Özellikle Çanakkalel'liler yardım edin...

esimle 2 haftadir diziiyi hayretler icerisinde izliyoruz biz canakkaleliyiz ve canakkalede geliboluda ne bu tarz bir sive vardir ne konusma tarzi anlayamadik hicbisey nasil tepki vermiyor kimseler derkenn bugun bu yaziyi okuyunca inann cok mutlu oldum hatta esimi cagirip okuttum
biz londradayiz ama canakkalede olsaydim daha etkili yepkiler vermek yada tepki verenlere destek olmak isterdim .

ayrica GELIBOLU hakkinda onemli bi bilgiyi paylasmak isterim
sehitler diyari olmasi yanisira gelibolu sinirlari icerisinde 99 adet yatir bulunmakta ve eger bu sayi 100 olsa imis burasi hac mekani kadar kutsal hale gelicegi soylenmektedir
kaldi kiiii yatan binlerce sehirtlerimizi dusunursekkkkk bu sayinin 99 dannn nerelere ciktiginida dusunelimm

umarim sesler duyurulur ve dizi ya duzgun bir sekil alir yada bitirilir hatta ozur dilenerek bitirilir............

tekrar sayfayi acan arkadasa cani gonuldenn tesekkurler....

Ya ben de tüm karadenizlilere laz denmesine kızardım eskiden.Lazca farklı bir dil aslında.
Cideyrum celeyrum şive..Neyse şimdi laz edklerinde gurur duyarım diyorum.
Bir tane filmde de adam gibi karadeniz şivesi yapanı görmedim.Bir kaç iyi tiyatrocuyu saymazsak tabii.
Aman ne var karadenizi tanıtıyor hiç değilse diyip geçiyorum.
Bak aklıma geldi doktorlar dizisinde de hemşireler ayaklanmıştı di mi..Böyle bakarsak hiç bir memleket veya iş
koluyla ilgili film çekilemez di mi..

canım bu millet böyle şeylere tepkisiz kalıyor maalesef.. haklısın bende katılıyorum sana egeli olmama rağmen.. bende james bond filminin Türkiyedeki çekimleri ve filmde ülkemizin ne kadar kötü tanıtıldığı konusunda bir başlık açmış ve tepki gösterelim demiştim ama bir Allahın kulu katılmadı.. biz böyleyiz işte canım, ''amaaaaannnn boşver'' mantığı

arkadaslar bu sive ile konusan hicbir ilcemiz yoktur ... bu kesan - edirne taraflari belkiiiiiii ama trakya ile alakasi yokki canakkalenin .

Canım o film çekilirken esnaf ne kadar para kazandı biliyor musun?
Bazen de tepki gösterirken iyi yönlerini de görmezden gelmemeliyiz..
Ayrıca afişlerini gördüm bond filminin arkada kocaman istanbul..Ülkemizi para vermeden
üstüne para alarak nasıl böyle tanıtabilirdik ki
Geceyarısı ekspresi gibi ülkemizi suçlayıcı şeyler olursa ses çıkarabiliriz belki ama
dünyada her çekilen filmde bu tür eleştiriler olur.Biz milletçe fazla alınganız sadece..

Doktorlar
o çok ayrı bı senaryo zaten
o hastane nerdeyse bende orda çalışmak ıstıyorum, hep olay, hep entrıka ,aşk
hemşırelerde hıç bırşey yapmıyor gıbı sadece dosya al ver bızım hastanede hıç böyle değıl

rica ederm canım.. Gelibolu hakkında bu bilgiyi vermenede sevındım =)
bu konuda Gelibolu halkı zaten tepkiliymiş haberlerden okudugum kadarıyla.. ama işte çözüm ne olablir bunu bilmek gerek aslında.. ne yapılablır blemıorm :/

rtük bakmaz demı bu olaya
madem çok rahatsız oldunuz
ızleyıcı temsılcısı de olabılır adreslerı var nette kanala yazmakda çözüm

bı ara show tvnın ajansında çalışıyordum saba tümerle ılgılı şıkayetler gelıyordu

işte böyle oldgu sürece türklerin degerlerını yerden yere de vursalar ölee bakınırız :/ bide oturur izleriz o filmleri dizileri.. boşvermişlik var cogu kişide dgru dıosun cnm. kmsenın tepkı gösterdgı yok.. bizde böyle insanlar olup cıkmısız .. yazık.

yok artık ya
kurtlar vadisi'nde çakır karekteri ölünce adına cenaze namazları kıldırmışlardı da şaşırmıştım.
bizim ülkemiz dizinin bir kurgu olduğunu hala anlayamadı.
dizi hanımefendi adı üstünde dizi.

kurguysa ozmn adı gecen illeri ilçeleride kurgu olarak yapsınlar....hayal ürünü uyarlasınlar madem.. nasılsa dizi hayal ürünü...

Son düzenleme:

katılmıyorum canım.. haberlerde gördük esnafın halini, kan ağlıyodu hepsi.. işimizi yapamıyoruz ekmek paramızdan oluyoruz diye..
Türkiyenin resmi olsa ne olacak afişte, filmde nasıl gösterildiği önemli, geri kalmış ülkeler gibi gösteriliyor filmlerde nedense Türkiye.. olmayan şekliyle.. neden boğazda çekilmedi o muhteşem manzara gösterilmedide, balat ın camdan cama çamaşır asılmış dar köhne sokaklarında eski yıkık dökük yerlerde çekildi.. neden alışveriş merkezleri tercih edilmedide (ki avrupanın en büyük 2. alışveriş merkezi bizde) eminönünün göbeğine pazar kuruldu acaba? bumu parasız reklam? istemez kalsın..

selçuk yönteme sokakta
karın senı behlülle aldatıyor demışlerdı ya hahahaha
yazık ednan beye

kesınlıkleeeee

Alışveriş merkezi her ülkede aşağı yukarı aynıdır.Belirgin bir özelliği yok.Zaten gelen turistler (Araplar hariç) alışveriş merkezlerine gitmiyor.
Kapalıçarşı,en eski alışveriş merkezlerinden biridir.Tarihi ve karakteristik bir bölgedir.
Boğaz manzarası ise,daha önce bir Bond filminde,tekne takibi sahnesinde kullanıldı.

Canım kuruyemişçi bir akrabam var orda..
şundan emin ol bir ayda kazanamayacağı parayı bir haftada kazandı..
Ayrıca boğaz köprüsünde tadilat var kafayı yedi millet trafikten.
Film için kapatılsa halimiz nice olurdu.
Neyse konu bond filmi değil,bu kadar alınganlığa gerek yok.Bir kez gördüm o diziyi
evet başarısız bence de ama o kadar da celallenecek bir şey yok bence..
Zaten reytinglerden alacak cevabını.Bu şekilde ben de onu beğenmedim,ben de bunu dersek ve buna
prim verirsek bir gün sadece tek tip şeylerle yaşamaya mecbur kalırız benim da benim fikrim

canım ben kapalıçarşıda çekilmesin demedimki, kapalıçarşıyı gösteren kim, kapalı çarşının önünde fii tarihinden kalma arap ülkelerinde (fas gibi mesela) görmeye alışlık olduğumuz pazar kurup orda çektiler..

o zaman haberlerin yalancısıyız, nediye ağlıyolardı madem işimizden gücümüzden ettiler diye.. boğazı göstermek için köprüyü kapatmayada gerek yok ayrıca dimi ama

neyse bu tartışma bitmez herkese iyi geceler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…