- 3 Nisan 2010
- 16.021
- 5.086
Payitaht gercegi yansıtmıyor... üzgünüm...Payitaht gerceklik konusunda iyidir.Hâla topkapi sarayinda tutuluyor o devrin kaynaklari..
Kaslari cizilmis kizlar demenizi anlayamadim oyuncu onlar.Karakterleri birebir vermesi beklenemez
Çok teşekkür ederim anlayışınız için, haklısınız evet genelleme olmuş böyle söyleyince kızılıyor fakat toplumuzun gerçekleri maalesef bunlar. Yani benim çevrem gerçekten bu şekilde. Tabii ki sabahtan akşama pembe dizi izlemek diye bir şey olmaz her ikisini de birden yapabiliriz. Pembe dizi izleyen cahildir diye de bir şey yok benim demek istediğim vaktimizi daha güzel şeylerle harcayalım.Buna sebebiyet verdiğim için üzgünüm açıkçası. Keşke mümkün olsa daha çok şey yapabilsem ama annemin saatlerce okuduğunu görmek beni inanın dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Onun içini okuduktan sonra çok büyük bir coşku kapladı. Bu her halinden belli. Ben diğer insanlarında içinin coşkuyla kaplanmasını istiyorum ve buna olabilirsem vesile olmak istiyorum.Rica ederim sorun değil, baştan da belirttiğim gibi başlıkta ev kadını yazınca biraz da genelleme olunca sitemizin aslında özünde iyi olan ama sorgulamaktan geri kalmayan üyeleri neden ev kadını denilince okumayan, sabahtan akşama pembe dizi veya evlilik programı seyredenler kategorisinde anıldı sebebini merak ettiler.
Bir farkındalık olsun istiyorsunuz ama sanırım karşılıklı başlangıç yanlış oldu.
Sizin bir anketör, sosyal deneyci olmadığınıza ikna olacaklardır zamanla.
Bu ne agresiflik.Sağ olunda küçük olduğumu nereden çıkarttınız acaba? üniversite sınavına hazırlanan kişiler büyük yaşta olamaz mı? Gerçekten komiksiniz, ben kendi ailemden, çevremden gördüğüm şeyleri yazdım. Sizi niye bu kadar gerdi bunu da anlamadım. yazdığım şeyler gayet birleştiriciydi ve çoğu kişi de buna katıldı. Neyse haklsınız sizinle tartışıp vakit harcamamalıyım. İyi akşamlar size de Allah sizin açıklığı versin.
Haklısınız :) yani aslında doğru yapıyordum mesela geçen yıl ikisini de doğru yaptım soruların. ama insan günlük hayatta farketmiyor sanırım yaptığı hataları :)tak tak çok önemli o. defalarca girdim ygs'ye. anlatım bozukluğu ve yazım yanlışı fenadır. lys'de edebiyata giriceksen kesin tak zaten
muhtemelen:)Haklısınız :) yani aslında doğru yapıyordum mesela geçen yıl ikisini de doğru yaptım soruların. ama insan günlük hayatta farketmiyor sanırım yaptığı hataları :)
Çok teşekkür ederim anlayışınız için, haklısınız evet genelleme olmuş böyle söyleyince kızılıyor fakat toplumuzun gerçekleri maalesef bunlar. Yani benim çevrem gerçekten bu şekilde. Tabii ki sabahtan akşama pembe dizi izlemek diye bir şey olmaz her ikisini de birden yapabiliriz. Pembe dizi izleyen cahildir diye de bir şey yok benim demek istediğim vaktimizi daha güzel şeylerle harcayalım.Buna sebebiyet verdiğim için üzgünüm açıkçası. Keşke mümkün olsa daha çok şey yapabilsem ama annemin saatlerce okuduğunu görmek beni inanın dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Onun içini okuduktan sonra çok büyük bir coşku kapladı. Bu her halinden belli. Ben diğer insanlarında içinin coşkuyla kaplanmasını istiyorum ve buna olabilirsem vesile olmak istiyorum.
Aynen abla,Öyle eşler var ki siz cilt cilt kitap bitirin, felsefe, psikoloji, kişisel gelişim kitapları okuyun o koca karşısında kitap sözcükleriniz kiyafetsiz kalır.
Aynen abla,
Benim eşim eğer inatçı,kaba ve kompleksli bir adam olsaydı,yediğim dayaklar buradan oraya köprü olurdu. Tövbe Allah korusun.
Fazlasıyla bilinçliyim hayata karşı ,küçük yaşta ayakta kalma çabasından.
Fazlasıyla zorlayıcı oluyorum ve damarına da basmaktan geri kalmıyorum,tabiri caizse kaşındığında.
Okumuş olmanın ve aklımı nasıl kullanacağımı çok iyi bilmenin de etkisiyle bazı cümlelerim kurşundan beter olabiliyor.
Eğer ben böyle olmamış olsa idim,o anlayışlı,naif,merhametli adam bile canavar olabilirdi ,ki denemesi olmuştu.Ben bile kendimi çok aciz hissetmiştim.
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum,okumalı ve ne okuduğumuz iyi anlamalıyız.
Bilinçli olmak hayat kurtarıyor zira.
Karşındaki insanla çok alakalı bazı şeyler, kimi kadında okumuş, kültürlü olur ama eş öyle bir eştir ki psikolojik baskıyla sindirir ve kadının özgüvenini elinden alır.Aynen abla,
Benim eşim eğer inatçı,kaba ve kompleksli bir adam olsaydı,yediğim dayaklar buradan oraya köprü olurdu. Tövbe Allah korusun.
Fazlasıyla bilinçliyim hayata karşı ,küçük yaşta ayakta kalma çabasından.
Fazlasıyla zorlayıcı oluyorum ve damarına da basmaktan geri kalmıyorum,tabiri caizse kaşındığında.
Okumuş olmanın ve aklımı nasıl kullanacağımı çok iyi bilmenin de etkisiyle bazı cümlelerim kurşundan beter olabiliyor.
Eğer ben böyle olmamış olsa idim,o anlayışlı,naif,merhametli adam bile canavar olabilirdi ,ki denemesi olmuştu.Ben bile kendimi çok aciz hissetmiştim.
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum,okumalı ve ne okuduğumuz iyi anlamalıyız.
Bilinçli olmak hayat kurtarıyor zira.