- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
-
- Konu Sahibi Queen of the North
eşinizle ortak yönleriniz varmı ,yoksa sizde benim gibi zıt kutubuz birbirimizi cekıyoruz diyenlerdenmısınız...bizim aynı günde evlenmek dısında ortak yönümüz hiç yok ama mükemmel anlasıyoruz..
Merhaba,
Eşimle tek ortak yanımız alışverişi ikimizde çok severiz. Onun dışında malesefBen senden şanslıyım ama iki tane ortak yönümüz var en azından
bende oda yok yani benımle herseyı yapar bende onunla herseyı yaparım ama ne bilim yani zevkler falan uclarda ama allahtan uyum saglayabılıyoruz birbirimize
Ama ben gerçektende birbirine zıt karakterde , kişiliklerde olan insanların evliliklerinin daha iyi gittiğine inanıyorum. Herşeyde de ortak yönlü olunmaz ki zaten. Çok sıkıcı olur öyle
ee orasıda öyle zevkler farklı ounca sıkılmakta olmuyo halıyle ben burçlarada ınanırım benım zıt burcum yay ve eşim yay
Yay burçları bana çok çekici gelir oğlumda yayÇok esprili olurlar. Ancak özgürlüklerine de çok düşkündürler:)
Sizin burcunuz ne?
Burçlara inanıyorsunuz madem başak ve ikizler nasıllar?
ben ikizler burcuyum cok konusurum mesela esım fazla sevmez konusmayı evde oturmayı severım esım gezmek ıster
Başak ve İkizler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak toprak grubuna ait bir burçtur. İkizler ise hava grubuna aittir. Buna rağmen bu iki tip arasında bir anlaşma söz konusudur. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. İkizler ise zeki, konuşkan, girişken, hareketli ve neşelidir. Espritüel davranışlarıyla Başak burcunu fazlasıyla etkiler. Her iki tip de hayatı doya doya yaşamaktan keyif alır. Başak ince ruhlu ve duygusaldır. Sadakat ve güven onun için vazgeçilmezdir. İkizler uçarı ve özgürlüğüne düşkün gibi görünse de sevdiği zaman çok iyi bir aşık olacaktır. Aynı zamanda sahiplenici ve kıskançtır. Fakat duygularını saklamayı iyi bilir. Başak ve İkizler birbirlerinin arzu ve isteklerine anlayış gösterdikleri taktirde ortak bir mutluluk yakalayabilirler. Seksüel açıdan her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok faal ve uyumlu bir ilişki yakalayacaklardır.
Bu arada konu sahibi Radyologg eşinizle burcunuzun uyumsuz olduğunu söylemiştiniz.Sanırım siz ikizler o ise yay.Ama bakın ne yazıyor; :))
Sizi büyük ihtimalle Yay'in zeki, merakli, kafa yapisi ve sorulari bastan çikardi. Onun zekasi sizi miknatis gibi çekmis olmali. Yay ateş siz ise hava elementisiniz, atesle havanin birlikteligi harika olacaktir.
Ikinizde monotonluktan nefret eder, sik sik seyahat etmeyi ve yeni seyler kesfetmeyi seversiniz. Onun için birlikte çok eglenirsiniz. Ikiniz içinde ögrenmek çok önemli oldugu için biriniz yüksek ögrenimine devam etmek ya da yeniden üniversiteye gitmek isterse digeriniz onu destekleyecektir. Bilgi toplamak ve yaymak sizler için çok önemlidir, büyük ihtimalle üniversite ya da baska bir egitim ortaminda tanismis olabilirsiniz.
Ikinizde konuskansinizdir ama Ikizler'in Yay'in patavatsiz konusma stiline alismasi gerekecektir. Farkli çevrelerden olsa da tonla arkadaslariniz vardir ve bir arada iyi kaynasirlar, birlikte verdiginiz partiler harika olur.
Yatakta ikinizde yeni fikirlere açiksiniz. Degisiklige esit derecede, ihtiyaç duydugunuz için birbirinizden sikilmazsiniz ve askiniz tazeligini korur.
Yay sevgilinize siki sarilin. Bu iliski, zit burçlarin (yani 6 ay ara ile dogmus olanlarin) kusursuz çiftler olacagina en iyi örnektir.