Özenmek = samimiyetsizlik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi kendini övmemiş ki arkadaşlar niye üstüne gidildi anlamadım?
Konuyu mu düzenledi, önce kendini övdü de sildi mi diye bir kez daha baktım hatta.
Runner ve peçete yani abartı değil ki, neyse anlamadım ben.
Herkes istediği gibi ikramda bulunabilir, misafire özenmek iyidir. Bir de güleryüzlü olursan runnerin falan önemi kalmıyor zaten 😉

Sadece runner ve pecete değildir bence ya. 😂 Bu kadar laf bunlar icin yapilmamistir.
Bazen görüyorum bir kahve verecek mesela yanina kahve tozundan sekil şukul yapanlar, çay bardaginin kenarina süs koyanlar filan aklima geliyor benim. 😂 Masaya alakasiz saçma süsler koyanlar ya da...

Sadece runner ve pecete değildir bence ya. 😂 Bu kadar laf bunlar icin yapilmamistir.
Bazen görüyorum bir kahve verecek mesela yanina kahve tozundan sekil şukul yapanlar, çay bardaginin kenarina süs koyanlar filan aklima geliyor benim. 😂 Masaya alakasiz saçma süsler koyanlar ya da...
Yok neden öyle saçma sapan şeylere gireyim
Söylediğim kadar .

Şu an okuldan sonra dinlenmek amaçlı kendime kahve yaptım. Tepsime mum bile yaktım inanın ki. Yalnız kendime de yaparım bir misafirim gelse ona da yaparım. İnsan sevebilir, özenebilir çok normal.Boşver sen herkesi. Çok gerildilerse bir daha da gelmesinler 😀

yapmak istediğim.

Eklentiler

• biskuvi-koltuk-gelin.jpg
    biskuvi-koltuk-gelin.jpg
    243,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 1198225_m.jpg
    1198225_m.jpg
    294,3 KB · Görüntüleme: 47
onlar pembik gelin :KK70:

O kadar saçma bi durum yaşamış ve üstüne bu duruma bir de üzülmuşsunuz. Hastanedeyim şuan yatıyorum ve kıkır kıkır güldüm. Komşulariniza ayrı size ayrı güldüm. Bence görüşmeyin suç islemeden seni suçlu hissettiren tuhaf kişilerden uzak durun .
Demeleri gerekirdi ki bizi onemsemis ve ozenmis.. dememiş birde kıskanmıslar ve de sizi de suçlu hissetirmisler tam bir ruh emiciler.

yapmak istediğim.
bence bunlar troll ya dalga geçelim gülelim falan diye
gerçekten bunu yapan varsa da yazık harcanmasınlar her ota bir bölüm var ünivlerde buna da bölüm açsınlar sunum perileri bölümü :KK70: bol bol öğrenci falan yetiştirsinler

ben de kayinvalideme ilk gunduz gittigimde cok sasirmistim servis tabaginin ustunde kucuk kucuk 5 tane tabak vardi. agzimi tutamayip niye bu tabaga koydun hepsi ayri zaten demistim :KK70: orda bi uzaklastik onunla…

herkes sizinle ayni olmak zorunda degil, sakaya vurup gecseydiniz.
Böyle kaynanalarin değerini bilmeniz lazımdı 😉
Benimkide buzdolabında yemek var isit ye istersen demişti😒
Tava da aha orda dedi🙃

hangi konu oldugunu soylemezsen olucekmisimm 🥺

ay ne demişti ki güzel giyinmek üzerine abartılı yorum ? merak ettim
Lulutas'ın sünepe giyinmek ile ilgili konusu vardı.
Orada giyinmeye ne kadar önem verdiği, dolabının nasıl güzel kıyafetlerle dolu olduğundna falan bahsetmiş. Cümle cümle hatırlamıyorum ama oldukça rahatsız edici bir mesajdı bana göre.

Merhabalar . Kısaca özet geçeyim . Komşularım sana gelmek istiyoruz dediler ok dedim Çay vs ikram hazırladım. Ama sunuma biraz özendim . Ama çok aşırı değil yani işte runner renkli peçete falan . Herseyi çok beğendiler ama bugün de karşılaştım biri dedi ki çitayı çok yukarı çıkardın öbürü diyor ki bize gelince sen ne beğeneceksin biz de o ayarda yapmak zorunda kalırız , öbürü de diyor ki ya ben böyle ortamları sevmiyorum aslında hani doğal olan samimi şeyleri seviyorum 😟
Neyse özür dilerim dedim çok bişey yapmadım yine de ama bilsem hiç uğraşmazdım
Yani yanlış mı yaptım ya sinir oldum sadece kendim de olsam güzel sofra sever yapardım ama bu sadece benimle ilgili yani başkasına gitsem de aramam
Ay ne önemli bir dert Allahım, gereksiz sunumculuk. Dert nerde? Bi de komiksiniz yani saçma sapan sunum tripleri 😂 aynen en mükemmel sizsiniz hep kıskanıyolar sizi

Ben yapmakla uğraşamam usengecim ama yapana saygı duyarım çok da güzel bir şey.
Görsel olarak cafelerde bile öyle yerleri tercih ediyorum iki sunum için tonlarca kazığı yiyor geliyorum 🙃mutlumuyum mutluyum 😅
Öyle ortamda yemek yedikleri için mutlu olmalılar kendileri de nasıl isterse öyle yapsın😅

Lulutas'ın sünepe giyinmek ile ilgili konusu vardı.
Orada giyinmeye ne kadar önem verdiği, dolabının nasıl güzel kıyafetlerle dolu olduğundna falan bahsetmiş. Cümle cümle hatırlamıyorum ama oldukça rahatsız edici bir mesajdı bana göre.
lulutaş inanılmaz yanlış tercihler yaptığı için işyerinde de bununla ilgili eleştiri aldığı için açmıştı konu o değil mi hepimiz internetden alışveriş yapabiliyorsun (renkleri iyi seçemiyordu) filtreleme yöntemini kullanarak alışveriş yap demiştik o konu sanırım

kılıksız miskin durursun öyle giyinirsen anlamında sünepe dediyse (ki o anlama da gelir) sıkıntı yok ama hakaret amaçlı ezmek için dediyse ayıp etmiş tabii ki :KK43: o mesajı hatırlamadım ama nahoş olmuş

konu sahibi hakkınızda konuşuyorum huu :) yanlış anlaşıldıysanız kendini açıklama fırsatınızda doğmuş oldu ya da söylediğinizden pişman olduysanız :KK66:

Kusura bakmayın bende öğretmenim ve öğretmen dediğim kişi toplumun mimarıdır her konuda parmakla gösterilen kişidir , bende eksideyim ama umrumda olmaz dikkat ederim her zaman üstüme basıma . Paçoz olamaz bir öğretmen kusura bakmayın annemde aynen sizin gibiydi öğretmendi güya o da ama herkes arkasından gülerdi , ona da söyledim size de söyleyeyim cimrisiniz, kendınizi sevmiyorsunuz . Biz ne desek değişmezsiniz annemden tanıyorum sizi mezara. Götüreceksiniz aynen devam , ha o borcu var dediğiniz kişi de son derece memnundur halinden kendısını rezıl etmıyor çünkü buna da emimin

Bu kişi ben olmalıyım , 6 ayakkabı aldığınız çocuk size büyüyünce ne diyecek söyleyeyim . Kendımı bildim bileli annem hep üstü başı dökülen yüzünde bir gün makyaj olmayan , babamın veya oradan buradan aldığı dandik şeyleri giyen birisi oldu .. üzerinde aynı sizinki gibi saçma sapan alakasız renkler , şeyler vs vs .. kardeşimin düğünğnde bile siyah elbise içine beyaz sütyen takmıstı ve askıları görünüyordu . Neyse hayatım annem okula gelir mi annem iş yerime gelir mi korkusuyla geçti resmen . Şimdi ben de öğretmenim , marka demek istemiyorum ama kalitesiz bir şeyi almam da , giymem de, kullanmam da. Kusura bakmayın. Kıyafet bakım belki herşey değil ama çok şey . 29 ekim için z.ra marka bir ceket aldım 700 TL ama gören herkes nereden aldığımı sordu ve yıllarca kullanırım çünkü kaliteli . Şu anda bile biraz şık giyinsem 4 yaşındaki parmak kadar kızım “ anne ne güzel oldun “ der, o küçücük çocuğa bile rol model oluyorum. Annelik 6 Ayakkabı alarak değil , iyi bir rehber olarak , örnek olarak , duruş tavır vs herseyinizle kızınıza rol model olmak demektir..
Başkasının verdiği kabanı giymek ne demek ya , sen kendıne göre beğendiğin bir kaban alamıyor musun da başkasına göre , ki veren kişi beğense kendısı giyse zaten sana vermez - onu giyiyorsun şaka gibi resmen . Sen kendine değer vermezsen kimse vermez . Sonuç olarak bak ben annem gibi olmamak için 3 kilo alsam kafayı yiyorum, marka takıntım var . Asla pazardan vs alıp giyemem . Bir tane olsun düzgün olsun kaliteli olsun . Zaten zamanla dolabın hep kaliteli şeylerden oluşmuş oluyor . Su an arkadaşlarım aralarında evine girip dolabını indireceğiz diye espri yapar , en yakın arkadaşım dolabını satsan araba alınır der . Kısaca kızının benim gibi marka takıntılı alışveriş kolik olmasını istemiyorsan, dur artık . Mezara gitmeyecek o paralar . İnsan gibi yaşa insan gibi muamele gör . Cimrilikten pintilikten elinizden gelse tuvalete gitmeyeceksiniz ya . Sonra neden bana bu şekilde konuştu diyorsun arkadaşın için , sen kendıne saygı duymuyorsun ki . O neden duysun .ağzına geldiği gibi konuşur tabi Sen kendıne değer vermiyorsun ki , o neden versin . Hayret bişeysiniz. Ruhunuz fakir .
S sassyassyy sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al. 💅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X