. Ya nasıl bir vicdansızlıktır bu? Nasıl bir zihniyettir?
Seni doğuran anaya da,sana terbiye veren aileye de yazıklar olsun. İğreniyorum. İğreniyorum.

Rabbim şu kıza yaptıklarınızı mumla aratacak belalar versin size.

Okurken kalbim sıkıştı resmen.. Ah böylelerini ibreti alem için halkın içine salacaklar ki görsünler.. İnsan öldürmek, ızdırap çektirmek nasıl oluyomuş.. her zerresini ateşe vereceksin!

Allah senin ve senin gibilerin belasını versin şerefsiz... Sırf sen ve senin gibiler için idam gelsin.. İnleye İnleye öl köpek...

Allah cezasını versin.Nasil yaptın, nasıl kiydin.Birde ellerini kesmiş nasıl bir vicdan.
Babasıda adam değilmiş :KK12:Oğlunu teslim edeceğine ortaklik yapmış :KK12:

Kelimelerim bitti gercekten. Okadar cumlelerim varken iki kelimeyi bir araya getiremiyorum. Vahset. Yalniz otobuse binmek, sacin acik olmasi, okumak, en agirida kadin olmak mi zemin hazirladi bu adilige? Ben anlamakta zorlaniyorum. Serefsiz igrenc duygularini icgudulerini anlatiyo bide utanmadan. Bu kadar zormu kendine hakim olmak? İrade degilmi insani insan yapan? Hayvan diyoruz akli var fikri yok icgudu diyoruzda, ben sokakta yalniz kaldigim bir erkek kopegin, erkek kedinin ne lafla, ne elle tacizine nede tecavuzune ugradim?

Allah bildigi gibi yapsin, bin beter etsin. Tum bu dusuncedeki mahluklarda kendi pisliklerinde bogulsun ins.

ne cürretle tecavüz etmesini engeller?hayatında sahip olduğu tek başarı cinsel organ sahibi olmak olan şerefsiz reddedilince gururuna yediremiyor. kadınları insan olarak görmüyor ki. onu tatmin etmeye yarayan varlıklar. yetiştiren baba da bu.ne beklenebilir? işin kötüsü bunlardan o kadar çok ki. umarım bu varlığa bile acımamızı sağlayacak kadar kötü haberlerini alırız.

ALLAH KAHRETSİN SENİ KÖPEKK CEZAEVİNDE SENİN GEREKEN CEZANI VERECEKLERDİR HİÇÇ MERAK ETME.,KIZCAĞIZA YAŞATTIĞIN KORKULARININ AYNISINI KOĞUŞTA SANA YAŞATACAKLARDIR İNŞALLAH ..

Biz nasıl bir Dünya'da nasıl bir Ülke'de yaşıyoruz böyle??!!! Başımıza bir şey gelmeyin günü çok büyük şans sayacağız artık.Nasıl bir mahluksun ki sen biber gazı bile kar etmemiş!! Senin kardeşin, annen, Kuzenin yok mu ?? Bunları yaparken onlar aklına hiç mi gelmedi? Ölüm bile kurtuluş olur senin için.

Bir adam evli ve bir kıZ çocuğu varmış. Nasıl insansın sen insanda değilsin canavarsın. Allah böyle insanların tez zamanda cezasını versin inşallah. O adamı halka verin öteki psikopatlar yapacaklarından korksunlar.parçalamak lazım bunları

image.jpg gözlerimden yasların süzülmesine sebep olan boğazımı düğümleyen kare.senin o fotorafı tutan minik ellerine ömrümü veririm ben kız cocuğu.o üzgün yüzüne kıyamam senin bitanem benim..bu kare bile anlatmaya yetiyor herseyi minicik bedeniyle orada o bile anlamıs etrafında ne olup ne bittiğini anlamıs da oturmus kara kara düsünüyor bebeğim

X