Beratcan'ın katilinden kan donduran ifade

Allah ın kalbim sıkışıyor artık dayanamıyorum :KK43: şeytanın işini nasıl bu kadar kolay hale getirdi bu insanoğlu .. Nasıl bu kadar nefislerine yenik düşmüş hale geldiler. O çocuğun gözündeki o korku içindeki o haykıramadığı feryatlarından hiç mi için acımadı be pislik adam nasıl kıydın ya nasıl? Benimde oğlum var ve bi an empati yaptım yapmaz olaydım hayal ederken bile nefesim kesildi ciğerim söküldü bi an sanki :KK43: gerçeğini yaşatmasın Rabbim...Allah belanızı versin adi herif ve ve adi kadın. Dünyanın canı cehenneme

Cocuk agzi bantliyken arabada insanlar mi varmis bu iste vahşet bu artik son damla olmali hepsine idam sart annede asilsin sucluysa sen bi tarafina sahip cikamayacaksan evlat dogurmayacaktin boyle bela gorup olduruyorsunuz vicdansizlar
Pislik işleyen adamla kadını meydana alacaksın sırtlarını açacaksın yağlı urganla şak şak bi güzel silkeleyeceksin sonra atacaksın hücreye bi daha da çıkarmayacaksın!

insan olmaktan utanır oldum,gün geçmiyor ki bi yavrunun Canına kıyıldığı veya iğrenç işlere alet edildiklerini görmeyelim,bu nedir ya,nereye gidiyoruz?artık ne bekleniyor ki!asılsın bu canlılar ve masumlar başta olmak üzere herkes bi nefes alsın.

İnsanlar ne kadar şerefsiz olmuş 3 kuruşluk zevk için evladını gözden çıkarmış resmen inanılır gibi değil insanlık nereye doğru gidiyor acaba...

İdam geri gelsin böyleleri iki uc yila aramizda gezmesin..olan zavalli cocukla babaya oldu..

Yaptığın günahın bedelini o zavallı yavrucak ödedi. Rabbim bunun cezasını kat ve kat yaşatır sana insallah.... kadinligimdan artık utanır oldum....

anne 6 yıldır berabermiş bu adamla. iki tane adamla daha görüşüyormuş. katil, bu kadın için 3 yıl önce karısından boşanmış. bu kadın boşanmadığı gibi iki erkekle daha ilişkisi var diye intikam için öldürmüş. katil herif, çocuğun suçu ne, kadını alıp def olsaydınız ya.
kadının yediği haltlar, belki aldığı beddualar yüzünden olan masuma oldu.

Kocasi da bugun muge anli ya baglandi evliligine bir sans verecekmis ulan karin 2 yildir birlikteyim demis adamla çocuğun görmüş karini baskasiyla bu ne mide yaa karim de hala al koynuna bu kadinlari vazgecilmez kilan nedir anlamiyorum

X