ozelde hukuk mu devlette okul öncesi mi..

o zaman okul öncesi oku zaten eşin de öğretmenmiş daha mantıklı

Aynen canim zaten onun ogretmen olması yuzunden daha mantikli bide hep bayan ogretmenlere ozendim neden bilmiyorum ama bayana ogretmenligi cok yakistryrm özellikle kendime..bide okul öncesi dersleri cok agir deil ama hukuk agir..

Sakinnnn okuloncesi okuma... bi oö ogretmeni olarak diyorum yapilacak is degil hukuga yonel bi sbsim olsa bnde degstiririm isimi

25ten sonra 4 sene lisans okuyacaksin hem de ozel unide. En az 100 bin tl masraf yaparsin. Koy bankaya o parayi, faiz geliri al.

emin ol senin eşinden daha fazla tatilin olacak. öyle sürekli davalarla uğraşmak diye birşey yok. hem adli tatil var. eşim avukat ona heran tatil. mahkemesi olduğu gün gider diğer günler müvekkilleriyle toplantı yapacaksa arada ona gider sonra hep boş öğlen 2 lere kadar uyur:) okulu bitir okula ödediğinden daha fazla kazanırsın. zaten mezun olunca staj yapacaksn sonra bir süre birinin yanında maaşlı çalışırsın işi iyice kapıp çevre edinirsen büronu kurarsın rahatına bakarsın.

Bende ayni fikirdeyim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…