- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
Biz de Trabzonlu'yuz. Artık yeni nesilde laz şivesiyle konuşanımız kalmadı . Yıllarca fıkralarda bizi salak tiplemeleriyle gösterdiler. Ya da nerde saçma bir şey yapılmışsa ilk verilen tepki '' kesin laz işidir '' bu dendi. Oysa karadenizde ne yaratıcı, mucit insanlar var. O zaman bu yapılan fıkralar, şakalar lazlara küfür etmek gibi bir şey. Ee biz napcaz şimdi? Hiçbir şey çünkü yapılanların gerçeği yansıtmadıgını biliyoruz. O da bir dizi biz de bunun bilincindeyiz. Gerek yok böyle atarlanmalara ...
He olur da biri çıkar sesinizi duyarsa, karadenizlilere de el atsın. Çanakkaleliler'inki cansa bizimki de can
Ayrıca İstanbul'da nice diziler çekiliyor. Fuhuşu, organ mafyası, hırsızı, satanisti vs. Ne yani İstanbul lanet bir şehir mi şimdi ?
.
rahatsız oldgm bi konuyu dıle getrdım. ki sadece ben rahatsız olmadım yani... şu durumdan rahatsız oluyorm nası bi çözüm bulablrm nereye şıkayet edeblrm dıye yardım istedm , atarlanmak dedınız olaya bak lafa bak hyr sankı kalktım gttım gelıboluyada çekim sırasında daldım oraya "dayııııııııı noluyooooooooooo ne ayaksınız" falan dedım atarlandım KOMİK.